כנסו כולם

כנסו כולם

אני בת 10 עולה לכיתה ה' איך מציעים חברות לילד שממש אוהבים?????????

sh53

New member
לשאול אותו - הכי פשוט והכי קל

אם את ממש מתביישת אז לעשות את זה לאט לאט, להתקרב אליו, אם את שומעת שהוא זקוק לעזרה ואת יכולה לעזור - אז לעזור לו, לחייך אליו כשהוא מסתכל עלייך ואז כשיהיה לך את האומץ לפנות אליו.

יש רק בעיה קטנה

אני והוא בקשר טוב אבל אני לא מוצאת את הזמן המתאים לפנות אליו הזמנתי אותו כבר פעם אלי הביתה הוא בא והינו כל הזמן במחשב אבל לא מצאתי את הזמן לשאול אותו. מה הזמן המתאים ביותר?

BaBy LiS

New member
אל תהיו במחשב.. תהיו סתם.. באט לא

במחשב. יעני שבו יחד.. דברו.. ותשאלי אותו

sh53

New member
הזמיני אותו אלייך או לכי אליו

ואל תשחקו במחשב, תאמרי לו שיש לך משהו מאוד חשוב לומר לו, משהו שמפריע לך ואת רוצה לדבר על זה. לפי טון הדיבור הוא ידע שזה חשוב יותר ממשחקים.

As היחידה

New member
אוקיי אני אספר לך משהו שאני עשיתי.

זה היה הכי לא קשור וזה היה בהתחלת ו' או באמצע כזה. התאהבתי בילד ועשיתי הכל כדי שנדבר וזה.. המורה הוציאה אותנו החוצה כי שנינו ציירנו טוב.
ואז הוא שאל אותי משהו דברנו ואז היה מן שקט כזה כשציירנו אז שאלתי אותו "אתה הייתה רוצה להיות חבר שלי"? פשוט וקל. והוא הסכים.

נינושש

New member
אמממ

לדעתי פשוט תיהיי טיבעית.. כל זמן הוא הזמן המתאים. ואין בזה חוקים.. מץי שאת מרגישה מוכנה לשאול את השאלה תישאלי באותו הרגע.

אמממ..

ככה..אני בגיל 10 לא ידעתי בכלל מה אני רוצה מהחיים שלי..לגמרי אאוט הייתי אומרת על עצמי אז..בלעע זה מפחיד אותי..לא רוצה להיזכר...|מיעו!| אז אני הייתי מציעה לך ככה,את ילדה בת 10..אפילו אם הבחור הקטן יסרב לך יהיו לך עוד מלאן הזדמנויות בחיים לא
..אז הייתי מציעה לך לשאול אותו ישר,בלי התחכמויות וסטאף..קחי אותו שנייה לפינה,לצד או איפה שלא יהיה ותשאלי אותו אם בא לו להיות חבר שלך...אם יסכים אז טופי לך-תיהנו
אם לא{ואני ממש לא רוצה שזה יקרה מאמי}-לא נורא..תמיד תוכלי לצאת מהמצב המביך בתירוץ של-"חחחחחחחח..באמת האמנת לי
..חחחחחחחחחח עבדתי עלייך יא טיפש
"..נמנמ זה די יבריח אותו אבל למה שתעשי לעצמך פדיחות אה
יאללה בהצלחה
גדולה לך ילדה.. ממני, דרוש המסטולה.{פסיכולוגית בשקל עלק..}

למעלה