כנסוו

כנסוו

עוד חצי שעה- רבע ל9 !! ערוץ 2 אמנון לוי!! כולם תראו!! תוכנית פצצה!! והיום : צילמו גנבים שפרצו לבית של יהודה לוי!! כולם תראו!!

ואוו...איזה מעניין../images/Emo6.gifלא!

בשביל זה לפתוח הודעה חדשה
טעית בפורום....

apuzwalla

New member
יפה שני יפה ../images/Emo3.gif ו--wtf

את מי יהודה הזה מעניין בכלל ? סתם אחד שחושב את עצמו

apuzwalla

New member
אה זה גיא הדביל רושם ? לא ידעתי

מה הוא משועמם של ממש ? אין לו חיים?

כן,אין לו חיים

הוא רוצה מאיתנו צומי.... הוא בטח מאונן שממים לו את התמונה הזו-
...בגלל זה הוא בטח מעצבן..כדי שנשים לו את זה-
ואז הוא יוכל לאונן בשקט! תמצא חיים

apuzwalla

New member
שיפתח פורום משלו "פורום לאנשים

משעוממים" הוא יהיה המנהל שם וגם כל חברי הקהילה כמו פה שהוא מתאים אלף איש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

apuzwalla

New member
רק אבל יש לו בעיה קטנה

הוא צריך לפנות למערכת של תפוז כדי לפתוח פורום, אתם מתאירם אותו בא אליהם " שלום אני גיא ואני רוצה לפתוח פורום" הם "איזה סוג של פורום" הוא "לאנשים משועממים" הם "איך קוראים לך שוב" הוא "גיא" הם" אז למה לא אמרת קודם - היית אומר זה אני גיא המשועממם מפורום המורדים ולפלור" אבל דר"כ אגב בעיה אחרת תהיה לו אחרי שהציף את הפורמים הוא יגיד אני גיא - ואז הם יגידו והנה המשטרה שלום - אתה החוליה החלשה חחחחחחחחחחחחחחחחחח דביל תמצא חיים !!!!!!!!!!!

נועה2004

New member
נ"ש - קוקו מאחיו נמצא בישראל ../images/Emo41.gif

הוא נחת בארץ לא מזמן.. תסתכלו בקישור

apuzwalla

New member
נועה יש על זה שרשור בתחתית הדף

יכולת לנצל את השרשור ולהקפיץ אותו , שתביני לא שהשרשור הזה חשוב, כי מה שעשית פה זה נ"ש יפה מאוד קבלי ח"ח - כדי לשכוח מהסתום !!

נועה2004

New member
ראית איזה תיזמון יש לי? חח..

לא שמתי לב שיש על זה שירשור למטה, אני כבר אבדוק.. זה באמת נראה לי מוזר שלא הזכירו בפורום את זה שקוקו בארץ.

apuzwalla

New member
שטויות לפחות אם השרשור הזה לא נמחק

עדיך שיהיה על משהו מעניין ולא על משועממים כממו גיא!! אלא על קוקו שדר"כ אגב זוכרים הוא עשה זין למצלמה כשהמורדים עזבו את הארץ ב-2003 זה היה במסע המורדים

למעלה