טאורה המלך
New member
כנסו!!!!! כולם!!!!!../images/Emo20.gif
הגיע אלינו לאורווה הדף של הדירוג הסופי לאליפות הצפון!!!! מקצה 70 ס"מ
נטע מקום 2 על לאדה! עם 64 נקודות(הפרש של 2 נקודות ממקום ארשון, יסימין וילרוסה על סופה ג') אגב נטע.. שלי מקום שלישי אחריך..
טל מקום רביעי עם 58 נקודות
סתיו מקום 9 עם מיסי
דין(הוא לא בחו"ל בכלל? חחחחח) מקום 17 עם אזארו
נופר מקום 21(רזרבה) על מיסי, נופר, זה אומר שאם מישהו מה20 הראשונים לא יתחרה את נכנסת, כמעט בטוח את נכנסת, אם דין בחו"ל אז את בטוח בפנים, וגם יש את כל הסיפור של סטפני.. והיא רשומה 7 פעמים אז אם יפסלו אותה באליפות את תכנסי...
שי!!!!! חחחח נכנסת מקום 28 על כפירוש... אני לא יודעת אם זה מכניס אותך לאליפות אבל עדיין זה ממש נחמד.. מקצה 80 ס"מ
קרן את רשומה מקום 15 עם דרבי!! אבל את רשומה בתור כרמל ברן.... חחחחחחח לא נורא, תגידי לאיילת להתקשר להתאחדות, גם אפרת נכנסה! היא רשומה גם מקום 15 וגם מקום 21 כי רשמו את השם משפחה שלה פעם אחת הראל ופעם אחת ערעל... חחח היא צריכה להיות מקום 7 אם יתקנו את הטעות... הא ויש הרבה סיכויים שתעלי במקום בגלל שצמדים לפניך לא יתחרו...
טל.. ביקשת ממני לבדוק אם אסף נכנס על מדונה, הוא לא נכנס ב90, אבל בגלל שהוא התחרה פעמים ב80 ופעם רשמתם אותו על "מדונה" ופעם על "ורדה" אז נמחק לו הדירוג רק על "מדונה" והוא נכנס מקום 17 על "ורדה" ב80.. חחחחח מקצה 90 ס"מ
אני
מקום ראשון על טאורה, עם הפרש של 19 נקודות ממקום שני.. חחחח ומקום 27 על זאוס
מקצה 100 ס"מ
אור מקום 5 על טאורה MAN ומקום 13 על נפו מקצה 110 ס"מ
יפתח לא יודעת למה אבל אתה רשום בתור צחי... חחחחח מוזר.. אבל אתה מקום 18.. על ג'וניור כמובן..
הגיע אלינו לאורווה הדף של הדירוג הסופי לאליפות הצפון!!!! מקצה 70 ס"מ