כנסו זה חשוב\!!!!

כנסו זה חשוב\!!!!

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7213&smsMsg= קומנה (פורום) חדשה כנסו דחוף!!!!!! הקומנה של נוגה ובר..!!!!!! (ברלולה וחולת סקי)!! בקשה כנסו מתות אליכם!!!!!

מנצל"ש

אתם לא יודעים מה חבר שלי סיפר לי היוםםםםםם אתמול השמיעו את גט רייט בגלגל"צ!!!!!!!!!!!!!!! זה היה במסגרת התוכנית "סינגלס", יש להם את עניין הסינגל מיטר, משמיעים 3 שירים והשיר שזוכה להכי הרבה קולות מושמע שוב בסוף התוכנית. הבעיה היא שהחבר הזה הפסיק לשמוע לפני סוף התוכנית אז אני לא יודע אם אהבו את השיר או לא... אבל בכל זאת, כדאי לעקוב אחרי התוכנית בזמן הקרוב כי לרוב שירים שהתמודדו בסינגל מיטר ממשיכים להתמודד עוד כמה פעמים אח"כ.... אה וזה שהשיר הושמע זה לא אומר שהוא התקבל לפלייליסט של גלגל"צ, כי לסינגלס יש פלייליסט משל עצמו. תוך כמה שבועות אני מאמין שנדע אם השיר התקבל או לא, ואני גם בטוח שעוד מעט הוא כבר יהיה ברשימה של השירים המעומדים במצעד, אז להכין כבר את האצבעות כדי להצביע חחח (וגם לכל התחנות האחרות בארץ ובעולם כמובן...)

אותי זה דווקא מעניין

כי זה מה שאני שומע וזה מי שכל מי שאני מכיר שומע.... אני יודע שאם השיר יתקבל לפלייליסט של גלגל"צ אז לא יהיה מצב שיש מישהו שאני מכיר שלא מכיר את גט רייט. גלגל"צ זה ממש קונצנזוס פה בארץ, אין אחד שלא שומע (חוץ ממך ובטח גם מאיתי)...

Lopezit

New member
התחנות בארץ לא משפיעות בגרוש

אז למה להצביע פה כשבמקום זה אפשר להצביע ולהשפיע בתחנות בארה"ב??

Crunk Boy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

ליאת נהיית חכמה!!!! חחחחח וצודק... אני באמת לא שומע את זה... וכל החברים שלי גם לא שומעים את זה חחח

oren456

New member
יש משהו במה שאת אומרת,אבל

אני מסכים עם אבי,באת גלגל"צ ניהיה קונצנזוס בארץ,זו התחנה שיש לה את אחוז המאזינים הכי גבוה.

Lopezit

New member
אני בכלל לא שומעת רדיו

רק לפעמים באוטו.. ורק 99fm

ברור שהם לא משפיעות

אבל אני לא אומר להצביע להם ולא להצביע לתחנות בארה"ב, אני אומר, להצביע להם בנוסף להצבעה לתחנות בארה"ב!

למעלה