מושלם-אביחי
נ נ ג ה 1 היחידה New member 6/12/06 #8 כתבתי אדם יוסף.. נכון?? אז כל אחת צריכה לכתוב מה המילה מזכירה לה.... הבנת???
ס ספירLOVEגיימבויז5 New member 6/12/06 #38 בדיוק!!!!!!!!!!!! שחףףף טעם טוב כפרעעעע...................... מוואה...חחחח
ד דילבושloveביחוש New member 6/12/06 #9 ../images/Emo15.gifשמננה כנסיי אני אומרת מילה ואת אומרת מה שעולה לך בראש למשל שאומרים לי אביחי עולה לי בראש המילה אהבה.. שאומרים לי מים עולה לי בראש המילה חיים אוקיי?! הינה היא אמרה אדם יוסף אז אני אמרתי נמוך עכשיו תגידי מה את חושבת שאומרים לך נמוך
../images/Emo15.gifשמננה כנסיי אני אומרת מילה ואת אומרת מה שעולה לך בראש למשל שאומרים לי אביחי עולה לי בראש המילה אהבה.. שאומרים לי מים עולה לי בראש המילה חיים אוקיי?! הינה היא אמרה אדם יוסף אז אני אמרתי נמוך עכשיו תגידי מה את חושבת שאומרים לך נמוך
ס ספירLOVEגיימבויז5 New member 6/12/06 #12 לאאאאאא אני יראה לך מזה נמוך חחח אני חושבת מושלם ומפה נמשיך!!! מושלם....
ד דילבושloveביחוש New member 6/12/06 #15 ../images/Emo15.gifמושלם- אביחי../images/Emo99.gif עכשיו תמשיכו מאביחי... יש מבין
ס ספירLOVEגיימבויז5 New member 6/12/06 #17 אביחי...... שמן....... חחחחחחחחח חחח סתם כפרעעעעעעע אביחי-מאמי תמשיכו ממאמי...... דילב כנסי לאיסי!
ד דילבושloveביחוש New member 6/12/06 #22 ../images/Emo15.gifאביחי ל א ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשמןןןןןןןן הוא פשוט הדובון שלללללייי
../images/Emo15.gifאביחי ל א ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשמןןןןןןןן הוא פשוט הדובון שלללללייי
ס ספירLOVEגיימבויז5 New member 6/12/06 #24 אדם לא שמןןןןןןןןןןןןן הוא פשוט הגמד שליייייייייי חחח סתםם מושלם שלי!!!!!!!!