כנסו אנשים...

Sam P

New member
כנסו אנשים...

סבבה הבנתי את הראש שלכם...אני אחסוך בדיבורים...אאחל לכולכם חיים טובים,זיו (euroziv) מצטרף לניהול הפורום אוטוטו..בלי שום קשר למעין... אני לא גרמתי לאף אחד לעזוב בכוח...היא רצתה לעזוב ביוזמתה האישית...אז בי מיי גאס...בכל מקרה..שמחתי לדעת מה כולכם חושבים עלי אחרי כל מה שעשיתי בשבילכם, עם הבנות ובלי... ממש אני מעריך אחד אחד מכם
באמת! וזה שאמרתי מה אנשים בפורום אמרו לי על מעין זו לא המצאה..תשאלו אחד א תהשני...ואם מעין מרגישה לא מוערכת אז חבל באמת...כי אם לא הייתי מעריך אותה לא הייתי מכניס אותה בכל הזדמנות לפגישות עם הבנות ושולח לה דברים שלאף אחד אין...אבל עזבו סבבה...לא משנה... מאז שזיו יתחיל את הניהול,הוא יחליף את מקומי...מעין יכולה להישאר בכיף שלה ואין סיבה שמישהו יעזוב... אני לא נכנס לפה יותר EVER...אני מאחל לכולכם רק טוב ובאמת תודה על כל ההערכה שלכם ועל השפיטה שלכם מבלי בכלל לשמוע את הצד השני! ביי

אתה לא עוזב לשום מקום!

אם כבר מי שעוזבת פה זו אני! כל היום קראתי פה בפורום והשתדלתי שלא להגיב,אבל לזה החלטתי שאני כן מגיבה. רשמתי לך במסנ,ואני ארשום גם פה. אם אני החלטתי לעזוב זה רק כדי שאתה לא תעזוב,אחריי האולטימטום שנתת לי. אז לא. אני פה זאתי שעוזבת, וזהו.

ובקשר לאותם אנשים שפלים שהעיזו

לפתוח עליי ת'פה במקום לבוא ולדבר איתי, אתם פונים לשמוליק,הא? יותר תת רמה מזה באמת שלא ראיתי. פשוט אחד אחד מאלה שאמרו לו עליי, אנשים צבועים ברמות שבאמת אי אפשר אפילו לתאר.. אני מאחלת לכם שיהיו לכם חברים כאלה צבועים, שאתם תצטערו בכלל על הרגע שנולדתם. כי כנראה שאתם באמת לא יודעים מה אני עכשיו עוברת. סאלמת.'

Sam P

New member
=\\\ מעין...

זה לא קשור אליך ולשום אולטימטום...זה משהו שתכננתי לעשות השבוע בהדרגה ובסוף השבוע לפרסם הודעת פרישה..אבל אני אנצל את ההזדמנות עכשיו כי אני לא רואה שיש טעם לנהל פה...יש לי אותך ואת זיו..אנשי הקשר שלי שתמיד אעדכן אתכם במה קורה והכל ואתם תעבירו את זה לפה... אלה הוראות מההפקה גם...אז אני באמת מצטער זה לא קשור לאף אחד... באמת...ומעין דיברנו ל זה במסנ..ואני מבקש שתשארי..אם לא בשבילי בשביל הבנות נשמה...

גם אתה עוזב?

מה הולך פה
אני לא יודעת כבר מה לכתוב. שמתי לב שפרשת מניהול הפורום ובאמת היית אחלה מנהל
ואני מאחלת לך המון בהצלחה במשך הדרך ותודה על הכל
,אבל זה לא אומר שאתה צריך לעזוב לגמרי את הפורום
.

למעלה