כנסו כנסו כנסו <------------------

i dooo

New member
כנסו כנסו כנסו <------------------

מישהו מכיר אולי כישוף או איזה משו למזל........... שאני יוכל לזכות בווינר סוףסוףףף תודה מראש

i dooo

New member
למה את אומרת ככה......1?!!?

מישהו אחר בבקשה.........

למה שתזכה בווינר?

כי אתה רוצה? עד כמה אתה רוצה את זה? אתה ממש ממש רוצה לזכות בווינר? אתה לא יכול לחיות בלי הזכייה בווינר? עד כמה אתה רוצה?

לא. אני לא בסדר.

אמא שלי מצליחה לעצבן אותי גם כשיש לה דלקת ריאות והיא בקושי יכולה לדבר. אבל זה לא קשור. לנקודה שלי: אם משהו בתוכך לא רוצה לזכות בווינר, אם משהו בתוכך לא לגמרי מאמין שאתה בכלל תזכה, אם יש בך אפילו עשירית של ספק שזה שטויות ואתה בחיים לא תזכה בווינר בעזרת כישוף, או גם לא בעזרת כישוף, אז לא משנה כמה תרצה לזכות שום דבר לא יעזור לך.

i dooo

New member
תאמיני לי........

אני רוצה לזכות בווינר הכי שיש בעולםםםםםםםםםםם אז רק שאלתי שאולי יש איזה כישוף שיעזור לי קצת לזכות.....

המממ.

אם היית כ-ל כ-ך ר-ו-צ-ה את זה וכ-ל-כ-ך מאמין שזה יכול לקרות זה כבר היה קורה. אתה לא צריך שום כישוף. הכישוף היחיד שהייתי מציעה לך הוא לרצות, להאמין, בכל הכח, כל יום, כל הזמן, תנשום את הרצון הזה, תנשום את האמונה שזה אכן יקרה לך, תראה את זה קורה, תראה את עצמך בראש, זוכה בווינר, וזה יקרה לך.

i dooo

New member
חח..וואלה מקווה שאת צודקת....ננסה..

ננסה את זה ניראה אם את צודקת........ תודה רבה לך......ומקווה שתיסתדרי עם אמא שלך...שתיהיה בריאה...

תמיר302

New member
בזכות אנשים כמוך

בונים ליד הבית שלי מרכז קהילתי של הפיס. תודה לך.

i dooo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה לך......

אני בינתיים מורווח מהווינר מהטוטו..... בלי העין הרעעעעעעעעע ביום שאני יכנס להפסדים של יותר מ 100 שקל אני עוזב את זה.... בינתיים אני מביא זכייה פעם ב שבוע ככה....רק רציתי אולי משהו שאני יותר זכיות בשבוע... אל תידאג אני לא יוצא פרייאר מהווינר

למעלה