כנסו כולם

כנסו כולם

אני הייתי בחור ישיבה היום אני כמעט חילוני תנו לי הוכחה שהתורה אמת ואני חוזר בי

מירווש14

New member
לפני שאני עונה לך על זה...

למה אתה חושב שהתורה לא נכונה ? ולמה נהיית "כמעט חילוני " ?

אין לנו כח עם פלספה מיותרת.

כולנו וגם אתה... כן, גם אתה... יודעים שהתורה אחת היא, אמת היא ולעולם לא תשתנה.

מירווש14

New member
למה אתה מדבר ככה... במקום לעזור לו ככה אתה

מדבר???????????.. בוא נוכיח לו שהתורה היא אחת ואין לה מתחרים! דרך אגב אתה אחלה מעוודד..

נו במ`ת . . .

את לא מכירה את האנשים האלה שסתם תוקעים שאלה גדולה בכדי ``לגרוף`` תגובות?

מירווש14

New member
ועם זה לא זה ?!

מה הקטע בלקבל פה תגובות !? אני לא מבינה .......................

דרך אגב גם אם זה נכון והוא פשוט

רוצה תשומת לב, למה לא לתת לו את זה, ככ קשה לך לא להתנהג בציניות?!

ילדונט 1

New member
אם אתה באמת רוצה תשובות,ויש!

אז לא פה המקום!.. בהצלחה לך! ואני מאחלת לך שתמצא רק את האמת... ושיהיה לך גם קל לחיות את האמת,ולא רק להאמין...

מירווש14

New member
אתם יודעים , לא חשבתי שככה תגיבו לבנאדם

שלא שומר תורה ומצוות!!!! אפילו לא שמעתם את הרקע שלו, לא שמעתם למה הוא כזה... יותר נכון אפילו לא ניסיתם לעזור !!!!!!!!1 באמת שללא הייתי מאמינה........

גם אני תומך בעמדתך

שאין זה המקום לדון בשאלות תיאולוגיות. אף כי מסופקני אם ניתן למצוא תשובות המתקבלות על המקשן. וכמדומני שרשי עצמו טוען זאת! שמטעם זה אסרו להתוכח עם אפיקורוס ישראל כ``ש דפקר טפי! אך שוב, הפורום אינו מתאים לדיונים כעין אילו

זימj

New member
אף על פי

שהאמונה צריכה להיות תמימה ומי שמאמין רק מחמת הוכחות, לא רק שהאמונה שלא לא שוה אלא גם יפול מהר מאוד, ליהודי צריך שתהיה אמונה חושית ומי שמטמא את נפשו בחטאים מקבל סרטן של הרהורי כפירה רח``ל וקשה לו מאוד לצאת מזה. אשאל אותך כך: האם אתה מכיר דבר אחד בעולם חי צומח דומם שהטבע של המין שלו הוא פגום? נולד עם רגל חתוכה יד חתוכה? חי שלא מושלם כפי טבעו? אתה מכיר דבר כזה? תענה לי.

זימj

New member
אותו אתה מכיר?

מה יוצא דופן בו מכל הנבראים של הקדוש ברוך הוא?

זימj

New member
אני רואה שהוא ברח אז אני יענה

הנחש כל מי שרואה הוא החי הכי מוזר מ2 סיבות אחת הוא מוציא ומכניס את הלשון שלו תמיד, שתים הלשון שלו חתוכה, יוצאת דופן, האם זה לא מזכיר את הנחש הקדמוני? הוא חטא בדיבור לכן תמיד מוציא ומכניס את הלשון שלו... בנוסף כתוב בחז``ל שבגלל שהוא דיבר לשון הרע הקב``ה חתך לו את הלשון... איזה עוד חי נולד פגום? זה הוכחה ניצחת. ב. עצם זה שהעולם כל כך יפה ומושלם מכריח שיש בורא שתכנן הכל והתורה מוכרחת להיות אמת לכל אדם עם מוח בקודקוד!

למעלה