כנסו דחוווףףףףףף

RavitMiler

New member
../images/Emo121.gifוואי איזה מטומטמת XD

מה את עושה פה אם כ"כ י"בש" פה? מי את בכלל שתגידי שהפורום יבש?! יאללה לכי חפשי ת'חברים שלך י'פקצה מכוערת \: מקלפיי שולטים עלקXD מקלפיי שולטים בתחת שלי. מה את יורדת על פורומים אחרים?! סתמי סתמי. את ממש מפגרת הא? חסרת חיים. -,-

Decay Dance

New member
להירגע בבקשה

גמני שומעת מקפליי ואוהבת אותם אז לא לפתוח את הפה על מקפליי כי אני לא אמרתי כלום על הפורום וכי אני אוהבת את הפורום הזה...גיבורים זאת אחלה סדרה ואתם אחלה אנשים אז בבקשה לא לדבר עליהם ככה...בקשה ממני

Decay Dance

New member
אולי תפסיקו עם כל הסטיגמות

להקת אימו לא הם להקת פופ והם לא להקה חדשה ודיי עם הזלזול הזה

RavitMiler

New member
מקלפיי ממש לא אימו!../images/Emo121.gif

כל ה'רגש' שהם בטח שרים זה על בנות וזה. זה לא כ"כ רגש. אני לא מבינה למה לזלזל באימו? -,-

Decay Dance

New member
אימו זה לא חר*

וזה בעיה שלך שאת מזלזלת באימו חוץ מהעובדה שזה ממש מגעיל אבל אני לא יפתח פה עכשיו את הנושא כי זה סתם יגרום לבלאגן מקפליי הם לא אימו אז אל תזלזלי בהם

Snow White King

New member
אני בןןןן

KING זה מלך לא מלכה =\ + לא אמרתי שמקפליי הם אימו שאלתי אם זה עוד להקת אימו

Decay Dance

New member
מצטערת

לא שמתי לב לזה ראיתי רק snow whith אז סליחה ולא הם לא להקת אימו... אבל מה כל כך מפריע לך באימו?

Snow White King

New member
EMO זה גועל נפש של מוזיקה

כמו MCR עוד אנשים קוראים לזה גותי אימו זה המראה לא המוזיקה

RavitMiler

New member
../images/Emo121.gif סליחה?!../images/Emo46.gif

מיי כמיקל רומנס ממש לא אימו! אין שום דבר רע באימו, אבל הם פשוט לא אימו! יש להם שירים עם רגשות, נכון. אבל זה פשוט ל-א הם! למה כולם חושבים עכשיו שאימו זה רע, ושאימו זה מיי כמיקל?! ולמה לריב על זה בכלל? העיקר שאוהבים ת'מוזיקה ות'להקה. אם לא, אז לא.

Snow White King

New member
זאת הדעה שלי

וכמו שאמרתי אני שונא אימו ושונא תסיגנון הזה ו MCR כן אימו ואל תגידי לי ש MCR זה רוק אלטרנטיבי :|

Evil Beast

New member
MCR זה לא אימו לגמרי...

MCR זה שילוב של כל מיני סגנונות. ואל תבין אותי לא נכון, אני שונא אימו יותר מהחיים עצמם, אבל MCR זה לא אימו טהור(כמו AFI. שזה אימו טהור). MCR זה רוק מהול בפאנק, אימו וכו'. צריך לשמוע יותר משיר אחד או שניים בשביל להבין את זה.

RavitMiler

New member
נכון דעתך.../images/Emo121.gif

מיי כמיקל הם לא רוק אלטרנטיבי -,- ממש לא. הם מין פאנק רוק כזה. האמת, שזה לא כ"כ משנה לי מה הם, אני אוהבת את הלהקה, ואני אוהבת את המוסיקה שלהם. אז לא משנה לי איזה סוג זה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רק כדי להבהיר עניין

פוזת האימו מסריחה אחוש מוזיקת האימו לא הייתה מוגדרת כמוזיקת אימו לולא הפוזה וזאת אחלה מוזיקה מקפליי ממש לא להקת אימו

nanab2

New member
פה זה לא פורום מוזיקה

וזה די מעצבן שמדברים על מוזיקה בפורום גיבורים אז זהו לא לדבר על מוזיקה וכמה הומ*אי* פה לדבר על גיבורים שזו הסדרה הכי טובה שראינו בקיצור לשבח את גיבורים ולהלל אותה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה שאתה מעיר את עיניי

בתוך כל הויכוח הגדול הזה,רשמתי בדיוק הודעה אחת להביע את דעתי.זהו.

למעלה