מה זאת אומרת לא נשאר חייב??? ../images/Emo11.gif
למה מההתחלה התלמיד הזה היה צריך להתחצף למורה בצורה כזאת? היא בסך הכול ביקשה ממנו לצאת החוצה, אז מה היה קורה אם הוא היה יוצא? אז סוף העולם הגיע כי המורה ביקשה ממנו לצאת מהכיתה??? אני סיימתי ללמוד במקיף ז´ לפני שנתיים, ובתור אחת שמכירה מורים ומכירה תלמידים, אני חייבת להגיב ולומר שהתלמידים הם הבהמות ולא המורים. כבר היו מקרים שתלמיד פינצ´ר למורה את הגלגלים במכונית כי היא רצתה להזמין את ההורים שלו לבירור, ותלמידה אחרת זרקה כיסא על מורה. אז את באה ואומרת שהמורים לא בסדר?! למה? בגלל שהם מנסים לתת לכם טיפת השכלה ולמנוע אלימות? אין לכם טיפת כבוד למבוגרים?! לי באופן אישי קשה להאמין שהמורה הזאת סטרה לתלמיד. אני בטוחה שזאת בסך הכול שמועה חסרת בסיס, כדור שלג שמתגלגל ומצטבר לכדי שמועה מרושעת. והתלמיד הזה לפי דעתי לא טלית שכולה תכלת, והוא בהחלט קיבל את מה שמגיע לו. את יודעת מרב חמודה, בצבא למשל יש דבר כזה שנקרא "פקודה בלתי חוקית"- פקודה לא חוקית שנותנים לך ואת חייבת לבצע, אבל אח"כ את יכולה להתלונן על מי שנתן לך אותה. אז גם אם (רק אם, כי קשה לי להאמין שזה מה שהיה) המורה הזאת באמת סטרה לתלמיד, הוא לא היה צריך להחזיר. הוא פשוט היה יוצא מהכיתה, הולך למנהלת או לכל גורם מוסמך אחר ומתלונן על המורה הזאת. אבל להחזיר לה??? נו באמת, מה, אתם ילדים קטנים שפותרים עניינים רק במכות?