כנסו!!!!! כולם!!!!!

כנסו!!!!! כולם!!!!!../images/Emo20.gif

הגיע אלינו לאורווה הדף של הדירוג הסופי לאליפות הצפון!!!! מקצה 70 ס"מ
נטע מקום 2 על לאדה! עם 64 נקודות(הפרש של 2 נקודות ממקום ארשון, יסימין וילרוסה על סופה ג') אגב נטע.. שלי מקום שלישי אחריך..
טל מקום רביעי עם 58 נקודות
סתיו מקום 9 עם מיסי
דין(הוא לא בחו"ל בכלל? חחחחח) מקום 17 עם אזארו
נופר מקום 21(רזרבה) על מיסי, נופר, זה אומר שאם מישהו מה20 הראשונים לא יתחרה את נכנסת, כמעט בטוח את נכנסת, אם דין בחו"ל אז את בטוח בפנים, וגם יש את כל הסיפור של סטפני.. והיא רשומה 7 פעמים אז אם יפסלו אותה באליפות את תכנסי...
שי!!!!! חחחח נכנסת מקום 28 על כפירוש... אני לא יודעת אם זה מכניס אותך לאליפות אבל עדיין זה ממש נחמד.. מקצה 80 ס"מ
קרן את רשומה מקום 15 עם דרבי!! אבל את רשומה בתור כרמל ברן.... חחחחחחח לא נורא, תגידי לאיילת להתקשר להתאחדות, גם אפרת נכנסה! היא רשומה גם מקום 15 וגם מקום 21 כי רשמו את השם משפחה שלה פעם אחת הראל ופעם אחת ערעל... חחח היא צריכה להיות מקום 7 אם יתקנו את הטעות... הא ויש הרבה סיכויים שתעלי במקום בגלל שצמדים לפניך לא יתחרו...
טל.. ביקשת ממני לבדוק אם אסף נכנס על מדונה, הוא לא נכנס ב90, אבל בגלל שהוא התחרה פעמים ב80 ופעם רשמתם אותו על "מדונה" ופעם על "ורדה" אז נמחק לו הדירוג רק על "מדונה" והוא נכנס מקום 17 על "ורדה" ב80.. חחחחח מקצה 90 ס"מ
אני
מקום ראשון על טאורה, עם הפרש של 19 נקודות ממקום שני.. חחחח ומקום 27 על זאוס
מקצה 100 ס"מ
אור מקום 5 על טאורה MAN ומקום 13 על נפו מקצה 110 ס"מ
יפתח לא יודעת למה אבל אתה רשום בתור צחי... חחחחח מוזר.. אבל אתה מקום 18.. על ג'וניור כמובן..

אוי שכחתי את סתיוי!../images/Emo20.gif

סתיו את מקום 24 על מיסי, יש לך סיכוי להכנס!! (הא כן זה ב80) את כבר מקום 22 כי דורין מדורגת פעמיים לפניך והיא עברה לעלום שכולו טוב... ובטח לא כול מי שמדורג לפניך יתחרה אז תכנסי.. תחזיקי אצבעות!!!

מה?!?!?!!?

איך נכנסתי עם מיסי ב70?!?!?!!?!? או שזה על אזארו!?!?!?! בעע נופר בפנים כי יש מלא שלא מתחרים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

shaililo

New member
דורון התבלבלה../images/Emo108.gif

לא התחריית על מיסי ב-70 אז זה בטח אזארו מקום 9! אמרתי לך!!!! וגם על מסיי בטח תכנסי!

shaililo

New member
איך נכנסתי איתו ל-80?????../images/Emo108.gif

לא הגיוניייייייי נתחרייתי רק פעם אחת וב-70 כל שאר העונה... בכל מקרה אין מצב שאני בפנים ונופר בטוח בפנים כי דין לא מתחרה יותר על אזארו! וסתיו - אמרתי לך!!!!!!

נכנסת ל70

עם 10 נקודות אבל זה לא אומר שתהיי באליפות.. נחזיק לך אצבעות!!! סתיו את מקום תשיעי עם אזארו ב70 ומקום 24(22) עם מיסי ב80..

אז את רוצה להגיד לי

שאם 2 רוכבים לא יתחרו! אני אהיה באלךיפות עם מיסי!!?!??! מה!?!??!?! אי מצב שזה יקרה לונורא אני מאושרת עם אזארו!

shaililo

New member
ברור שיש מצב!!!!../images/Emo108.gif ודורון...

איך אני אדע אם אני בפנים או לא? אני לא אבל וואטאבר.... וסתיו הם פסלו את סטפני אז בטוח את בפנים....

למה הם פסלו את סטפני!?!?

באמת מתי נדע!?!??!? מקבלים הזמנה או משו!??! דורוני -המומחית שלי בעיניני תחרויות בבקשה תני לי פירוט של כל התהליך **מתרגשת**

הם לא פסלו את סטפני...

הם פסלו אותה רק לתחרות אחת, עכשיו בכפר ביאליק לא עובדים איתה והיא רק אוכלת כל היום כדי שהיא תשמין. שי, אם יפסלו את סטפני יש לך סיכוי להכנס, אם לא אז אני די בספק.. אני אספר לכם רק מה שהיה לי בשנתיים שעברו, לפני שנתיים היתה תחרות אצלנו ושבוע אחר כך האליפות אז הבאנו מחשב ולילך ורולנד עשו את כל הדירוגים על המקום אז כל מי שנכנס ידע על המקום שהוא נכנס ואם לא שלחו בדואר. לפני שנה שלחו לי בדואר הודעה שנכנסתי עם אלפא ו בקשה לאשר את הכניסה, אבל המדריך שלי אישר את זה כשהוא היה במשרדי ההתאחדות והחליף את הסוסים שלי. נראה לי מי שנכנס מקבל הזמנה בדואר.. נחכה בסבלנות. נופר, תדברי עם אילן על זה, בעקרון אפשר להחליף סוס, תגידי לאילן לדבר עם ההתאחדות..

Pink Red

New member
אהההההההההההההה

סטפני זאת סוסה........ הייתי בטוחה שזאת ילדה שנכנסה על 7 סוסים שונים.... פחחחחחחחחחחח

shaililo

New member
אפשר להחליף סוס???../images/Emo12.gif

זה אומר שאם נכנסתי על כפיר (יא רייט) אני יכולה לעשות ת'אליפות על אוטי? לא נראה הגיוני בכלללל זה אומר שסתיו יכולה להכנס על מיסי במקום על אזארו... סטפני מתחרה ב-70! וואלה! יש לך את הרשימה ליידך? כי אז אפשר לראות מי נכנס ומי לא.... בטח גם קרן על אזארו נכנסה לא? אז זה גם מבוטל... את רוצה להגיד לי שהם עכשיו רק מאכילים את סטפני? שיט!! אבל בטח אין להם אישור להשתתף עם הסוסה הזאת עכשיו...

shaililo

New member
אין סיכוי שאפשר להחליף!!!../images/Emo108.gif

זה לא הגיוני בכלל!

zohark

New member
שיטה גרועה להשמנה

סוס לא יכול להשמין (בצורה בריאה) אם הוא לא יעבוד ורק יוכל. חלק גדול מההשמנה היא עודה גופנית ובניית שרירים. חוץ מזה שלרוב הסוסים שלא עובדים די במהרה פוחת התאבון. הדרך הטובה ביותר היא גם תזונה וגם עבודה נכונה.

למעלה