תודהכפי שציינתי אתמול, נולדתי מאוחר מדי
מ מֵירַב New member 2/5/10 #22 תודה../images/Emo13.gifכפי שציינתי אתמול, נולדתי מאוחר מדי../images/Emo8.gif
מ מֵירַב New member 2/5/10 #4 כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכן ועוד אחד: כן! מפגש סיום שנה / סיום תארים לכמה מאיתנו... מה, לא?
כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכן ועוד אחד: כן! מפגש סיום שנה / סיום תארים לכמה מאיתנו... מה, לא?
M MsUnderstood New member 2/5/10 #26 לא..כי אם רק מירב ואני רוצות אז נקבע בנינו.. ואם 5 רוצים צריך לראות מתי טוב להם...
ה הפיה בלבן היחידה New member 2/5/10 #29 אני לצערי לא אוכל. זו תקופה ארוכה וקשה מאוד בשבילי כרגע... אין לי זמן לכלום.
ה הפיה בלבן היחידה New member 3/5/10 #31 לא מתחמקת. אין לי זמן לעצמי, אז לזה אני אבוא. עכשיו זו תקופה קשה של עבודות וימים מרוכזים של הכנות לקראת הבגרות הקרבה בצעדי ענק.
לא מתחמקת. אין לי זמן לעצמי, אז לזה אני אבוא. עכשיו זו תקופה קשה של עבודות וימים מרוכזים של הכנות לקראת הבגרות הקרבה בצעדי ענק.
ה הפיה בלבן היחידה New member 3/5/10 #33 מקווה שלא. כמו שאני לא אותה אחת מ-3 למאי 2006, אבל זה סיפור אחר ולא קשור.
ה הפיה בלבן היחידה New member 3/5/10 #35 בין היום לבין מה שיקרה בעתיד? לא יודעת. מה שאני יודעת שקיבלתי מחמאה אדירה מהתלמידים שלי לשעבר שגורם לי להמשיך לעסוק במקצוע ההוראה. וזה דבר מאוד חשוב מבחינתי!
בין היום לבין מה שיקרה בעתיד? לא יודעת. מה שאני יודעת שקיבלתי מחמאה אדירה מהתלמידים שלי לשעבר שגורם לי להמשיך לעסוק במקצוע ההוראה. וזה דבר מאוד חשוב מבחינתי!