כנסו דחוף!!!

yellow cheese

New member
גלעד אנד וויט וולף (?) ../images/Emo4.gif

מריבות-לא בבית ספרנו. בבקשה תפסיקו
מה זה משנה
היו טובים..לא טובים
כל אחד וטעמו האישי
די
תודה

17אבי

New member
לא קשור....

איזה מגניב זה לעבור לי גלעד ושירלי ולדעת שהם לא יודעים מי אני...תנסו....זה מצחיק

Superdror

New member
זה באמת לא כל כך

מצחיק.... מה כל כך מצחיק בלהרביץ למורה ? זה אפילו עצוב. ולדעתי צריך להרחיק את הפסיכי הזה מבית הספר ואף למצוא לו מסגרת אחרת שתתאים לו, כלא לבני נוער או משהו .... וכן, ערך חיי האדם ירדו רבות והעבריינות חוגגת(בעיקר בקרב בני הנוער), כל פעם אתה שומע על מקרה חדש וחריג שלא ציפית לשמוע.... עולם הולך ומדרדר.

twigy

New member
קום דאון

למה לקלל אנשים או כמו שזקנה מרוקאית הייתה אומרת: "למה ככה למה?"

Mike A

New member
ליצור דיסטאנט?

לא יודע מה איתך, אבל כמעט כל המורים שאני לומד איתם היום הם מורים שאפשר להגיד שהם "חברים" שלי, וזה חלק מהכיף כשאני בא לבית ספר. אני בא ללמוד ולהנות, ולא למטרות הכנה לצבא.

crovee

New member
אתה צודק, חלקית.

גם אני אמרתי שאין שום טעם בליצור דיסטנס. הרי המורים הם לא מעלינו, אנחנו בני אדם כולנו. מה עוד שאין שום סיבה שאנחנו נפחד מהם. בית ספר אמור להיות בין היתר חוויה חברתית- גם בשיעור וגם מחוצה לו. כשיווצר דיסטנס בינינו לבין המורים, לא יהיה נעים לעבור שיעור. אבל מצד שני, זה קצת לא נורמלי לשמוע שתלמיד הרביץ למורה ומורה הרביץ לתלמיד... ולא משנה מאיזו סיבה- זה פשוט לא טבעי לשמוע דבר כזה. אז אולי ליצור דיסטנס לא יהיה הדבר הנכון לעשות- אבל צריך לעשות משהו בנידון... לא יתכן שיבוא תלמיד ויערער על כל הסמכות של המורה בפני כיתה שלמה, יפגע בכבודו וישפיל אותו בצורה כזאת. כנ"ל גם לגבי המורים.

DEATHRUCTION

New member
אני רק רוצה להגיד

שהמורים עושים לנו טובה ענקית ומקנים לנו השכלה וערכים! והם לא מקבלים את הכבוד הראוי להם!

fireman

New member
אני מניח שההגדרה "דיסטאנס" לא הובנה

כהלכה, לא התכוונתי למסדר בוקר שכולם עומדים זקופים ונותנים הקשב.... דיברתי על קו מינימלי שבו תלמיד יכול להרשות לעצמו לדבר אל מורה לדוגמא שתלמיד לא יוכל להגיד למורה שאומר לו לצאת מהכיתה שיילך להז*** ושתלמיד יעשה מה שמורה אומר לו ושידע לתת את הכבוד הראוי כי קודם כל לפני היותו מורה הוא\היא קודם כל בנאדם ואף מבוגר ממנו שיש לתת לו את הטיפת כבוד שמגיעה לו.

crovee

New member
עם זה אני מסכימה...

אמרת לתת קצת אופי צבאי, ודיסטנס... אחרי העבר וההווה העשיר שלך בענייני צבא, אני כבר לא יודעת איך לפרש דברים

Superdror

New member
דעתי.

עקרונית בין התלמידים למורים קיים יחס של מין חברים היום. המורים הם לא ממש מורים שבאים רק ללמד ולהקנות ערכים, הם די חברים שלנו . אני יושב צוחק עם המחנכת שלי, על המחנכת שלי, היא עליי, הכל ברוח ספורטיבית טובה, היא קוראת לי נודניק, אני קורא לה ברברה במבטא אנגלי מצחיק ועושה לה פרצופים ומציק לה הרבה בשיעורים, הכל בגדר גבול הטעם הטוב ולא הייתי מעלה בראשי מחשבה להרים יד על מורה. המקרים שתלמידים הכו מורים די נדירים(תקנו אותי עם אני טועה) ועצם העובדה שמדובר באדיוט אחד, זה לא אומר שכולנו אשמים ולא אומר שצריכים לעשות הפיכה בבתי הספר.

crovee

New member
נכון...

כמו שאמרת- לא קיימים הרבה שירימו יד על המורים שלהם. אבל גם המעט שקיימים, צריך לעצור אותם. אתה מבין? זה גם די תלוי באופי המורה. אי אפשר להגיד שהתלמיד סתם התחיל להשתולל, ברור שהייתה לו סיבה- אפילו אם היא לא הייתה מוצדקת, הייתה לו סיבה. הגבול בין מורה- תלמיד התשטשט בכמה שנים אחרונות, וזה יכול להיות דבר מאוד מוצלח ותומך... אבל מצד שני, תראה לאן זה יכול להוביל אותנו.

DEATHRUCTION

New member
אני סיבה להכות אדם!!! המורים עושים

מאמצים אדירים בשבילנו ורובנו בכלל לא יודעים להעריך את זה! הגבול בין התלמיד למורה התשטש ואסור שזה יקרה! למרות שזה קרה! פשוט צריך להרחיק את הבהמות מהבני אנוש והכל יהיה בסדר!

crovee

New member
אז מה תעשה?

תכלא אותם, אחד אחד? כל מי שיקלל, תהרוג אותו? תאסור אותו? תקשור אותו ולא תשחרר לעולם? אך תעשה את זה?

DEATHRUCTION

New member
באמת צריך לחשוב על פיתרון כזה!

צריך לפגוע במישהוא שמקלל הכי קשה שניתן!

DEATHRUCTION

New member
טוב הנה דעה שלי!

הילד הזה הוא בהמה והוא לא צריך להיות בחברת בני אנוש!

twigy

New member
לדעתי שניהם בהמות

ואת שניהם צריכים להעיף מאיפה שהם נמצאים.

למעלה