כנסו דחוווףףףףףף

rachel malasa

New member
כנסו דחוווףףףףףף

הפורום שלכם דיי יבש.. אין לכם ספוילרים??? אין לכם יותר תמונות??? אתם לא מחפשים ביוטוב ראיונות של השחקנים בקשר לסדרה או משהו כזה?? אתם לא מבררים או בודקים באיזה סרטים אחרים השחקנים שיחקו... כמו השחקנית הזו היידן (ככה קוראים לה במציאת....לא יודעת שם משפחה) אז שיחקה בסרט "המהפך של הלן", וגם נדמה לי בעוד סרט ששמו הוא "אדי"(לא בטוחה בשם).. אני בתור אחת שיש לה יס ולא צופה בסדרה אמרו לי שהיא סידרה ממש יפה ומעניינת.
וגם בפורום נמלטים (וונטרוות מילר=שלמות) רשמו שאין עונה שנייה והפגרה או משו כזה אז תהיה במאי... אז חברים קצת לחדש את הפורום...שיראה קצת יותר נורמלי.. |שלא יראה כמו
(מרובע)... נ.ב סליחה אם פגעתי במישהו או במנהלי הפורום.
mcfly לשלטון!! (כל מי שתווה מי הם אז הנה תמונה...כנסו לפורום...שווה ביותר)

you get chozpa

you know, you get in here and start to criticises us and you dosen't even read the archive to see what was here before and you need to see if what you knoe is tru, becouse ther *is* a second seasone, and the porum is dry becuose the pagra. after the pagra we will be back to be active! so stemi!

אני יודעת שיש לי שגיאות

מי שיתקן אותי יחטוף מכות. (עכשיו עשיתי העתק הדבק מהמסנג'ר)

מתרגמת למען החוצפנית:

יש לך חוצפה. את באה לפה ומתחילה לבקר אותנו ואת אפילו לא קראת את הארכיון לראות מהה הי פה לפני שאת באת. וגם במקום לברר אם המידע שיש לך נכון את ישר קובעת שלא תהיה עוד עונה, אבל דווקא יש (טוב, קצת הרחבתי, שוט מי). הפורום יבש ומת כי יש פגרה, ואין כל כך על מה לדבר, כל הדיונים פה נטחנו עד דק. אחרי שהפגרה תיגמר נחזור לפעילות. אז סתמי

RNaon

New member
אין גבול לחוצפה!

מה את נכנסת לפה ומתחילה לבקר אותנו! למה מי את?! הודעה אחת בקושי יש לך פה וכבר את חושבת שאת יכולה לבוא אלינו בטענות?! חוץ מיזה, חמודה, יש דבר כהזה "דפים קודמים" בפורום. את מוזמנת לבדוק ותראי שיש לנו יופי של פורום!. שיהיה לך לילה טוב וחג שמח.

RNaon

New member
לאלה שלא יודעים אנגלית מבינינו../images/Emo8.gif

RNaon

New member
כן מאיה.

יש אנשים שלא יודעים אנגלית בעולם.

RNaon

New member
אנגלית זו חרא של שפה.

עברית שליטה! כשהיהודים יכבשו את העולם אנחנו נעשה שעברית תהיה שפה רשמית, ונשמיד את האנגלית, לנצח!

למה?

עברית זו אחלה שפה, אבל האנגלית כבודה במקומה מונח. מצטערת, אבל יש דברים שנשמעים טוב רק באנגלית, עד כמה שאני אוהבת את העברית. (אני אוהבת גם את העברית וגם את האנגלית)

RNaon

New member
Ich Liebe Dish

גרמנית יותר מגניב! למרות שזה נשמע חנני למדיי. הידעת ששיט בגרמנית זה - שייסה! נשמע אשכנזי

RNaon

New member
יא באמת?!!?

ווווווווואאאאאאאאאאאווווווווווווווווו |השפעה של ה@#$% שמתארחת אצלי|

RNaon

New member
של הפרחה פקאצה שומעת

שירי פופזבל והיפ הופ שוביניסטי, שגרמה לזה שלא ישנתי יותר מ5 שעות כל השבוע וחצי האחרונים. ושהולכת היום

lir972

New member
היא חוצפנית....

אבל אתם לא חייבים להגיב. כל פורום עובר תקופת יובש - זה הקטע בפורום. ואף אחד כאן לא אשם שיש פגרה בסדרה, ואם זה היה תלוי בנו, לא הייתה שום פגרה. אתם לא חייבים הסברים לכל אחד דפוק בשכל שנכנס וכותב שטויות במיץ. יחי פורום גיבורים!

למעלה