כנסו דחוף!!!

twigy

New member
ע"פ מה שהבנתי

(א) היא ניפחה את העסק הרבה מעבר למה שקרה באמת. (ב) היא תקפה אותו קודם.

Superdror

New member
ולפי מה שאני שמעתי

ממישהו שהיה בכיתה, אותו תלמיד נתן למורה מכות "רצח" או פיצץ אותה במכות, כמו שאנחנו קוראים לזה....... בושה.

DEATHRUCTION

New member
טוב ככה יש אצלנו מורה שהבת שלה

נחכה באירוע היא חזרה בהלם הביתה! היא אמרה שהתלמיד ירק על המורה והיא סטרה לו עם נייר! הסטירה הזאת אני בטוח שלאף אחד לא הייתה מזיזה וגם אם כן זה לא סיבה לפוצץ מישהו מכות! ומיכאן אני טוען שערך חיי אדם ירדו!

כי באמת...

וואוו.. לאן הגענו? תלמיד מפוצץ מכות מורה (או אפילו סתם "מעיף" לה כאפה..) זה אבסורט.. נכון... כולנו לא ממש מחבבים את המורים שלנו (או שבעצם חלקנו מסתדר איתם אחלה.. תלוי בבני אדם).. אבל מכאן ועד להרים יד על בנאדם מבוגר ממך שכולה בה לעזור לנו לסדר את הערכים שטיפה התעוותו לנו...??? אני יודעת שזה נשמע פלספני ויפה נפש אבל זה פשוט אירוני... ומזעזע... במערכת החינוך של ישראל בשנות ה2000 תלמיד מרביץ למורה..! זה נוראי, אנשים.. אבל כמובן שאין להכליל או להכפיש את שמו של הנוער בישראל בגלל כמה תפוחים רקובים...

DEATHRUCTION

New member
זה לא רק כמה! תאמין לי שיש הרבה

מאוד כאלה שגם מקלילים מורים1 וחוץ מזה מה ההבדל בין להרביץ למורה או לתלמיד? בשני המקרים צריך לכלוא את הפגע רע במכלאה!

אני בת :)

ו...כן אתה צודק... צריך לעשות משו רציני כדי להוציא את הפגע הרע (כמו שאתה מתאר אותו) מהסביבה שלנו, בני הנוער...

twigy

New member
תראו תראו

יש אוכלוסיה כזאת בבאר שבע כולנו מכירים אותם יושבים על ספסלים ביום שישי מחפשים לשעשע את עצמם. זאת האוכלוסיה, אם לא תיתקלו בהם בבצפר, תיתקלו בהם ברחוב.

DEATHRUCTION

New member
אתה מתכוון לערסים? אני לא מכיר את

כולם אבל הם חלק מהנ"ל (רובם לפחות)

twigy

New member
בוא לא נעשה הכללות

אני מכיר גם כאלה שאתה תקרא להם ערסים, אבל הם אחלה אנשים. יש אוכלוסיה כזאת, שהם עבריינים משועממים, לצערינו הם כמו סרטן בעיר הזאת, הופכים לך כל פארק נחמד שאתה רוצה לשבת לעשן בו נרגילה לאיזור של מסוממים עם מושיק עפיה באוטו.

Superdror

New member
קודם כל

כל הכבוד תמיר על שפסלת את ההכללה של הערס
שנית, יש משהו בדבריך. ובנוסף אליכם חברה, אני לא יודע איך זה קרה שתלמיד העיז להרים יד על מורה, מעבר לכך שהוא מורה בבית ספר שבה במטרה לתרום ולהקנות לנו ערכים, לרוב הוא גם בגיל כך שהוא יכול להיות אבא של כל אחד מאיתנו, כמו שאתה לא מעיז להרים יד על אבא שלך, אתה לא אמור להרים יד על מורה. שנית, אני לא מבין איך החברים של אותו תלמיד לא מנעו את אותו האירוע, בדרך כלל לאירועים כאלו ישנה במה, תלמידים שיושבים ומגכחים למראה התלמיד ש"עושה צחוק" על חשבון המורה או מעליבו בדרכים כלשהן. ושלישית כמובן, אני חושב שהם היו צריכים להתנפל על אותו תלמיד ולמנוע ממנו מלהכות את המורה או להפריד בשלב מוקדם מאוד גם אם זה מצריך שימוש בכוח פיזי.... כן, זו דעתי.

Mike A

New member
הרגע סתרת את עצמך

"עם מושיק עפיה באוטו" לא עשית הכללה הרגע? זה שאני שומע טראנס עושה אותי ערס שמשתמש בסמים?

Superdror

New member
אתה קטנוני ואני אכה אותך :>

הוא פשוט לא קיים את ההכללה שכל ערס מחפש צרות ושערס זה דבר יחסי ובו לא נכנס לזה, דנו בזה בעבר. ואממממ אני אשלח לך כבר הודעה באי סי קיוקוק.

twigy

New member
כן קצת

אבל זה היה בצחוק. אני סה"כ אומר שכל העבריינים האלה, מקלקלים לנו את העיר, ואת איך שאנשים רואים אותה ממקומות אחרים. לדוגמא אתמול באה אלי איזה אחת לאיסיקיו ועושה לי "אתה ממש ממי" כי זה היה אחרי שהיא ראתה את התמונה שלי בפרטים האישיים, אחר כך היא שואלת אותי מאיפה אני ואחרי שאמרתי לה שאני ב"שי היא עושה לי כזה "איך יכול להיות, אתה לא נראה באר שבעי, אתה נראה תל אביבי" אתה מבין איזה סטיגמה יש על העיר שלנו ?

crovee

New member
ואי... זה מזכיר לי

באתר "במה חדשה" (www.stage.co.il) יש יצירה על באר שבע... יצירה? הייתי אומרת יותר קטע מטומטם שאדם בלי השכלה ובלי חינוך חיבר... הקטע מדבר על דבר אחד בלבד: "כל הערסים באים מבאר שבע וכל הערסים רוצים להגיע לבאר שבע" לעיונכם- תגיעו למנוע חיפוש שם בשם "חפש לי" ואז "ביצירות"- שם היצירה- "בער שבעע".

crovee

New member
לא... אבל זה כתוב בצורה ממש ממש

זוועתית. יש כאלה שלקחו את זה בצחוק, והסכימו עם זה... אבל זה ממש זוועתי, ואני לא מוצאת בזה שום דבר מצחיק. סתם סטיגמות מיותרות שהודבקו על באר שבע. ועוד הפידבקים שהוא קיבל שם... זה פשוט מגעיל. תמיר, קראת את זה?

twigy

New member
תראי בקשר לאתר של במה

הם מכיל שם הרבה שרוטים. הוא אחד מהם..

DEATHRUCTION

New member
ערס בשבילי זה לא בן אדם ששומע טראנס

ים ומושיק עפיה! בשבילי הוא בן אדם שסתם יבוא אלייך ויציך לך בגלל שהוא יודע שהוא לא יגיב ואם הוא יגיב אז הוא יביא עליו את כל ד´ צפון!

TURMALINA

New member
מה זאת אומרת לא נשאר חייב??? ../images/Emo11.gif

למה מההתחלה התלמיד הזה היה צריך להתחצף למורה בצורה כזאת? היא בסך הכול ביקשה ממנו לצאת החוצה, אז מה היה קורה אם הוא היה יוצא? אז סוף העולם הגיע כי המורה ביקשה ממנו לצאת מהכיתה??? אני סיימתי ללמוד במקיף ז´ לפני שנתיים, ובתור אחת שמכירה מורים ומכירה תלמידים, אני חייבת להגיב ולומר שהתלמידים הם הבהמות ולא המורים. כבר היו מקרים שתלמיד פינצ´ר למורה את הגלגלים במכונית כי היא רצתה להזמין את ההורים שלו לבירור, ותלמידה אחרת זרקה כיסא על מורה. אז את באה ואומרת שהמורים לא בסדר?! למה? בגלל שהם מנסים לתת לכם טיפת השכלה ולמנוע אלימות? אין לכם טיפת כבוד למבוגרים?! לי באופן אישי קשה להאמין שהמורה הזאת סטרה לתלמיד. אני בטוחה שזאת בסך הכול שמועה חסרת בסיס, כדור שלג שמתגלגל ומצטבר לכדי שמועה מרושעת. והתלמיד הזה לפי דעתי לא טלית שכולה תכלת, והוא בהחלט קיבל את מה שמגיע לו. את יודעת מרב חמודה, בצבא למשל יש דבר כזה שנקרא "פקודה בלתי חוקית"- פקודה לא חוקית שנותנים לך ואת חייבת לבצע, אבל אח"כ את יכולה להתלונן על מי שנתן לך אותה. אז גם אם (רק אם, כי קשה לי להאמין שזה מה שהיה) המורה הזאת באמת סטרה לתלמיד, הוא לא היה צריך להחזיר. הוא פשוט היה יוצא מהכיתה, הולך למנהלת או לכל גורם מוסמך אחר ומתלונן על המורה הזאת. אבל להחזיר לה??? נו באמת, מה, אתם ילדים קטנים שפותרים עניינים רק במכות?

למעלה