כנסו בבקשה

britney4u

New member
כנסו בבקשה

טוב אז רק רציתי להגיד שאם הסינגל השלישי יהיה אבריטיים אז איך אתם חושבים שייראה הקליפ? אני לא מפסיק לחשוב על זה... אני חושב שהקליפ יהיה כך: בריטני תצטרך להיות שם ממש יפה אבל באיפור כזה פשוט לא גס מידי כמו ב-im not a girl... אז ככה לדעתי יראה הקליפ, בעצם: בריטני תנגן בפסנתר ותשיר תוך כדי שהיא מנגנת (ממש כמו אלישיה קיז) וזה יבליט ויראה לכולם עד כמה היא מוכשרת... וגם שיהיו עוד קטעים שהיא יושבת על הריצפה צמודה לקיר ותשיר ככה בפוזות של ילדה עצובה (כמו בביוטיפול של כריסטינה) וגם שאפילו תזיל דמעה בשיא של השיר (and this song is my sorry) וגם שיהיו קטעים כאלה שהיא הולכת בגשם וגם עושה פוזות של ילדה עצובה (כמו ב-all i have של ג'ניפר) כמו שהיא יודעת לעשות טוב מאוד... לדעתי הקליפ יהיה ככה ה-קליפ של השנה וגם תתעורר הידברות נרעשת שזה שיר על ג'סטין ממש כמו קריי מי אה ריבר... לא יודע מה איתכם, אבל יש לכם רעיונות???

../images/Emo41.gifכבר היה שירשור פעם..

על הרעיונות שלנו לקליפ.. מיותר לעשות עוד אחד.. אבל למי שבא להגיב.. שיהנה..

i4britney

New member
אני מסכים איתך!

רגע נדיר אחי... אני מסכים איתך ומקווה שהתיאור שהצגת פה יהיה תוקף גם בקשר לקליפ כי אז זה יהיה קליפ מושלם וימשוך הרבה פרובוקציות והצלחה ענקית ויראה לעולם באמת שבריטני כישרונית ויש לה קול יפה ונוסף על כך היא הלחינה ורשמה את השיר הזה לבד,אמן שיהיה כמו שתיארת!!!

britney4u

New member
תודה:)

ואיפה היה עוד שרשור על זה? לא ראיתי ואני נכנס לפה כל יום... ראיתי רק על טוקסיק, אולי את מתבלבלת...(dream within a dream)

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנחמד...

רק משהו אחד אני לא מסכים " וגם שאפילו תזיל דמעה בשיא של השיר (and this song is my sorry)" זה כל הקטע
שבשיר הזה אין שיא...אמור היה להיות...אבל אין.. וחבל.. אבל חבל לדבר על הקליפ השלישי..בואו נחכה קודם לשני שמגיע אלינו במהירות הבזק בעוד 10 ימים

i4britney

New member
לדעתי הוא שיר שובר לבבות...

לא בכל שיר צריך להיות שיא אבל איכשהו לשיר הזה יש משהו קסום שמרגש מאוד וכל אחד שישמע אותו יאהב אותו תאמין לי אסי ובגלל זה הוא יצליח כל כך,היא גם 100% תשנה את הגירסה של השיר באלבום כשתעשה לו קליפ... :>

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifושוב...

אני מקווה שאתה צודק... אבל אני לא חושב... בד"כ בתור קליפ מוציאים גירסא של אלבום אלא אם כן מוציאים את האלבום בגירסא מחודשת (כמו בויז) אבל לא נראה לי שהיא תעשה את זה...

britney4u

New member
כן, הרבה אנשים אוהבים את השיר!

השמעתי את השיר הזה להרבה אנשים גם באינטרנט וגם אצלי ואמרו שזה שיר יפה מאוד ואפילו ידידה שלי שהיא לא סובלת את בריטני אמרה שזה שיר יפה וביקשה ממני שאני יצרוב לה (שתקנה את הדיסק!!!) בקיצור לדעתי זאת תהיה בחירה טובה להוציא כסינגל 3 כי הוא יהיה פ33ה אבל אחריו צריך לבוא במהירות שיר היפ-הופ... ולbrave new boy זה הכי יפה שהיא תזיל דמעה בקליפ זה ירגש את כולם (אני יבכה איתה על בטוח) ויש בשיר שיא בהחלט כשהיא אומרת and this song is my sorry... לכם אולי יש רעיונות יותר טובים???

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני לא רוצה שהיא תבכה/דמעה

בקליפ.. זה יהיה כזה
צומי
וזה יהרוס את תוכן השיר

britney4u

New member
הדמעה זה יהיה בין הדברים

הכי יפים בקליפ! זה יהיה מאוד מרגש ויגרום לאנשים (כמוני) אפילו לבכות איתה!!!!!!!!!!!!!!

i4britney

New member
ממש לא אסי!

להפך... שוב אני חוזר בשבילך כי כנראה ולא הבנת! העובדה שבריטני רשמה והלחינה את השיר בעצמה תראה לעולם עד כמה בריטני כישרונית והמבקרים יעריכו את זה מאוד!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני לא מדבר על השיר

אני מדבר על הקליפ...וזה מה שכולם מדברים כאן עליו...

i4britney

New member
גם לא...

כי אם המבקרים לא קטלו את CRY ME A RIVER שהצליח בצורה לא נורמלית הם לא יקטלו את השיר הזה כיוון שבריטני מבקשת סליחה מגס'טין ולא יורדת לרמה שלו כביכול וחוץ מזה מה שחשוב באמת זה השיר יותר מהקליפ ואם השיר טוב והוא טוב אז גם הקליפ יהיה בהתאם!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifב-cry me a river

ג'סטין לא בוכה...המשמעות היא בדיוק הפוכה ואם ג'סטין היה בוכה בשיר היו צוחקים עליו שהוא כזה סיסי...לא מספיק שיש לו קול כזה גם הוא בוכה
(זה ראש של מבקרים..לא שלי) אבל לעומת זאת, תמיד יש את המבקרים שמתים שבריטני תעשה משהו דבילי כדי שיוכלו להפיץ עליה שמועות ובריטני לא צריכה את זה. לדעתי אם כבר...אז שזה יהיה בסגנון הקליפ של לאקי. כאילו בריטני מספרת את הסיפור של מישהי אחרת...

britney4u

New member
אז מה אם זה יהיה סיסי

בריטני עצמה סיסי!!!!!!!!! ולא נראה לי שהמבקרים יקטלו אותה (אבל אני לא בטוח לגבי הבריטים שקוטלים אותה על כל דבר אפשרי) וחוץ מזה ג'סטין כמעט בכה וזה היה מטופש מצידו לבכות כי זה דברים של בת וגם הוא נוקם בה כביכול אז הוא יבכה כשהוא נוקם??? וחוץ מזה אמרתי שהיא תזיל דמעה לא שתפרוץ בבכי הסטרי...

למעלה