כנסו!!!!! כולם!!!!!

חח... זה בסדר יש בתחרויות האלה הרבה

טעויות.... שמעתי שבווסטרן היה מקרה שסוס זכה בשני מקומות (דווקא די אטובים) והוא בכלל לא התחרה!!!

S H I L G I

New member
אעעעע!! *צורחת*

איזה כיף!!! ואני אספר ליסמין שהיא מקום ראשון!! מגיע לה!! היא מלכהההה ודורון יא מלכהההה ואיזה כיףףף ולמה רק לכם תמיד מגיעים הדפי דירוג?? למה??

חחחחחחח

כל מי שאתם רוצים לדעת איזה מקום הוא מדורג תגידו עכשיו ובבוקר אני אבדוק(האכלת בוקר מחורבנת.. גם היום אחרי שהלכתי לישון ב2 היתי צריכה לקום ב-8... באסה!) נופר, כל עוד לא התחרת עם אזארו בתחרות דירוג אי אפשר להחליף דירוג..

דורוןןןןן אני יכולה......

להחליף סוס??!? אני מדורגת עם אוסטין חמישית באליפות המרכז.. אז אם אני רוצה לקחת את אפולו אני יכולה?? השתתפתי איתו יום שני בתחרות שהייתה בירושלים (שהיא הייתה התחרות האחרונה של הדירוג לאליפות המרכז)... וגם היום התחרתי שזה דירוג אחרון לאליפות הארץ... אז אני יכולה לקחת אותו במקום את אוסטין?

shaililo

New member
לא חושבת../images/Emo108.gif

את מתחרה על אוסטין אז את מדורגת איתה... לא משנה שעברת סוס.... באסה... אבל לא נורא... תסיימי עליה את העונה.

התחרתי איתו 2 תחרויות בינתיים ו....

ולא נפסלתי באף אחת מהן.. בירושלים לקחתי איתו מקום 5.. ואתמול בחווה שלנו היה לי מעולה והייתי משהו כמו מקום 4... אז אני יוכל?? אממממ ליאון לא ממש יודע וזוכר.. כי הוא לא התחרה המון זמן... ושלחתי עכשיו אימייל להתאחדות ואני מקווה שהם יחזירו לי תשובה מהר!! ד"א מישהו פה יודע איפה מתקיימת אליפות המרכז ביום שבת הקרוב?!?

התחרות שההיתה אתמול היתה דירוג למרכ

למרכז? אבל אם בירושליים לקחת מקום יש סיכוי שתכנסי..

לא.. התחרות שהייתה אתמול...

היא התחרות האחרונה לדירוג לאליפות הארץ...... והתחרות שהייתה ביום שני היא הייתה התחרות האחרונה של דירוג לאליפות המרכז( היא הייתה תחרות מספר 6)... ולקחתי בה מקום 5.. אני בספק אם נכנסתי איתו.. כמה נקודות דירוג מקבל מקום 5??

וואלה?? זה הרבה.. טוב אני....

שלחתי להתאחדות אימייל... וביקשתי מהם שישלחו לי את כל הרשימה של מי שנכנס לאליפות המרכז.. ואם הם לא יכולים אז שיגידו לי עם מי יש לי דירוגים... ואם יש לי עם אפולו דירוג?? בכל זאת יהייה מגניב להתחרות על 2 סוסים... חחחחחחחחח...

יש לנו אותה באורווה

מי את רוצה לדעת מדורג על איזה סוס ובאיזה מקצה ואני אגיד לך

S H I L G I

New member
פחח איזו חתימה מוזרה יש לך אבישג...

Geeze השיר הזה כל כך קיצ'י!!

מקום שני

ב110 אחרי מיכל גת על פרנקי החמוד
מירב אנצ'ל(איזו מרוקאית...) מדורגת 10 על זאוס אז כנראה היא תתחרה, לא בטוח.. אולי! נקווה

למעלה