כנסו! חחחחחח

LiL FiZz

New member
כנסו! חחחחחח

הי אנשיים! חחחח אני כתבתי פה איזה רק 2 הודעות ולא ממש התייחסתם אלי :'( אז עכשיו נעשה שאלון כדי שאני אכיר את כולללםם ותענו טוף?
שם
מיקום חחחחחחחחח לא יודעות למה אבל זה מצחיק אותי...
את מי אתם הכיי אוהבים מבין כלל אלו שהיו בלא נפסיק לשיר
איזה שיר לפי דעתכם היה בביצוע רע ומישו מלא נפסיק לשיר עשה את זה בביצוע הרבה יותר טוב?
צרפו תמונה שאתם של מי שאתם הכי אוהבים! (פססט רמז..*שיעול* שירי או נינט!*שיעול*) חח זהוו! תענו פלייז! תוודה! תשובות!
לילך
14
ת"א ומול המחשב חחחח
גו נינט גו שירי חחח
השיר קח אותי של היהודים היה בביצוע גרוועעע ונינט עשתה אותו בביצוע מדההייםם
תגידו שאני צעריצה רעה אבל אני חדשה חחח אין לי תמונות שלהם! חח סורי!

14מתן

New member
לה לה לה להלה

מתן
16
גבעתיים
שירייייייייי
שירי- כשאת עצובההההההה
תמונה של...שירי ! חחחח

mary lou

New member
הייייי כולם

אני (כמו רובכם) חדשה פה... אני יעל בת 15 מהמרכז, אני הכי אוהבת את שירי , ואני חושבת שרב השירים בוצעו בתוכנית יותר טוב מהמקור (אבל לא כולם) עכשיו אני אגיד משהו- ואל תסקלו אותי- אני ממש לא אוהבת את נינט!! נכון, יש לה קול מדהים, אבל היא גברית כזאת בתנועות שלה ואיך שהיא זזה... אני גם לא מתה על היחס שלה לתוכנית ולאנשים, היא נראית כזו משוחקת, אומרת מה שצריך מתי שצריך- כי ככה אמרו לה! אה, עוד דבר, שירי חברה טובה של בן דוד שלי (למרות שבשנה האחרונה הוא חי בארצות הברית), ולפי מה שהבנתי הם גם גרו והופיעו יחד במועדון ההוא שהיא הייתה בו...

LiL FiZz

New member
שלום יעעל! שללוום ממתן!

חח תודה שעניתם והשתתפתם יש לכם איי סי קיווו?! שלי זה 154491358

flowers girl

New member
אני.. למרות שאת מכירה אותייי.. חח..

חח אני חברה הכי טובה שלה חח
אוקי..
קוראים לי נעהה
אני בת 14 עוד 3 חודשיםםם
אני גרה בת"א
אני הכי אוהבת את שירי ונינט ביחדדדדדדדדד
קח אותי היה בחרא של ביצוע ונינט עשתה אותו מצויין, ואני לא ממש הכרתי עוד.. חח.
אני הכי אוהבת את שירי ונינט ביחד ולא שמרתי תמונות שלהן ביחד.. לא נורא. אוהייבת, נעה

aYaLoLy

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

איזה שטויווווווווווווווווווווווותתתתת הביצוע של אורית שחף מדהים
לדעתי נינט הרסה את השיר לגמרי... בעע ודרדס על גראס צודק........ עכשיו כל מיני פאקאצות התחילו לאהוב את היהודים..... למזלינו הם לא תופסים מזה תחת ומתמסחרים *שיעול* סאבלימינל *שיעול*.... ולסיום..... איפה האופניים...

flowers girl

New member
קודם כל..

אני ממש ממש ממש ממש לא אוהבת את היהודים, להפך. זה שאחותי מתה עליהם
לא אומר שגם אני. ולפי דעתי הצרחות של אורית שחף הקקית הזו בכלל לא יפות, ונינט עשתה מזה שיר ולא צעקה אחת גדולה. ולסיום- סאב שולט
|מלך|

aYaLoLy

New member
איש באמונתו יחיה../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

"סאב" - מסחור...

flowers girl

New member
באמת..

וסתם כי בא לי לומר את זה, אל תעלבי סתם חשבתי על זה אם כבר אומרים משפטים.חחח... "כל כלב בא יומו
"

../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והשורה בחתימה שלך
Don't try to fix me i'm not broken נמצא כדרך קבע באווי שלי באייסיקיו
שיר מהמם!! קבלי ח"ח.

מורן 1986

New member
אני !!!!

שם : מורן גיל : 16.5 עוד חודשיים 17 מיקום: בת ים הכי אוהבת מלא נפסיק את נינט טייב ושי גבסו !!!

LiL FiZz

New member
חח מתקמצנת במקום?!

חח לא ענית על חצי מהשאלות (חח יש רק 6 חחחחחח) ונעה אני מתה עלייך! חמוטה!

lali37

New member
אני

היי אנשימים... אני די חדשה פה ו... הנה- שם אילה גיל 15.5 מיקום חחחחחחחחח לא יודעות למה אבל זה מצחיק אותי... מרכז הארץ את מי אתם הכיי אוהבים מבין כלל אלו שהיו בלא נפסיק לשיר- נינט איזה שיר לפי דעתכם היה בביצוע רע ומישו מלא נפסיק לשיר עשה את זה בביצוע הרבה יותר טוב? לא יודעת... אבל "עד שתעזוב"... כברה הרסה אותו עם הביצוע שלה (ואל תתנפלו עלי... אני מתה עליה ויש לה קול ענק... אבל היא הרסה ת'שיר...) צרפו תמונה שאתם של מי שאתם הכי אוהבים! (פססט רמז..*שיעול* שירי או נינט!*שיעול*) נינט ואין לי כח לצרף תמונה

yehudit b

New member
אני!!!!!!!!

יהודית עוד מעט 16 מרכז הארץ גיא שרפי זודיאק, כשאת עצובה, קח אותי שירי!

Shai B

New member
אוקיי, אז ככה:

שם: שי. גיל: עוד מעט 20. מיקום: חולון. את מי אתם הכי אוהבים מבין כל המתמודדים שהשתתפו ב"לא נפסיק לשיר - כוכב נולד": שירי מימון הענקית! איזה שיר לפי דעתכם היה בביצוע רע ומישהו מ"לא נפסיק לשיר - כוכב נולד" עשה את זה בביצוע הרבה יותר טוב: ללא ספק "כשאת עצובה" בביצועה של שירי מימון. המקורי של עמיר בניון נשמע זוועה!

למעלה