כנסו כנסו

מורוש101

New member
כנסו כנסו

עידכנו את הבלוג של פובידיליה עפר ממש ירד במשקל לקראת התפקיד וניהיה חצי עפר[כמו שאפרת אומרת..] ואם שאלתם את עצמכם לאיפה הוא נעלם אז הוא אמר שם שהוא בקושי יוצא מהבית ובקושי אוכל וכבר חודש הוא לא שתה אלוכוהול[אז אל תצפו בזמן הקרוב לתמונות עם בירה חח] http://phobidilia.com/ תהנו

MorLoveOfer

New member
וואוו!!

הוא ממש רזה!זה מפחיד הוא חיוור לאללה!! מסכן שליי הוא באמת חצי עפר! חוצמזה שאני לא אוהבת אותו קצוץ.. לא יודעת..ניראלי התפקיד הזה לא עושה לו טוב..הוא רזה המון ונשאר כל היום בבית? סוג של דיכאון לא? נראה שמשהו עובר עליו בזמן האחרון.. זה עושה לי כזה עצוב..אוף אני עוד שנייה בוכה

בואנה מזה??? חחח

מעניין כמה הוא שוקל עכשיו? איזה שלד לבן הוא נהיה חחחחחחחח, אין לו כוח אפילו לז**ן חחחחח!!!!! בטח רואים לו את כל הצלעות למה לא צלמו את כל הגוף??? בטח המכנסיים נופלות לו חחחחחח..........

מורוש101

New member
לא נראה לי שהוא בדיכאון..

הוא דווקא נראה לי די שמח על זה שנתנו לו לעשות תפקיד מאתגר כזה, אני גם זוכרת שהוא אמר באיזשהו ראיון שהוא רוצה לעשות תפקיד שידרוש ממנו לעשות משהו קיצוני, אז הוא בטח שמח שנתנו לו הזדמנות להוכיח את עצמו.

oOosapiroOo

New member
איזה רזה הואא!! מה זהה??=O

גם אני לא אוהבת אותו עם שיער קצוץ לדעתי הכי יפה לו זה שהוא היה כזה עם שיער ארוך

כרמלי6

New member
../images/Emo45.gif הרבה יותר יפה לו עם ארוך

הוא נראה ככה כמו נינט רק בבלונד

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif הוא באמת נראה מורעב וחיוור

אבל לא צריך להשוות אותו למה שהיה בשואה ...

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

זה באמת מסוכן אבל לפי מה שאני יודעת הוא עובד עם תזונית אז ככה שאפשר להרגע או שלא אבל עדיין חח

coldplay18

New member
הוי לא... עפר עפר עפר../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

מה עשית לעצמך...
כ"כ נראה חולה.

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif מאיפה את יודעת שהוא לא יכול לעמוד על

הרגליים אז הוא אמר שהוא לא שותה ולא יוצא מהבית אבל זה לא שהוא יצא מהבית גם לפני זה ... אוקי הוא חיוור אבל אולי זה האיפור ? או האור ? אין מה לדאוג לא יהרגו אותו בשביל סרט [!] ממש לא ואם הוא לקח את התפקיד אז זאת הייתה בחירה שלו והוא ידע על זה מראש שהוא צריך להוריד במשקל .... ובבקשה בלי סימני קריאה זה נורא מלחיץ אותי חחחחח
סתם סתם

MEyTi L O

New member
זה נורא מוזר לראות אותו ככה אבל..

הוא בחר לעשות את זה.. וזה לא שהוא ישאר ככה תמיד, הוא יצמיח שיער בחזרה וישמין את מה שהוריד והכל יהיה טוב.. וזה לא שאין לו דיאטנית צמודה ששומרת עליו . אבל ת'אמת זה נורא מוזר שהוא צריך לרדת הרבה כי למשל שחיבקתי אותו (יותר נכון מעכתי אותו
) אז ממש הרגשתי את השלד שלו XDDDD טוב אני מאחלת לו רק בהצלחה =] אני ממש מחכה לסרט D;

מתי חיבקת אותו??? אימאלהה...

שיוו הוא ממש השתגע אם תשאלו אותי. ואני לא מבינה בכלל מזה קשור לתפקיד! בטח כל השרירים שלו נעלמו, למרות שאי אפשר לדעת כי לו צילמו אותו ברור.

coldplay18

New member
נשמע שהוא חולה, זה לא דיאטה זה הרעבה עצמית!

אם הרגשת את השלד שלו, הוא הגיע לרמה של אחוזים אפסיים של שומן בגוף, וזה נקרא תת תזונה, וגם הוא נורא חיוור ולפי מה שסיפר הוא גם תשוש ואין לו אנרגיה. זה אומר שהוא לא אוכל מספיק, ומה שהוא אומר, זה לא דיאטה זה הרעבה! לא נראה לי שיש לו דיאטנית צמודה, כי כל דיאטן יודע שלרדת במשקל בדרך בטוחה זה בטח לא הרעבה עצמית, זה לאכול יותר מסודר ופחות קלוריות, אבל ממש לא מה שעפר מספר!

למעלה