כנסו כנסו

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif

לא נראה לי שזו הרעבה עצמית ...לא היו מסכנים אותו בשביל תפקיד [!] אני אומרת בסוף הציללומים הוא מעלה לפחות 5 קילו נוספים ... יאללה עכשיו כל אחת תומר כמה היא חושבת שהוא יעלה אחרי הצילומים
ושאלה יש פה המון חדשות או שסתם נראה לי והן באו משום מקום ?

coldplay18

New member
אני כבר מזמן פה! אני רק קוראת...

עכשיו החלטתי להגיב כי זה נראה לי ממש הזוי! ואני מאוד מקווה שעפר קורא את מה שכתבתי... ומה איכפת להפקה אם יקרה לו משו?!? הם רק רוצים שהוא ישחק בסרט ויהיה אמין... ולא בטוח שהוא יוכל להשמין אח"כ... זה מאוד תלוי בשיטת הרזייה שלו.

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif חחח אז את סמויה לא נורא ברוכה הבאה

ולא נראה לי שעפר קורא פה ...
ובטח שאכפת להפקה לכל הפקה יש ביטוח על השחקנים שלה וחבל שהו יתמוטט להם באמצע יום צילומים ככ גם יהרס להם הסרט ... ובסרטון מראים רק את הפרצוף של עפר אז אני לא יודעת איך הוא באמת נראה .... נמממ רוב הסיכוים שהוא ישמין חזרה ... יש גאן כמו של האחים קואליץ [ביל וטום
] שהם באמת רזים וכל פעם שהם אוכלים הקלוריות נשרפות מהר ואם משהו רוצה שאצלו זה גם יהיה ככה זה לפחות חצי שנה לאכול רק חסה ביום [!] ואת האמת עדייף שלאנשים לא יהיה את הגאן הזה או שבעצם זה תלוי למי זה מתאים ולמי לא ... אין כל מקום טוקיו קשורים איכשהו אני מטורפת
אבל הידעתן שביל וטום לא התגיסו בגלל שכל הציוד היה יותר מידי כבד להם נגיד הגובה של ביל זה 1.83 והוא שוקל 53 [וזה אמיתי ! ] וטום בגובה 1.80 ושוקל 50 זה לא שזה תת משקל זה כאילו כן אבל זה בגלל שיש להם את הגאן הזה ... [מלידה ד"א ] אהה ואם שאלתן את עצמכן [או שלא אבל סתם בא לי לחפור
] למה גוסטב וגיאורג לא התגיסו זה בגלל בעיות רפואיות אבל בגרמניה זה לא חובה להתגייס גם ככה ...

MEyTi L O

New member
ראיתי אותו במה קשור בחופש הגדול

זה סיפור ארוך איך חיבקתי אותו אבל זה לא העניין אם שם הרגישו לו את העצמות אני לא חושבת שהוא ירד חצי מהמשקל שלו עכשיו הוא בנאדם ממש רזה. אין לכן מה לדאוג.. גם הוא בעצמו אמר שהוא נהנה מזה

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif חח כן אבל טלי תמיד הייתה רזה ...

אוי הידעתן הילד שמשחק בבטיפול הוא ילד מהשכבה שלי חח
והוא ראה את טלי ולא לקח אותי לראות אותה גם
מניאק !

oOosapiroOo

New member
רבע או חצי מימה שהוא היה...

לא יודעת אולי לא צריך להגזים כי אז הוא גם היה רזה..!! אם אני ידע כמה הוא שקל לפני כמה זמן אז אני יכולה להגיד בערך..

oOosapiroOo

New member
אממ אם הוא שקל 60 אז:

אם הוא שקל 60 אז עכשו הוא שוקל אמממ אני אומרת בין 35-45 אבל זה לא הגיוני שהוא שקל 60 לא ניראה לי!!

oOosapiroOo

New member
אם ככה אז אני

שוקלת רבע יותר מימנו בערך אני לא יודעת בדיוק כמה אני שוקלת.. ועכשו רציני אין מצב ל35 חברה שלי שוקלת 40ומשהו והיא ממש ממש ממש רזה רואים לה את העצמות אז לא הגיוניי. ...!!! אולי הוא שוקל עכשו 50 ומשהו?

לפי דעתי 50, הוא ירד 10 קילו וגם..

אני זוכרת את הכתבה שהייתה פעם עוד בתקופה שכולם חשבו שזה שמועה, אמרו אז שהוא צריך לרדת 15 קילו, ולהגיע למשקל של 45...

MorLoveOfer

New member
אני בכל מקרה ממש דואגת..

הוא נראה ממש לא טוב..האמת? לא ישנתי אתמול כל הלילה...אני באמת מאוד מודאגת...

MelMcFly

New member
הוא ממש רזה ../images/Emo2.gif

גם ככה לפני זה הוא היה רזה .. אז לא ניראה לי שהוא בדיכאון הוא עושה את זה רק לסרט כמובן, בטח אחר כך הוא יעלה הכל בחזרה ..

למעלה