כנסו ותקראו ,,,,,, H-)

ANUBIS

New member
כנסו ותקראו ,,,,,, H-)

שלום לכולם.... בינתיים יש הרבה חרטה בפורום הזה , אחד אומר ניצחונות אחד אומר טראנס לילה , לפי דעתי כל אחד והטעם שלו, בינתיים אתם עוד נמצאים בטעם הטוב , טעם משובח ויודעים מה שומעים, לא סתם שומעים ויאללה סוגרים ת`מערכת,,, אבל בכל זאת אני רוצה להכניס קצת רצינות לקטע הזה ,,,,, נעים מאוד שמי אנוביס (אגב אמא לא קוראת לי ככה),זאת פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה ולא מסתם סיבה אלה באתי עם דרישה שאולי מישהו מכם יכול למלא אותה , אני מתחיל בכל מה שנוגע למחשבים , במוסיקה ובכלל במחשב עצמו, הייתי רוצה להשתמש בתוכנת מוסיקה רצינית (לא אימפולס ולא שמימפולס) ובגלל שהפורום הזה משך אותי אני מתאר לעצמי שיש מישהו שיודע מאיפה מורידים תוכנה רצינית של בניית מוסיקה אלקטרונית,,,,,,(לא דמו , ולא שיתופי),,,,ברשותי ציוד מקצועי אנלוגי שכולל רולנד גרובבוקס 505 שאני ממליץ עליה דרך אגב, סמפלר של בוס , V.T גם של בוס , מיקסר 18 ערוצים כולל אפקטים רבים , אבל,,,,,,הגעתי למסקנה שכל זה חרטה בלי תוכנת מחשב רצינית , ותוכנה כזאת עולה לפחות אלף ומעלה שקלים , אולי אני אקנה בעתיד אבל אם יש מישהו פה שיודע על תוכנה והוא רוצה להמליץ לי אז בבקשה הוא יחסוך ממני . תודה בכל אופן על שנכנסתם ולקחתם דקה מזמנכם לקרוא את ההודעה שלי אני מאוד מקווה שיש מישהו שקורא את זה ומבין מאיפה אני בא אז בבקשה , כולי אוזן,,,,, H-(

future prophecy

New member
תגובה...

דבר ראשון ברוך הבא לפורום!!!!! טוב....אני לא יכול להמליץ לך על תוכנות כי אני לא מבין בתוכנות (mr.man הוא מבין המבינים הגדולים פה בתוכנות וביכלל במוזיקה,אז אתה יכול לשאול אותו.) דבר שני על פי הציוד שלך אתה אמור להיות כבר איזה די ג`יי מיקצוען כי יש לך אחלה של ציוד,דרך אגב אני מבין קצת באלקטרוניקה וחשמל וביכלל בציוד מכני. ובקשר לשאלה שלך,מאיפה אתה.....הייתי מנחש ממקום מבוסס בהחלט!!! :cool:

ANUBIS

New member
חחחחחחחחחח

דבר ראשון תודה על העידוד ולא אני לא ממקום מבוסס אני בדיוק האיש הממוצע חסכתי וקניתי את הציוד הזה במשך יותר משנתיים אבל ראבק עכשיו שיש לי את הדבר הבסיסי מבחינה אנולוגית אני עדיין ממשיך להשאר תקוע עם הדבר העיקרי שזה כמו שציין מר,מאן תוכנת סיקוונס טובה שתעלה על הצפיות שלי עד עכשיו הורדתי איזה 20 תוכנות למוסיקה ומחקתי את כולן כי אין אחת שתואמת את הסגנון עבודה שלי אבל שמעתי דווקא שהקיו בייס טובה אני קונה אותה עוד מעט כי אין ואי אפשר להוריד את הגרסה המלאה מהאינטרנט אבל גם אז אני צריך מישהו שמבין בתוכנה טוב מאוד בכדי ללמד אותי כי כמו שציינתי מקודם אני קצת מסורבל עם מחשבים וכן בניתי כמה טראקים למועדון שתיקלט בו חבר שלי וכולם קפצו באוויר אבל אני לא הייתי מסופק כי אני יודע שאני יכול להתעלות על עצמי עם תוכנה טובה טוב די לזבל את השכל אני יכול לדבר על זה שעות תודה לך בכל אופן

mr. man

New member
תשובה

אז ככה: עם כל הציוד הזה באמת שאתה לא צריך אימפולס. מה שאתה צריך זה סקוונסר (Sequencer) אם אתה יודע על מה אני מדבר. זאת תוכנה שדרך מידי (או אפילו אודיו) שולטת על כל הציוד שלך, אתה יכול לבנות להלחין לארגן מה שבא לך. תוכנות שכאלו: Cubase, Cakewalk, Logic Audio. אני אישית משתמש ב Cakewalk. יש גם תוכנות ליצירת סאונדים. חלק הן תוכנות Stand-Alone וחלק הן פלאג-אינס של VST או DirectX. אני לא ממש מבין בתוכנות האלו, אבל תחפש באינטרנט בטח תמצא משהו. בקשר לתוכנות, תמיד אפשר להוריד איזה קראק או משהו. או שאם אתה לא אוהב להשתשמ בקראקים או שיש לך רגשות אשם או משהו אז תחפש כמה סקוונסרים חופשיים. אתה יכול להכנס ל http://www.download.com ולהכנס של קטגורית סאונד או מידי ותחפש שם Freeware Sequencers. אין לי המלצה על תוכנה מסוימת בעניין הזה. בהצלחה בחיפושיך...

psy nation

New member
עוד קצת..............

אחי אם כבר השקעת על ציוד כמו שכתבת, אז תנסה להשקיע עוד קצת ותקנה סקוונסר כמו cubase או מה שתבחר. אבל מאד חשוב שיהיה לך sound blaster חזק וגם מחשב חזק כי כל הציוד לא שווה בלי מה שציינתי.

mr. man

New member
Sound Blaster?

אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף אז כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות משהו קצת יותר מקצועי מסאונד בלסטר. ואל תגיד שדוד/חבר/קרוב/משהו שלך שהוא מקצועי עובד עם סאונד בלסטר... יופי לו. יש אפרויות הרבה יותר טובות.

דוד שלי עובד עם זה

למה אתה אומר שזה לא מקצועי? דוד שלי הוא מקצוען והוא עובד עם סאונד בלאסטר...וגם חבר שלי עובד עם זה סתם סתם..צודק זה באמת גרוע

psy nation

New member
חייבים....

תאמין לי שצריך סאונד בלסטר מקצועי וחזק. אתה לא עובד איתו כמו עם סינטי. כך לדוגמא את סיימון פוספורד האגדי, יש שני סאונד בלסטרים חזקים כי בלעדיהם הוא לא היה מוציא מוסיקה עם צלילים כל כך אכותיים. ודרך הגב אני לא מתכוון לסאונד בלסטר ביתי שהוא מאין כרטיס בתוך המחשב, אני מתכוון לקופסה חיצונית.

mr. man

New member
טעות בהגדרה

אצלך סאונד בלאסטר וכרטיס קול זה אותו דבר? יש הבדל... סאונד בלסטר זה כרטיס קול מתוצרת חברת קריאטיב. הסאונד בלסטר הכי חזק עובד על 16/44.1 מי שמבין יודע שזה לא משהו... כמובן שיש כרטיסים מקצועיים מאוד שעליהם אין כבר מה לדבר.

psy nation

New member
תגובה

לא התכוונתי לכרטיס כמו creative . התכוונתי למשהו מקצועי כמו jiga אם אתה מכיר.

mr. man

New member
בסדר

אז תגיד כרטיס קול מקצועי. אל תגיד סאונד בלסטר. זה כמו להגיד לקנות כרטיס VGA בשביל משחקי תלת ממד מתקדמים. אני לא מכיר את jiga אבל אני יודע שמה שהולך עכשיו זה כרטיסים של חברת Creamware (Pulsar, Luna), חברת Echo (Layla, Darla) וחברת M-Audio (Delta). אני גם מתכנן לקנות את הכרטיס Delta 66 כשתהיה לי ההזדמנות.

dansha

New member
רשימה מלאה של תכנות

אז ככה. דבר ראשון אתה צריך rebirth rb338 v2.5 שם יש לך שתי מכונות תופים אלקטרוניות ושני TB303 שזה הדבר הכי בסיסי למוסיקה אלקטרונית. תיכנס לwww.astalavista.com (לא אלטה ויסטה) ותכתוב את השם של התכנה, יש המון אתרים שיתנו לך להוריד אותה בחינם. דבר שני אני ממליץ בחום על תוכנה מדהימה שנקראת ACID והיא עובדת על לופים, את הלופים אפשר להוריד בכמויות מהאינטרנט ואת התכנה תצטרך למצוא לבד. ביחד עם האסיד אתה חייב audio editor טוב ואני ממליץ על sound forge אבל יש כל מני תוכנות אחרות שבהחלט מספיקות לעריכה בסיסית של קבצי אודיו. אני מציע שתתחיל עם אלה, ואם תראה שהולך לך טוב ואתה נכנס לזה בכיף אז כדאי לעבור לתוכנות יותר ``כבדות`` כמו cubaseVST או cakewalk . אני לא יודע מה העמדה של האנשים פה לנושא אבל את רוב התוכנות הטובות אפשר להוריד בחינם מאתרי WAREZ שונים (בעיקר הישראליים). אם אתה ממש רציני, יש עכשיו תוכנה חדשה שהיא הדבר הכי מדהים שראיתי בחיים שלי, יש בה את כל מה שיוצר מוסיקה אלקטרונית יכול לחלום עליו, והיא עולה בסביבות השלוש מאות דולר, אבל כמות המכשירים הוירטואלים שאתה מקבל איתה שווים כמה עשרות אלפי שקלים בעולם האמיתי. לתוכנה קוראים REASON ואני באמת לא יכול לחשוב על תוכנה יותר מקצועית ומתוחכמת ממנה. אותה לא ראיתי להורדה אבל אח שלי קנה אותה והיא שווה כל סנט פעמיים. זהו, מקווה שעזרתי.

למעלה