אז מה הוא אלהים?
אם אינו ראש לצבא השמים? גם זיאוס שולט על העולם והעולם כולו שלו... >נכון והוא אכן מתקשר, העובדה שאינך רואה בשידוריו בכל עת, היא בעייתך. אם אינך מבין שאסונות טבע הם שידור, שמלחמות הם שידור, שנפילת מנהיגים ועלייתם היא שידור, הרי שזו בעייתך. אם אינך רואה בשיחות עם מתים, במוות קליני ובדומה לזה, שיש חיים לאחר המוות, הרי שהדבר על אחריותך האישית.< ככה הוא מתקשר? הילדים בכיתה א, מושכים לילדות בצמות כדי למשוך תשומת לב. סלח לי, אך אתה מציג את אלהיך באור מאד שלילי. מלבד זאת, הרי על כל דבר ניתן לומר שהוא שידור ואני איני מבחין בכך... אחפה עובר הגבול? אולי זה שאיחרתי את האוטובוס זה שידור, אולי הפסקת חשמל, ואולי רעדת אדמה... איך אדע? נשמע לי מעט כמו סוג של תירוץ לחוסר התקשורת עם אלהים. >אם אינך מוכן לקבל שעולם כשלנו נברא על ידי בורא ולמרות שאתה בטוח שמאחורי צבא יש רמטכ"ל, מאחורי מדינה יש מנהיג, מאחורי כתיבה יש כותב, מאחר לחן יש מלחין, אתה טוען שמנאחורי העולם אין מנהיג ואין יוצר....< אני בהחלט מוכן לקבל כי יש בורא, או בוראים, לעולם. אבל אני לא כל כך בטוח לגבי זהותו כאלוהיך. אולי זה אללה? אולי זה זיאוס? אולי שיווה? אולי העכברים מהספר של אדאמס?... הכיצד קיום חיים שלאחר המוות (אם אכן יש דבר כזה) או אפילו קיום אל בורא מתקשרים לנכונות התורה? גם הברהמינים שרדו את תקופת טרום הציויליזציה המודרנית. והברהמינים מקדימים את היהדות, כידוע לך. שוב, עצם קיומה של הדת אינו מוכיח את אמיתותה.