כנסו! חחחחחח

star of love

New member
אתם שמים לב ש...

כל יום אנחנו עושים את הקטע הזה של השמות??????????????????

N i c o l e

New member
אני:

שם: נועה
מי אני הכי אהבתי: היתה לי התלבטות בין נינט לשירי, בסוף הגעתי להחלטה שלנינט היה הכי מגיע לזכות אבל לשירי יש יותר כישרון... וגם אהבתי את בוריס..
שיר שהיה בביצוע רע: ים של דמעות בביצוע המקורי נשמע לא טוב, פשוט נשמע ממש לא יפה לדעתי, וכשנינט שרה אותו זה יצא מדהים.
אין לי תמונה של אף אחת מהן...

גם לי בא...

סתם כדי ליצור פה שינוי... שם: פומיקי פה פומיקי שם פומיקי בכל מקום בעולם.... גיל:22 וקצת מגורים: אי ירוק ב י-ם אוהבת בכוכב נולד :מורן גמילאל!!!!!
ובן שרעבי
שיר רע שנהיה טוב: פמלה - שונאת את השיר המקורי ומתה על הגירסא של גבסו.... ואין לי תמונות של מורןאבל תדמיינו..

EdEn and NiCkY

New member
אני

שם:עדן גיל:15 עיר:מודיעין הכי אוהבת:שי שי ובן ממגעיל ליפה:"פמלה" תמקור שנאתי מוות וכששמעתי ששי הול לשיר את זה אמרתי אוי בטוח הוא יפסיד וכשהוא שר את זה ישר התאהבתי בשיר

KaRiNuSh 19

New member
אני../images/Emo13.gif

*שם ושם משפחה: קרינה יוסין *גיל ותאריך לידה: 14.8.84, בת 19... *כיתה: אחח...היו ימים
*איך הגעת לפורום: מצאתי אותו ברשימת הפורומים... *סטייה []: להיכנס לפורום פעם בחצי שעה נחשב?
*סיגנון לבוש: צבעוני
*חיסרון שיש לך: עצבנית יתר על המידה...
*תכונה טובה שיש לך: יודעת להקשיב לאנשים
*את/ה אף פעם לא...: אומרת אף פעם
*את/ה תמיד...: מחפשת שאלונים לענות עליהם
*הדבר הכי מוזר שעשית/ראית: אין כאן מספיק מקום לכולם.. *שיר אהוב מכוכב נולד: "קח אותי" *שיר הכי מרגש מכוכב נולד: "מקיץ אל חלום" *שיר הכי שנוא מכוכב נולד: לא ראיתי את התוכנית...לא הורדתי שירים בקאזה שלא אהבתי
*מתמודד אהוב מכוכב נולד: שי גבסו *מתמודדת אהובה מכוכב נולד:
נינט טייב
*שיר אהוב: השיר שתמיד יהיה מקום ראשון אצלי...I WILL ALWAYS LOVE YOU *שיר שנוא: גם שיר שיהיה מקום ראשון בשנואים...
שיר הקטשופ!
*תמונה מלפני שנתיים...אבל לא ממש השתניתי עד עכשיו*

double O S

New member
נצל"ש,../images/Emo96.gif

אתם יכולים לשים כאן תמונות של בוריס למי שיש
חברה שלי מתה עליו והיא ביקשה ממני לחפש לה תמונות

למעלה