כנסו אנשים...
סבבה הבנתי את הראש שלכם...אני אחסוך בדיבורים...אאחל לכולכם חיים טובים,זיו (euroziv) מצטרף לניהול הפורום אוטוטו..בלי שום קשר למעין... אני לא גרמתי לאף אחד לעזוב בכוח...היא רצתה לעזוב ביוזמתה האישית...אז בי מיי גאס...בכל מקרה..שמחתי לדעת מה כולכם חושבים עלי אחרי כל מה שעשיתי בשבילכם, עם הבנות ובלי... ממש אני מעריך אחד אחד מכם
באמת! וזה שאמרתי מה אנשים בפורום אמרו לי על מעין זו לא המצאה..תשאלו אחד א תהשני...ואם מעין מרגישה לא מוערכת אז חבל באמת...כי אם לא הייתי מעריך אותה לא הייתי מכניס אותה בכל הזדמנות לפגישות עם הבנות ושולח לה דברים שלאף אחד אין...אבל עזבו סבבה...לא משנה... מאז שזיו יתחיל את הניהול,הוא יחליף את מקומי...מעין יכולה להישאר בכיף שלה ואין סיבה שמישהו יעזוב... אני לא נכנס לפה יותר EVER...אני מאחל לכולכם רק טוב ובאמת תודה על כל ההערכה שלכם ועל השפיטה שלכם מבלי בכלל לשמוע את הצד השני! ביי
סבבה הבנתי את הראש שלכם...אני אחסוך בדיבורים...אאחל לכולכם חיים טובים,זיו (euroziv) מצטרף לניהול הפורום אוטוטו..בלי שום קשר למעין... אני לא גרמתי לאף אחד לעזוב בכוח...היא רצתה לעזוב ביוזמתה האישית...אז בי מיי גאס...בכל מקרה..שמחתי לדעת מה כולכם חושבים עלי אחרי כל מה שעשיתי בשבילכם, עם הבנות ובלי... ממש אני מעריך אחד אחד מכם