כנסו בבקשה....

פינקי17

New member
כנסו בבקשה....

שלום לכם אנשים חמודים... לא משנה מה השם שלי..אני רק יגיד שאני בת 17... ואני לא גאה(או איך שמכנים את זה).. אני פשוט מאוד מעריכה ואוהבת את הקהילה שלכם...למרות שאני לא אחת מכם..אני מרגישה ככה... אני מקווה שלא תתנפלו עליי או משהו..כי אני כותבת דברים באמת מהלב... אז מה שאני בעצם מנסה להגיד...זה שתמשיכו תמיד לעשות מה שאתם מרגישים..ולא לשים על אף אחד!!רק מה שאתם ומי שאתם..עם עצמכם!!! אל תפחדו מהסביבה..ואם אתם מרגישים שאתם רוצים לצאת מהארון...תצאו..בלי לפחד!! אני יסיים להפעם...מקווה לקרוא תגובות בהקדם... אוהבת אתכם..אנשים מדהימים!!!

SarcaSeriouS

New member
למה את מתביישת בזה שאת תומכת בנו?

מצד אחד, את מפרגנת לנו ומפצירה בנו "אל תפחדו מהסביבה"
מצד שני, את לא משתמשת בכינוי שלך כי את מפחדת שיראות שאת בעדנו.
צד שלישי, איפה מוח?
סתם רציתי שייצא משולש...
תראי, מבלי להיראות כאילו אני מתנפל עליך או משו בכיוון, ההודעה שלך דיי חסרת תועלת. זה כמו לאחל לביל גייטס "אושר ועושר". כלומר, רשמת דברים שהם דיי ברורים מאליהם. כאן בפורום ,אנחנו מדברים על כל הנושאים שמטרידים אותנו, אם זה הגילוי העצמי, אם היציאה מהארון או מה שלא יהיה. את בהחלט מוזמנת לקרוא להגיב להודעות. ודרך אגב, לא כולם מדהימים...לכי תדעי כמה הומואים חארות יש בעולם... תוד"ש לך!

Love U All

New member
חח נחמד...

שאת כותבת דברים כאלה... תודה על מילותייך החמות! ומה גרם לך להעריך את הקהילה?

פינקי17

New member
בכייף...

זה לא שאני לא מזדהה... כאילו אני משתמשת בכינוי שלי בקהילה של תפוז.. ואני יודעת שלא כולם כולם כאלה מדהימים..אני מדברת בכלליות... ומי ששאל מה גרם לי להעריך כ"כ את הקהילה...זה פשוט יצא ככה... אני מעריצה של עברי לידר...ואני רואה את הסדירה הכי גאים שיש.. אני מתארת לעצמי שתגידו שזה סידרה..וזה לא המציאות..והכל.. פשוט..לא יודע אנשים..אני לא יודעת כ"כ להסביר את עצמי.. אני מתה עלייכם!! ואני יודעת שאתם תומכים אחד בשני..וזה בעיקר מה אני אוהבת בכם... ואני ימשיך להכנס ולהגיב..וינסה לעזור כמה שאני יוכל... ואפשר לפנות אליי גם...ולהגיב.... תהנו מהחיים!!!

you go girl../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

איזה חמודה...אני אוהבת אפילו את הניקניים שלך! גם אני תומכת בכם, גם אם יתברר לי בסוף שאני הטרו
אתם באמת אנשים חמודים לפי מה שראיתי במפגש ושנה הבאה אני מקווה ללכת למצעד עם הפורום הזה
(בעע...שונאת לכתוב הודעות קיטשיות...זה מנוגד לאופי שלי כנראה
...)

פינקי17

New member
איזה כייף=)

אני שמחה לקרוא כאן תגובות..זה כ"כ משמח אותי.. יש פה אנשים כ"כ חמים!! ואני מקווה גם להיות במצעד שנה הבאה...

למעלה