כנסו בבקשה

angela12

New member
אה כן, אני מחכה לשאלות בסגנון:

"אמינםםםם לאאא התמסחרררר כלבההה עלובההההה" so go for it

bLAck hALo

New member
../images/Emo31.gifלא במקום תגובות כאלה

אבל ספיר אני חייבת לשאול אותך את GNR אוהבת, נכון? (לקחתי אותם כסתם דוגמא יש הרבה אומנים שראיתי שאת אוהבת וגם הם התמסחרו ובכל זאת את אוהבת/שומעת אותם) -בובה, גם הם התמסחרו.. ובכל זאת את אוהבת ושומעת אותם. ואת האמת אנשים איבדו כבר את משמעות המושג 'מסחור'.

bLAck hALo

New member
אה כן השאלה חח

אז מה ההבדל בין GNR לאמינם? הריי את שנייהם את שומעת ואוהבת (או לפחות שמעת את אמינם)

angela12

New member
GNR מעולם לא כתבו שיר על תחת...

בכל אופן, הם כבר לא להקה מזמן. ואת VR אני לא שומעת. את אמינם אני כבר לא נהנית לשמוע, על כל המיסחור שלו. ראיתי את הקליפ אס לייק דאת ופשוט הזדעזתי. תמיד אהבתי את אמינם בגלל שתמיד ראיתי את הקליפים של אלו שקוראים לעצמם ראפרים עם כל הבחורות בבקיני [לפעמים גם בלי זה] ואמרתי לעצמי "איכס, איזה פגיעה בראפ" אמינם אף פעם לא היה כזה, הוא שר על נושאים אמיתיים, מצחיקים, מרגשים, הכל. עכשיו הוא השתנה ושיר ממוסחר אחד מוביל לשניים ושניים לשלושה ושלושה חמישה וחמישה לאלבום שלם. לאמינם כבר נמאס לעשות מוזיקה מהלב, ורואים את זה. אל תחשבו, אני עדיין שומעת את הדיסקים הישנים והמעולים שלו שנמצאים במקום של כבוד אצלי בחדר. כמו עם מטאליקה, שבאמת התמסחרו, הייתי מעדיפה לחזור אחורה בזמן ולהקפיא אותו כמו שהוא היה אז. ראפר מהנשמה, יורת טוב מכל האחרים.

bLAck hALo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

זה ש-GNR לא להקלה ממזמן לא אומר שלא התמסחרו..והם כן סלאש (שאם כל הכבוד וההערצה הגדולה שיש לי לבנאדם הזה) במיוחד. מסכימה איתך שהשיר אס לייק דת הוריד ממנו והרבה (אבל לדעתי לא מראה על מסחור)..גם אני חושבת ככה אבל אני לא מסכימה איתך שזה יוביל לעוד שיר ובטח שלא לאלבום שלם. (בסה"כ אמינם יודע פחות או יותר מי הקהל שלו) מה שכן האלבום האחרון ממחוזר לגמרי..וגם איכזב נורא. אבל לא חסרים אומנים שעלו-ירדו-ועלו בחזרה למה שהם באמת. ולגבי מטאליקה..התמסחרו או לא גם אצלם כמו אמינם ש-ו-מ-ע-י-ם שהם כבר לא מה שהיו.

angela12

New member
אני מקווה שאמינם יחזור לעצמו

רק בגללו התחלתי לאהוב ראפ. הוא היה אחד הגדולים [אני מדברת עליו כאילו הוא מת...נו מיסחור זה יותר גרוע אפילו, זה למכור את עצמך]

bLAck hALo

New member
מסכימה איתך.

אם להגיד את האמת אני מאמינה שהוא יחזור למה שהוא היה. חוץ מזה אני חייבת לתת לו לפחות צ'אנס לזה..כמו שאני תמיד מביאה לכל אומן אחר שאני אוהבת. ונראה לי שזה אכן יקרה..אחד הדברים שגורמים לי להאמין לזה זה האלבום 'ההלוויה' כי שם הוא בעצם רוצה כביכול להרוג את הדמויות שיצר מן סגירת מעגל שכזאת אני מניחה ולחזור מחדש - בתקווה שיחזור כמו שצריך ולא בסגנון של אס לייק דת.

אמינוני

New member
דווקא לי נישמע שהוא יחזור מחדש

בסגנון של אס לייק דאט... מקווה שלא... וויל סי..

®NuLy®

New member
אהמ אהמ....

אם אמינם יחזור על אותו דבר שהוא שר פעם כמו בMarshall Mathers LP או ב- Slim Shady LP הוא שוב ימחזר את ההצלחה שלו כמו שקרה ב-Encore. Encore הייתה באמת ירידה בשביל אמינם והוא באמת ממוסחר {רק שזה לא הצליח לו} אנשים קנו את האלבום בגלל שזה אמינם ולא בגלל שזה אלבום טוב. אם אמינם ימשיך במוזיקה {מה שלא ניראה לי בזמן הקרוב} האלבום הבא שלו יהיה שונה לגמרי מכל האלבומים האחרים!

amy lee 4 life

New member
או הנה זה נשלח......מקווה

אממ לא רק דיסק שונה גם בטח מעריצים שונים...אני מניחה!

galileho

New member
זה היה דיסק מושלם כמו כל הדיסקים

למה אני היחידה שחושבת ככה
טוב נו...

Magi¢ Girl

New member
נסה אותנו, תביא שאלון.

וזין אם אני גרופית...אולי אני כזאת...אני אוהבת ומעריכה את אמינם מכל הבחינות-השירים והוא עצמו...וכן אני מבינה בבן אדם. ברוך הבא.

KingpinEX

New member
גורפית זה מישהו שתעשה הכח כדי לראות

אותו, לרוב טובות מיניות לכל מי שבדרך שזה שומרים, אחרי במה, במאי, מאנג'ר, D12 ואז לבסוף הגרופי תוכל לראות את אמינם לתת לו טובות מניות. כמובן שהוא כבר נשוי אז... אם את רוצה לעשות את זה את צריכה להיות סמויה...

למעלה