כנסו בבקשה

HipHopMusic

New member
כנסו בבקשה

ברפרוף קל קראתי פה חלק מהנושאים ולמעשה תחילה חשבתי שיהיו פה אנשים עם ראש טוב, מבין, מעניין וביקורתי אבל כל מה שאני מוצא כאן הוא בנות (בעיקר) שחולות על התחת של אמינם מן גרופיות שכאלו שמן הסתם לא מבינות אפילו חצי ממסריו... אני לא מכליל, ואין בכוונתי להעליב כאן אף אחד או אחת פשוט אני שואל... יש פה הבנה בכלל בבן אדם? למשל אם אני אארגן שאלון עליו (ועל חייו) תדעו לענות? תנו לי תגובה בבקשה וחשוב לציין שאמינם הוא באמת הראפר הכי טוב שיש לאחר העמקות רבות במאות ראפרים אחרים חיים ומתים !!! אה... ותגידו לי ברוך הבא

Envenom

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מאמין שיש פה אנשים שהרבה יותר מ"חולים על התחת" של אמינם. אם תעשה שאלון עליו ועל חייו רוב הסיכויים שלא תהיה שאלה שאף אחד כאן בפורום לא יוכל לענות עליה
נכון, רובנו סוג של גרופיים שלו, אבל רובנו ככולנו גם מבינים לעומק את המסרים שיש בשירים שלו. תראה שתוכל למצוא כאן לא רק שבחים ושירים הלל לאמינם, אלא גם לא מעט ביקורות עליו. שוב, ברוך הבא לפורום

bLAck hALo

New member
.....

אה וזה שאתה יודע על החיים של הבנאדם עושה ממך אחד 'עם ראש טוב, מבין, מעניין וביקורתי'? לא צריך לדעת על החיים שלו בשביל לאהוב, להבין ולהתחבר לשירים שלו ולא צריך להיות גאון בכדי להבין את המסרים שלו. לא צריך להיכנס לחיים שלו למרות שהוא בעצמו מספר על חייו בשיריו אבל עד ערבון מוגבל כמובן. בכל פורום יש את הגרופים/גרופיות..לומדים פשוט להתעלם מזה.
ו... ברוך הבא

bLAck hALo

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif

מקווה שההודעה לא נשמעת תקיפה כי זאת ממש לא הייתה הכוונה

Envenom

New member
זה נשמע קצת תקיף ../images/Emo3.gif

אבל גם אליך מתרגלים

bLAck hALo

New member
תודה באמת../images/Emo3.gif

אכן כן...צריך קצת זמן להתרגל אלי- מודה

amy lee 4 life

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אממ אני מאמינה גם שיש כאן דיי הרבה אנשים שיודעים כמעט הכל על אמ. למשל גל נראה לי תדע הכללללללללללל!! חיחי השתלבות נעימה לך

Ill Fame

New member
אני דווקא שותף לדעתו.

לדעתי כל הקוצ'י-מוצ'י יצא קצת משליטה.

HipHopMusic

New member
תודה לכולם

וזה בסדר לגמרי אז אני אביא שאלות, חדשות, כתבות ואולי גם שירים מי שירצה בקרוב מאד

KingpinEX

New member
תאמין לי הגרופיות האלה יודעות

יותר ממך, מהסיבה היחידה שהם גרופיות...

®NuLy®

New member
דבר ראשון: ברוך הבא../images/Emo24.gif

דבר שני אתה צודק שיש גרופייות, דווקא בפורום הזה יש פחות מאשר בפורומים אחרים כמו לינקין {שאני אחת מהם
} או גוד שארלוט. בכל מקרה השתבלות נעימה

אם קראת "ברפרוף קל" בפורום איך אתה

יכול לעביר ביקורת בכלל? טוב בכל זאת ברוך הבא. אני עדי=]

galileho

New member
אמממ....

אולי אתה צודק... אבל יש פה קצת מכל דבר ואני יכולה להגיד לך שלא כולן גרופיות או אולי גם וגם ... וזה שאפאחד לא יודע כלום על מסרים וכו'... תעשה טובה דבר עם הילה ותחזור אלי
אני לא חושבת שכל שאלה שתשאל אני אדע כי בכל זאת הוא לא בן משפחה שלי אבל כן , אני כן מקשיבה למילים (בתכלס אם לא מקשיבים למילים איך אפשר לאהוב ראפ
) וכן אני כן מזדהה עם כמה וכמה שירים שלו ויודעת בערך דברים בסיסים וגם אני חולה על התחת שלו... זה לא אשמתי שהוא זמר מעולה ובמקרה גם ניראה טאפ נכון
אממ...זהו זה ברוך הבא לפורום
השתלבות נעימה

angela12

New member
אני לא יודעת אם אני אדע לענות

אני כבר לא ממש בקטע של אמינם. נשבעתי שברגע שהוא יתמסחר, אני יפסיק לאהוב אותו וזה מה שקרה. לא יודעת למה אני כאן. כנראה מתוך הרגל. וכי אני אוהבת להיות פה |מתחנפת|

למעלה