כנסוו כנסוו..!!!!

moranporati

New member
לדעתי.........

אתה מאוד יפה וגם רזה מה יש לכם =\ זה הפנים שלה וזה מה שעושה אותה מיוחדת והיא לא צריכה להשתנות לדעתי המראה הזה יפה לה...תפסיקו כבר למצוא דברים רעים באנשים תלמדו לפרגן נמאסתם

SuperStar666

New member
זה לא עניין של פרגון

חבל מאוד שאת לא מבינה את זה. זה פורום דוגמנות ובו דנים בנושא של מראה חיצוני לטובה או לרעה. זה לא פורום של חיזוקים נפשיים לחסרי בטחון.. (אין לי כוח לפרט יותר מזה, סורי) מקווה שהבנת.

חח יאלהה סגרוו עיניןן

קיצוררר מה נהיהה פהההה צ'ט? לדעתך אני צריכה להרזות בפנים סבבהה חח יאלהה מה קרה לכל השאר תודה על התוגבותת חמודיםם אוהבת אותךךךך

SuperStar666

New member
אגב.. כשבן אדם רזה

כל חצי קלוגרם רואים עליו. אם רזית אפילו מעט מאוד זה מורגש! *כשאני מרזה פחות מקילו (במקרה.. לא מתוך כוונה) כולם אומרים לי שרזיתי בטירוף!!! ואומרים לי דחוף לאכול.. חושבים שאני מתחילה להיות חולה!

ווואוו

את ממש ממש יפה...מזכירה מישי מפורסמת.. מהממממממת, שימי זין על כולם!

D x T

New member
את מאוד יפה

את לא שמנה בפנים את יפה איך שאת בדיוק

pinki girl1

New member
יעליי דרך אגבב מי צילם אותך?

יוליי מהפורום פה אצלייי בהתחלות...אז היא כזה רואה את התמונה שלך ואומרת יאווו איך היא נראת דוגמנית.. (:)

פצ'צ'ה..!

יאפה.! הצבעתי לך בשין, כמה פעמים :) אני גם רשומה שם - אלונה גורקו - צ'מרי על קשר... :]

SuperStar666

New member
יעלי...

גם אני חושבת שיש דמיון בינכן, לכן אמרתי שאם תרזי טיפלה, את תרזי בפנים והעצמות לחיים שלך יבלטו וזה יוסיף לך המון!! המון!! תראי הרבה יותר אשה. לעומך, אירה ממש מלאה בפנים.

...

אירה ניראתת זוועהההההה חבל על הזמןן עכשיו התחלתיי לעבוד על להרזותת טיפהה.. אני פוחדת להרזות יותר מידי

SuperStar666

New member
זה בדיוק העניין.

פשוט תרזי מעט, כי את רזה - בגלל זה רואים על חצי קלוגרם שיורדים. אם תורידי קג' או 2, תראי איזה הבדל יהיה לך בפנים.העצמות לחיים שלך יבלטו יותר - וזה מה שמבגר ונותן מראה של אשה ממש. שימי לב לפנים כל הזמן... סך הכל לעשות ספורט, ולא לאכול מתוקים. את לא צריכה דיאטה!

Baby Jane

New member
את ממש דומה../images/Emo221.gif

לאיירה מהדוגמניות

למעלה