כנסו דחוף

עונההההה

אהה ולפני הכלל הפורום בכלל ללאאא יבשששש ----------------------------------------------------------------------------- שם:מריה סנדלר. כיתה:ז' גיל:13 וחצי עיר:אשקלון ארץ: [חח סתאאאם! ] אוהבת לשחק במחשב?כןןן רק שאין מישחקים יפים.. -משחק מחשב אהוב:סימס חחחח -משחק מחשב שנוא:לא יודעת.. אם לא.. למה?מה עם לאא?..אההה אם אני לא אוהבת לשחק במחשב למה הבנתיי אבל אני כן אוהבת חח ----------------------------------------------------------------------------- אוהבת לשחק בפלייסטיישן?לא יודעת..לא ניסיתי אף פעם חח או שכן לא זוכרת חח -משחק פלייסטיישן אהוב:לא יודעת -משחק פלייסטיישן שנוא:לא ידועת.. אם לא.. למה?.........? אוהבת ספורט?כן ולא -איזה במיוחד?כדורגל -איזה בכללי את אוהבת?מההההההה אם לא.. -לא חשוב! כדי לך..בריא לנשמה! אוהבת טניס?לאאאאאאא יש שחקנ/ית טניס שאת אוהבת?לאאאאאאאאא מה את הכי אוהבת לאכול?אמ...תפוחי אדמה חחחח מה את לוקחת לאכול בבצפר?אמ..כריך ולפעמים דברים אחרים מאיפה אני יודעת.. את אוהבת מכוניות?לא -איזה? אם לא.. -חבל :] ----------------------------------------------------------------------------- כמה בקבוקי מים את שותה ביום?אמ....חחחחח פחות מחצי בקבוק חח איזה סוג מים את הכי אוהבת לשתות: מי עדן? עין גדי? נביעות [לגווף ולנשמה ]?מי עדן איזה שוקו את אוהבת: חם?או קר?חם מה את אוהבת יותר: חתולים או כלבים?חתוליםם פיצה או פלאפל?פיצה קולה או מים?קולה שווארמה או צי'פס?צ'יפס צ'יפס מקסיקני או טבעי?מקסיקני במבה שוש או במבה זה עם התינוק?עם התינוק ----------------------------------------------------------------------------- את אוהבת לשיר?כןן זמר:שרון סנדלררר זמרת:בלינדה פרגרין סצ'ואל שחקן:אממ..אף אחד לא עולה לי בראש עכשיו.. שחקנית:בלינדה פרגרים סצ'ואל תכנית טלוויזיה:לא ידועת..אבל יש סידרה..ים של סודות.. סרט קולנוע:..? יהודה לוי או עפר שכטר?אף אחדדד שירי מימון או נינט טייב?אף אחדדדד אושרי כהן או רן דנקר?אף אחדד הראל מויאל או הראל סקעת?אף אחדדד הילארי דאף או לינדזי לואן?הילארי דאף... בראד פיט או צ'אד מייקל מוריי[מארי]?אף אחדד אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון?אף אחדד מי אלה בבכלל?חח ------------------------------------------------------------------------------- מה קניתם לשנה הבאה?ואיזה מותג?מההההה ------------------------------------------------------------------------------- לסיום.. מה החלום שלך?לפגוש את נולייי וגם או להיות מעצבת אופנה או שחקנית או זמרת חחח משו משלושתם.. מה השאיפות שלך לעתיד?מההה טיפ לחיים?בינתים לא עולה לי בראש.. ------------------------------------------------------------------------------- ולסיום..מה זה השאלון הזה?חח כיאלו לא בכוונה לפגוע אבל לא הבנתי כלום חחחחחחחחחחח מריה סנדלר.

karin001

New member
עונהה

שם:קארין כיתה:ז גיל:13 עיר:נהריה ארץ: [חח סתאאאם! ] אוהבת לשחק במחשב?כן -משחק מחשב אהוב:איסיטאור -משחק מחשב שנוא:אין אם לא.. למה?ככה ----------------------------------------------------------------------------- אוהבת לשחק בפלייסטיישן?לא -משחק פלייסטיישן אהוב:לא -משחק פלייסטיישן שנוא:לא אם לא.. למה?כי אין לי אוהבת ספורט?כן -איזה במיוחד?שחיה -איזה בכללי את אוהבת?כול דבר עים מים אם לא.. -לא חשוב! כדי לך..בריא לנשמה! אוהבת טניס?לא יש שחקנ/ית טניס שאת אוהבת?לא מה את הכי אוהבת לאכול?ציפס מה את לוקחת לאכול בבצפר?לא לוקחת יש קיוסק את אוהבת מכוניות?לא -איזה? אם לא.. -חבל :] ----------------------------------------------------------------------------- כמה בקבוקי מים את שותה ביום?2 איזה סוג מים את הכי אוהבת לשתות: מי עדן? עין גדי? נביעות [לגווף ולנשמה ]?הכול איזה שוקו את אוהבת: חם?או קר?קר מה את אוהבת יותר: חתולים או כלבים?חתולים פיצה או פלאפל?פיצה קולה או מים?מים שווארמה או צי'פס? צ'יפס מקסיקני או טבעי?טבעי במבה שוש או במבה זה עם התינוק?שוש ----------------------------------------------------------------------------- את אוהבת לשיר?כן זמר:שרון סנדלר זמרת:שאקירה שחקן:מייקל לואיס שחקנית:אין תכנית טלוויזיה:קטנטנות סרט קולנוע:תזיזו את הרגלים יהודה לוי או עפר שכטר?עופר שירי מימון או נינט טייב?נינט אושרי כהן או רן דנקר?אושרי הראל מויאל או הראל סקעת?מויאל הילארי דאף או לינדזי לואן?הילארי בראד פיט או צ'אד מייקל מוריי[מארי]?אף אחד אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? ------------------------------------------------------------------------------- מה קניתם לשנה הבאה?ואיזה מותג?כלום ------------------------------------------------------------------------------- לסיום.. מה החלום שלך?להיות כוכבת מה השאיפות שלך לעתיד?להצליח טיפ לחיים?:לכו בעקבות האהבה גם אים היא קשה -------------------------------------------------------------------------------

למעלה