כנסו בבקשה

כנסו בבקשה

האם מוכרים לכם אולי אתרים בעיברית על מאגיה שחורה? חוץ מהאתר "מג'יק?!" זה לא חומר מספיק..:\ יש אתרים כאלו?

.........................

לא יודעת אם אמרתם:) אבל..תיראו..אני בן אדם כזה שרוצה לדעת הכל על הכישוף והמאגיה..ורק עכשיו ראיתי את הפורום מבינים? מצאתי כמה אתרים בעיברית עוד לפני אבל..אולי יש פה אנשים ויודעים איפה יש חומר טוב על זה?? חוץ מהקישורים נניח ל]ני זאני יסתכל? ועל השטן..יש חומר בעיברית??:\

L e s t a t

New member
תראי

"אבל..תיראו..אני בן אדם כזה שרוצה לדעת הכל על הכישוף והמאגיה.." לא ניתן לדעת הכל על מאגיה וכישוף, זה כמו לנסות לחקור ולגלות הכל על הכל - בלתי אפשרי. במקום שגילינו מסתורי סוד אחד צצים עוד שלושה. "יש חומר טוב על זה?? חוץ מהקישורים נניח ל]ני זאני יסתכל? " יש במאמרי פורום את "קורס המאגיה הבסיסי". "ועל השטן..יש חומר בעיברית??:" תקראי את הספר "גן העדן האבוד" (Paradise Lost) מאת ג'ון מילטון, יש לזה תרגום בעברית וניתן להשיג את הספר באנגלית ב15 ש"ח בערך.

TheBlueOne

New member
יקירה... ../images/Emo140.gif

אני שמח שאת מגלה אפיקים חדשים ושאת עומדת לצאת ל"מסע" מעניין שאני בטוח שתצאי ממנו שונה. אבל עלי להזהיר אותך- כישוף ומאגיה הם אינם הכלים להתמודד עם הבעיה שלך... את יודעת על מה אני מדבר. השינוי האמיתי צריך לבוא ממך, כשתחליטי שאת מסיימת עם ההווה ופונה לעתיד אז תראי שהכול משתנה ואהבה כוזבת כבר אינה עניין גדול. צאי ולמדי - את מוזמנת לעיין בארכיון , להשתתף בדיונים ולשאול שאלות. ברוכה הבאה!

תודה:))))))))

אני לא מחפשת דבר לאהבה או משהו כזה.. הייתי מגדירה אותי כאדם מיוחד כזה..בצניעות כן? חח כשאני שומעת את המילה כישוף להריגשת אדם..אין אני ניגבת אני רוצה לדעת..סודות אפלים..פחדים וכאלה..מעניין! כבר מיזמן לא מהיום!

7 secret

New member
גיטריסטית

אולי כל בן אדם שני בעולם מעדיף פחדים וכאלה.. ! , חצי מהעולם מעדיף אופל מפני הצד השני, אם הם עוסקים במאגיה או אם עוסקים רק בפעילות חומרית יש שיעדיפו לצאת למקומות מפחידים ולבילויים מהסוג הזה, הצד הזה מושך הרבה יותר מהצד השני, כמעט בכל אחד יש את הקטע שהוא רוצה לעשות משהו מפחיד, לחלק מהאנשים זה בא עם בוא נראה סרט מפחיד ולעוד זה בא עם בוא נעשה משהו ,ואפילו סיאנס אנשים עושים בגלל הפחד ולא בגלל שום סיבה אחרת, אז את נמשכת למאגיה השחורה אז אם יש משהו אחר שעושה אותך מיוחדת.... אז כנראה שאת מיוחדת, ועוד דבר לא הכל לומדים מספרים ובטח שלא מהאינטרנט אבל תתחילי מספרים.

למעלה