כנסוו דחוף!!

דנה11222

New member
כנסוו דחוף!!

טוב נו זה לא הכיי דחוף אבל מתי ההופעה של הגיים בויז ומאיפה קונים כרטיסים?!

purple rose

New member
עוד אין לוח....

כשיהיה נפרסם את כל הפרטים

../images/Emo15.gifאין לכןןןן מווושגגג איזהה כייף

לעצבן אותכןן
טוב אז הוא גבוה
ומה יש לרדת על אביחי? כ ל ו ם

???כנסי!

קודם כול זהה שהוא נמוך זה לא כזה ירידה אמרתי שזה ירידה אבל זה לא ממש ככה וגם הוא לא כזה נמוךךךך הוא יכול לגדל שם את כולם!!!!!!!!! הוא הכי גדול נענענענענענ....... והוא מושלם אין מה לרדת עליוווו ועל אביחי אני תכף ירד חחחחחחחחחחחחחחחח גם אותי זה כיף לעצבן:)))))) וככה את אוהבת לעצבן אותי אה????? בסדר אין בעיהה .....חחח כנסי כבר לאיסי אני צכה אותך דחוףףףףף..... :)))

חחחחח נכון שחפושלי!!!!!!!

נכוןןןןןןןן אסור לרדת על אדםםםם וגם אין על מה לרדת כי הוא מושלם פפשוטטט הם ממציאות דבריים כי הוא יותר מידי מושלםםםם!!!! חחחחח לוב יו:)

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דילבבבבבבבבבבב אני יהרוג אותך תזהרי לרדת על בעלי!!!!!!!!!!!!! הוא לא נמוך כפרעליו הוא מושלם.............. תגידי עליו דברים טובים כה?????? שאני לא יתחיל על אביחי! חחחחחחחחחחחחחח אה וכנסי לאיסי אני צכה להגיד לך משו דחוףףףףףףףףף מה חלמתייי חחחחח את נקרעתתת שלחי ללי הודעההה:) אדם?! מושלםםם

../images/Emo15.gifחחח שחחףף../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך אני כל הזמן מעצבנת אותך בטלפפפווו
זה קוורע אותתתיי
איך את אומרת לי מי ניראה הכי יפה אני כזה.. אביחי אושרי שרון ערן אדם ואאזז דייייייייללללבבב

חחחחח כןן איזה ק-ו-ר-ע

כזה מי הכי יפה ואז בסוף אדם ואני כזה מההההההההה ה' דילב ישתגעתת חח חוצפנית העיקר אני אומרת אביחיי חחחחחחחחחחח כל הזמן בפלא את עושה לי אתזה :((( חחחחחחחחחחחח איזה קורע שאני אומרת לך מה אדםם איזה שפתיים איזה אףףף לאכול אותו חח עיניי דבש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת רק צוחקת חיחיחחיחי

../images/Emo15.gifחח כןן כי את מדברת עליו

ועוד שניה בוכהה לליי
את קורעעת אותי כפרעליךך זוכרת.. "היא הלכה לדיזינגוב סנטר כדי לקנות מקל ולהרביץ לה
" "למה היתקשרת? אמרתי לך לא לחזור!" "אבל אחרי זה אין אוכל"

lililillulululu

New member
כנסו יש לי רעיון

נשנה קצת את המשחק... נגה התכוונה שכל אחת תגיד מה הדבר הראשון שעולה לה לראש כשאומרים אדם יוסף או כל מילה אחרת... יש לי רעיון איך לשפץ את המשחק
נגיד אני מתחילה, אומרת גיים בויז ולנגה האסוסיאציה (או איך שלא כותבים) הראשונה זה להקה, אז היא אומרת את זה וכותבת מילה אחרת, אני יתן דוגמה אני: גיים בויז נגה: להקה, שרון סנדלר דילב: מושב זיתן, אביחי לוי הבנתן?
יאללה נתחיל ב.................................. אושרי חמי

למעלה