כנסו דחוף!!!

מרב881

New member
כנסו דחוף!!!

מישהו מכם קרא היום את העיתון עם הכותרת " תלמיד נתן אגרוף לסגנית מנהלת"? אז אם כן, ואם לא, אל תאמינו- הכל שקרים. אני תלמידה בבית הספר המדובר בו תלמיד מכיתה י´ היכה מורה. האמת היא כך: אותו תלמיד ישב על השולחן בתחילת שיעור שלא שלו, המורה רצתה שיצא מכיתה אך הוא אמר "לא" המורה התחרפנה והתחילה לצעוק עליו ובתמורה התלמיד אמר לה "טפו עליך" וירק לצד. המורה החביבה סטרה לו בחוזקה. וכמובן שהתלמיד לא נשאר חייב והרביץ לה בחזרה. אותו תלמיד במעצר בית והמורה כנראה נשארה בבית. למורה יש עבר עשיר במכות בכל 34 שנות ההוראה. היא הכתה רק בשנה הזאת לבד 2 תלמידות (שאנחנו יודעות עליהם) ואחת מהם בכיתה שלנו. כנראה שלמורה המדוברת יש סף עצבים גבוהה מאוד מכיוון שהיא מכה מהסיבות הבאות: החולצה אינה הולמת את חוקי בית הספר אז מגיע לתלמידה דחיפה לא? עקב רעש שהפריע כנראה למורה אז מגיעה לתלמידה נענוע "קטן" לא? בגלל שהתלמיד החזיר למורה המורים תיכננו למחר שביתה בת שעה . המורים תלו כרזות בכל רחבי בית הספר בהם כתוב "גם המורים בני אדם". כל מי שלומד במקיף ז´ בבאר שבע מתבקש לא להגיע ביום שישי לבית הספר, עקב שביתה שמארגנים התלמידים. אלימות בבית ספרנו?- פטרו את המורה. וכשחושבים על זה, זה יכול לקרות גם לכם לא?

-אלה-

New member
מה??????

מקיף ז בבאר שבע????!!!!!!! אני בשוק!
איזה מורה מפגרת!!!!!!!!!!! הייתם צריכים להתלונן עליה ממזמן אם היא כבר הרביצה.....

-אלה-

New member
מה??????

מקיף ז בבאר שבע????!!!!!!! אני בשוק!
איזה מורה מפגרת!!!!!!!!!!! הייתם צריכים להתלונן עליה ממזמן אם היא כבר הרביצה.....

or_k

New member
היא

אשתו של מורה בבית הספר שלנו, וגם אמא של אחד המורים אצלנו!

fireman

New member
שימו לב../images/Emo70.gif

היות ומדובר בעניין שנחקר בימים אלו ע"י המשטרה אבקשכם שלא לציין את שמות המעורבים בפורום

fireman

New member
לא נשאר חייב האאאא......

מה אני אגיד לכם.... עובדתית, הנוער נעשה עם השנים יותר ויותר אלים שתבינו דבר אחד לפני שאתם מתפוצצים עליי פה....אני בן 20, לפני 4-5 שנים שהייתי בתקופת התיכון, היו התפרעויות של תלמידים, היו ריבים בין מורים לתלמידים אבל זה לא גלש לאלימות ברמה כזו.... מה אני אגיד לכם.... מיום ליום אני שומע על עוד תלמיד שזרק כסא על מורה ועל עוד מורה שסטר לתלמיד ועל תלמיד שפיצץ למורה את הצמיגים של הרכב.... ועכשיו אני רואה כאן ביטוי (זה שבכותרת) ואני פשוט בהלם! "לא נשאר חייב"...?!?!?!?!?! מזל שהיא לא בעטה בו....אחרת אז הוא גם לא היה נשאר חייב ושולף סכין וחותך אותה לחתיכות....באמת עליית מדרגה...הנוער עולה ברמה....רמת האלימות.... בזמנו דיברה שרת החינוך לימור לבנת על הצורך ביצירת דיסטאנס בין מורים לתלמידים, להכניס בבתי הספר קצת "אופי צבאי" שתלמיד לא יוכל לבוא אל מורה ולירוק לו בפנים ומורה לא יוכל להרים על תלמיד יד כיאה להתנהגות במדינה מתוקנת. אבל במקום לתמוך בזה כולם קמו והתלהמו כמו חבורת אינפנטילים....חברים צעירים....עם הזמן אתם מקבלים יותר ויותר ביטחון עצמי, אתם מרגישים שמותר לכם יותר ויותר....גם אני חייתי את זה, לא לפני הרבה זמן, אבל לא בצורה כזו.... בשלב כלשהו בחייכם כולכם לתורסנו בצורה זו או אחרת, לרוב זה יקרה בצבא יראה לכם פעם אחת ולתמיד מה אתם באמת מול המערכת הגדולה, הוא יראה לכם כמה אתם לא "אבו עלי" וכמה אתם "גיבורים גדולים".... לא לבוא ביום שישי לבית ספר?....על מה ולמה? אתם חושבים שמגיע לכם פרס על זה?לפטר את המורה? בסדר, תזרקו גם את התלמיד מהבית ספר.... מעבר לסיפור הזה של יריקה הצידה אני מכיר את הסיפור הזה יותר טוב ממה שאתם חושבים, על היריקה בפנים ועל המכות רצח שהתלמיד נתן לה כאילו שהוא מכה איזה מחבל..... אני לא מצדיק אף אחד מהצדדים אבל התקרית הזו היא נורת אזהרה לאן החברה שלנו מתדרדרת ויפה שעה אחת קודם

crovee

New member
צודק לחלוטין.

התופעה הזאת של הוולגריות (אם אפשר לכנות את זה ככה) בקרב בני הנוער נפוצה מדי, ואפילו יותר מדי... אכן, החברה מתדרדרת. זה פשוט מדהים, בהרבה מסגרות אני רואה מקרים דומים, שגורם א´ מתייחס לגורם ב´ שהוא דרגה מעליו או משהו בסגנון, בצורה לא הולמת. וזה מכעיס וזה מעצבן כי אנחנו הבני נוער האלה. אני לא יודעת עם מי מותר לי לדבר ועם מי לא. היום בכיתה דיברנו על זה. שאלנו את המורה מה היא הייתה עושה במקרה שאחד התלמידים שלה היה מכה אותה. היא הגיבה- "אני מההתחלה לא הייתי נכנסת לזה". צריך להיות פחד בין המורים לתלמידים? היא אמרה גם שפעם זה לא היה ככה. היא מלמדת במקיף שלנו כבר השנה ה-22 בערך, והיא רואה שכל שנה ושנה, האופי של התלמידים והיחס שלהם למורים, משתנה- ולרעה. מסתבר שבאמת צריך טיפה דיסטנס. אבל לא בצורה כמו שאתה הגדרת אותה. לא צריך להיות פחד בין מורה לתלמיד. צריך להיות כבוד- ואני חושבת שיש מקום ענקי לשיפור התחום הזה אצל התלמידים... אבל גם למורים לא חסר. עם כל ההתפתחות של המאה האחרונה נכנס גם הקטע של "מורים ותלמידים הם באותו גובה העיינים", ואני אישית חשבתי לי שזה טוב יותר מאשר שנלמד כמו שאבא שלי למד- בצורה מחפירה, כל פעם שהוא לא היה ממלא אחת המטלות שלו או לא מציית לפקודה, הוא היה מועמד לפני כל הכיתה וחוטף מכות. אבל בחיים לא חשבתי שזה גם יגיע למצב כזה שתלמיד מרביץ למורה. ועוד להכניס אותה למצב כזה... עצוב.

WhitE WolF

New member
איך שגלגל מסתובב לו.......

לפני כמה עשרות שנים המורים היו מכים את התלמידים. היום הלתמידים מכים את המורים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DEATHRUCTION

New member
זה לא מצחיק יא חולה נפש@

אנשים לא יכולים לבוא למקום העבודה שלהם בלי לפחד ולדאוג לשלומם ואתה צוחק? זה ממש ממש לא מצחיק ערך חיי האדם ירד ממזמן בחברה שלנו אני תולה את זה רק בגורם אחד אבל אני לא יפרט עליו בשביל לא לפדוע ולעורר מהומות! אבל הנוער באמת מדרדר ולא נראה לי שאפשר למנוע את זה מכיוון שערך חיי האדם ממשיך ויורד!

WhitE WolF

New member
יחתיכת אידיוט שכמוך

אתה תבוא להכבתיב לי מה מצחיק אותי ומה לא???!!!! ותפרט בגלל איזה גורם ירדו חיי ערך האדם בחברה שלנו... מעניין אותי לדעת מה אתה חושב.

DEATHRUCTION

New member
בגלל אנשים כמוך

שחושבים שדברים כאלה הם מצחיקים! ובטח אם הייתה שם לא הייתה עוזר אלה הייתה יושב בצד ומגחך!

crovee

New member
וייט וולף

למה אתה חייב תמיד להתגרות? "חתיכת אידיוט שכמותך"? מה זה בדיוק אמור להביע? בגלל שהוא לא חושב כמוך, אז הוא אידיוט? מה יש לאנשים פה?

crovee

New member
וייט וולף

למה אתה חייב תמיד להתגרות? "חתיכת אידיוט שכמותך"? מה זה בדיוק אמור להביע? בגלל שהוא לא חושב כמוך, אז הוא אידיוט? מה יש לאנשים פה?

WhitE WolF

New member
crovee חמודה שלי

אם תסתכלי הודעה אחת מעל ההודעה שבה רשמתי לו אידיוט את תראי שהוא כתב שם "יחתיכת חולה נפש" מזה יוצא שלא אני התחלתי את הוויכוח אלא הוא!

DEATHRUCTION

New member
כן אבל החולה נפש בא מכיוון שאתה באמ

ת לא מבין! ונראה שאתה עדיין לא מבין! את האידיוט אמרת סתם בשביל להחזיר לי!

למעלה