כנסו דחוף

כנסו דחוף

אז ככה! הפורום הזה כל כך י ב ש גאאאאד! אפילו אם תרד עלייה סופת שלגים היא לא תירטב! אז ישבתי לי על הכיסא וחשבתי..וחשבתי..וחשבתי..ועדיין חשבתי.. [לא האמנתי שאני מסוגלת לחשוב כל כך הרבה זמן!] ש ע ה חשבתי! מה אפשר להוסיף לפורום הזה כדי שתהיה תעסוקה.. אז התגלגלתי על הכיסא..לא היה רעיון! התהפכתי על הכיסא עדיין לא היה רעיווון! התמתחתי על הכיסא..עדיין לא היה! =/ התחלתי לשיר אפילו הבלדה שלי עלייך! מרוב שיעמום! שמזזזזזז אפילו המצאתי שיררר.. זה הולך ככה.. "אין לי רעיווווווון" תנסו לשיר את זה בראפ מילה שלי? שיר פצצה! אפילו שיר הספקתי להמציא קולטים?! רררר! ואז פתאום אמא שלי קראה לייי.... וכן! יש לי רעייייייווווןןןןן! יש לי וויז'ן! יכנתי שאלווווון שכמה מהש"א פוו נוגעים לדמדם שלייי! אזז תענו!- שתפו פעולה למען השם!- אל תייבשו! ----------------------------------------------------------------------------- שם: כיתה: גיל: עיר: ארץ: [חח סתאאאם! ] אוהבת לשחק במחשב? -משחק מחשב אהוב: -משחק מחשב שנוא: אם לא.. למה? ----------------------------------------------------------------------------- אוהבת לשחק בפלייסטיישן? -משחק פלייסטיישן אהוב: -משחק פלייסטיישן שנוא: אם לא.. למה? אוהבת ספורט? -איזה במיוחד? -איזה בכללי את אוהבת? אם לא.. -לא חשוב! כדי לך..בריא לנשמה! אוהבת טניס? יש שחקנ/ית טניס שאת אוהבת? מה את הכי אוהבת לאכול? מה את לוקחת לאכול בבצפר? את אוהבת מכוניות? -איזה? אם לא.. -חבל :] ----------------------------------------------------------------------------- כמה בקבוקי מים את שותה ביום? איזה סוג מים את הכי אוהבת לשתות: מי עדן? עין גדי? נביעות [לגווף ולנשמה ]? איזה שוקו את אוהבת: חם?או קר? מה את אוהבת יותר: חתולים או כלבים? פיצה או פלאפל? קולה או מים? שווארמה או צי'פס? צ'יפס מקסיקני או טבעי? במבה שוש או במבה זה עם התינוק? ----------------------------------------------------------------------------- את אוהבת לשיר? זמר: זמרת: שחקן: שחקנית: תכנית טלוויזיה: סרט קולנוע: יהודה לוי או עפר שכטר? שירי מימון או נינט טייב? אושרי כהן או רן דנקר? הראל מויאל או הראל סקעת? הילארי דאף או לינדזי לואן? בראד פיט או צ'אד מייקל מוריי[מארי]? אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? ------------------------------------------------------------------------------- מה קניתם לשנה הבאה?ואיזה מותג? ------------------------------------------------------------------------------- לסיום.. מה החלום שלך? מה השאיפות שלך לעתיד? טיפ לחיים? ------------------------------------------------------------------------------- ש ל י שם: שלי כיתה: כיתה ז גיל: 12+ עיר: לוד ארץ: [חח סתאאאם! ] אוהבת לשחק במחשב? כה -משחק מחשב אהוב: NBA, סימס, סנוקר -משחק מחשב שנוא: לא עולה לי כרגע.. אם לא.. למה? ----------------------------------------------------------------------------- אוהבת לשחק בפלייסטיישן? כה -משחק פלייסטיישן אהוב: FIFA, NBA, איהבקות, קזינו, תקן, ועוד.. -משחק פלייסטיישן שנוא: לא ניראה לי שיש.. אם לא.. למה? אוהבת ספורט? מאוווווווווד! -איזה במיוחד? כדורגל -איזה בכללי את אוהבת? את הכדור אם לא.. -לא חשוב! כדי לך..בריא לנשמה! אוהבת טניס? כה.. יש שחקנ/ית טניס שאת אוהבת? לא במיוחד.. מה את הכי אוהבת לאכול? שוקולד מה את לוקחת לאכול בבצפר? חטיף את אוהבת מכוניות? מאווווווווווווווווווווווווווווווווד! -איזה? מרצדס אם לא.. -חבל :] ----------------------------------------------------------------------------- כמה בקבוקי מים את שותה ביום? 4 איזה סוג מים את הכי אוהבת לשתות: עין גדי איזה שוקו את אוהבת: שוקו בננה מה את אוהבת יותר: חתולים או כלבים? כלבים פיצה או פלאפל? פלאפל קולה או מים? תלוי מתיי שווארמה או צי'פס? צ'יפס צ'יפס מקסיקני או טבעי? מקסיקני במבה שוש או במבה זה עם התינוק? תינווק ----------------------------------------------------------------------------- את אוהבת לשיר? כה זמר: אדם יוסף זמרת: =/אין שחקן: רן דנקר שחקנית: מיה דגן תכנית טלוויזיה: השמניה, סרט קולנוע: יש הרבהההה יהודה לוי או עפר שכטר? עפר שכטר שירי מימון או נינט טייב? שירי מימון אושרי כהן או רן דנקר? רן דנקר הראל מויאל או הראל סקעת? מויאללל באארור! בראד פיט או צ'אד מייקל מוריי[מארי]? שתיהים ------------------------------------------------------------------------------- מה קניתם לשנה הבאה?ואיזה מותג?בגדים בגדים בגדים ובגדים תיק- אולסטאר ורוד מחברות כל מיני קלמר- אולי קונה וכל החרטות... ------------------------------------------------------------------------------- לסיום.. מה החלום שלך? לפגוש את הבויז, שאדם יכיר אותי ולדבר איתווווו מה השאיפות שלך לעתיד? להיות מאושרת! ויהי מה!, ומליונרית טיפ לחיים? נצלו כל רגע ורגע! -------------------------------------------------------------------------------

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifכנסי חמודה!!

דבר ראשון הפורום בכלל לא יבשש כנסי לפורומים אחרים יש שם הודעה פעם בשבועעעעעע פה?? כל יום מתמלא דףףףף (בלי עין הרע) אז אני מממממממש לא חושבת שזה פורום יבשש ולהבא א את רוצה לשים שאלון אז זה לשרשור OFF

../images/Emo110.gifנכון!!!!!!!!!..........

הוא ממש לא יבש כול עוד יש אותי את לירון דילבע ומיכל לפי קריזות חחחחחחחח סתאםם כול עוד אנחנו הוא ממש לא יבש נקודה חומה סוף נגמר!...חחחחחחחח

../images/Emo41.gifווא זה ארוך.. ../images/Emo9.gif

והפורום לא יבש! יש פורמים פי אלף יותר יבשים P: אני יענה אולי אח"כ...

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעונההההההההההההההההה

----------------------------------------------------------------------------- שם: קרן כיתה: י' גיל: 16 ו6 ימים עיר: אזור ירושלים ארץ: [חח סתאאאם! ] אוהבת לשחק במחשב? כןןןןן -משחק מחשב אהוב: לא זורת איך קרואים לו -משחק מחשב שנוא: סניק אם לא.. למה? דיכאוןןןןןןןןןןןןן ----------------------------------------------------------------------------- אוהבת לשחק בפלייסטיישן?כןןןןןןןןןן -משחק פלייסטיישן אהוב: משהו עם חתתול חחחחחחחחחחחחח -משחק פלייסטיישן שנוא: אין אם לא.. למה? אוהבת ספורט? לא תמיד -איזה במיוחד? ריצה -איזה בכללי את אוהבת? ריצה אם לא.. -לא חשוב! כדי לך..בריא לנשמה! אוהבת טניס? לא יש שחקנ/ית טניס שאת אוהבת? אדםםםםםםםם מה את הכי אוהבת לאכול? אוכללללללל מה את לוקחת לאכול בבצפר? סנדוויץ של אמאאא את אוהבת מכוניות? כןןן -איזה? למבורגיני אם לא.. -חבל :] ----------------------------------------------------------------------------- כמה בקבוקי מים את שותה ביום? הרבההההההההההההההההההה איזה סוג מים את הכי אוהבת לשתות: מי עדן? עין גדי? נביעות [לגווף ולנשמה ]? מידן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שוקו את אוהבת: חם?או קר? קר מה את אוהבת יותר: חתולים או כלבים? כלבים פיצה או פלאפל? פיצה קולה או מים? מיםםםםםםםםם שווארמה או צי'פס? צ'יפססססס צ'יפס מקסיקני או טבעי? אעה??????????? במבה שוש או במבה זה עם התינוק? עם התינוקקקקקקקק ----------------------------------------------------------------------------- את אוהבת לשיר? כןןןןןןןןןןןן זמר: ערןןןןןןןןןן זמרת: אניייייייייייייייייייי שחקן: רן בכור שחקנית: אניייייייי תכנית טלוויזיה: השמיניה וראש גדול סרט קולנוע: צעד קטן וNO אקזיט יהודה לוי או עפר שכטר? עפר שכטרר שירי מימון או נינט טייב? שיריייייייייי אושרי כהן או רן דנקר? רןןןןןןןןןןןןןןןןןן הראל מויאל או הראל סקעת? סקעתתתתתתתתת הילארי דאף או לינדזי לואן? אעה???????????????? בראד פיט או צ'אד מייקל מוריי[מארי]? בראדדדדדדדדדדד אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? שתיהןןןןןןןןןןןןןןןןןן ------------------------------------------------------------------------------- מה קניתם לשנה הבאה?ואיזה מותג? נעליםםםםםםםםםםםםםםםםם ------------------------------------------------------------------------------- לסיום.. מה החלום שלך? להיות שקחנית, רקדנית, וזמרתתתתתת מה השאיפות שלך לעתיד? להצליח טיפ לחיים? כשאתם נהנים אל תחשבו על צרות!!!!!! פשוט תהנו עד הסוףף

../images/Emo205.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפורום יבשש?!!! אין אני פשוט לא קולטת את המילה - יבשש1?!! יבשש?!!?!
אני וספיר ומיכל ודילב פה תמידד!! מה זה יבשש?!?!!?

../images/Emo205.gifעונה

----------------------------------------------------------------------------- שם: לירון כיתה: ט' גיל: 16 עוד 11 ימים עיר: כפר סבא ארץ: [חח סתאאאם! ] ישראלXD אוהבת לשחק במחשב? מאווד -משחק מחשב אהוב: איןן -משחק מחשב שנוא: איןן אם לא.. למה? ??????? ----------------------------------------------------------------------------- אוהבת לשחק בפלייסטיישן? לא -משחק פלייסטיישן אהוב: -- -משחק פלייסטיישן שנוא:-- אם לא..-- למה?-- אוהבת ספורט? בערך -איזה במיוחד?-- -איזה בכללי את אוהבת?--- אם לא.. -לא חשוב! כדי לך..בריא לנשמה! חחחחח אוהבת טניס? יש שחקנ/ית טניס שאת אוהבת? מה את הכי אוהבת לאכול? מה את לוקחת לאכול בבצפר? את אוהבת מכוניות? -איזה? אם לא.. -חבל :] ----------------------------------------------------------------------------- כמה בקבוקי מים את שותה ביום? 1 איזה סוג מים את הכי אוהבת לשתות: מי עדן? עין גדי? נביעות [לגווף ולנשמה ]? נביעות איזה שוקו את אוהבת: חם?או קר? קר מה את אוהבת יותר: חתולים או כלבים? כלבים פיצה או פלאפל? פיצה קולה או מים? קולה שווארמה או צי'פס? צ'פס צ'יפס מקסיקני או טבעי? מקסיקני במבה שוש או במבה זה עם התינוק? עם התינוקXD ----------------------------------------------------------------------------- את אוהבת לשיר? כןן זמר: רנצצצ'ווווווש זמרת: שירי שחקן: רנצצצ'וווווש שחקנית: --- תכנית טלוויזיה: הש"ש סרט קולנוע: סיפור סינדרלה, קליק יהודה לוי או עפר שכטר? עופר שירי מימון או נינט טייב? שירי אושרי כהן או רן דנקר? רנצצצ'ושששש הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת הילארי דאף או לינדזי לואן? הילללאריי בראד פיט או צ'אד מייקל מוריי[מארי]? צ'אאאאאאאאד! אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? אנג'ילה ------------------------------------------------------------------------------- מה קניתם לשנה הבאה?ואיזה מותג? לא קניתי ------------------------------------------------------------------------------- לסיום.. מה החלום שלך? לא 'דעת מה השאיפות שלך לעתיד? לא 'דעת טיפ לחיים? תחייכו תמיד כי החיים יחכו אלכם:)

../images/Emo205.gifאת רואה למעלהV?

בכותרת "גיים בויז" אז ממש ממש קצת מעל זה יש לך מין קטגוריות כאלה ראשי תקנון תפוז ChatTV תלחצי על זה ותראי אותנוP:

למעלה