כנסוווו

Lopezit

New member
שיואווווו איתי אני יהרוג אותךךךךךךך

לג'ניפר וביונסה יש אותו סגנון קול???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? איך איך איך אפשר להשוות תקול העבה והמגעיל הזה לקול של ג'ניפר?!?!?!?!?!??!?!?!?!?! חכה חכה

Get Right

New member
זה נקמה חמודה...

תפסיקי להגיד שאת מכוערת או שאני ייאלץ להשתמש באמתעים קשים יותר

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאוףףףףףףףףףףףף

אני מתגעגעת לג'ניפררררררררררר!!! לא ראיתי אותה המוןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןן זמןןןןןןןןןןןןןן!!! =(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Get Right

New member
אוףףף גם אני...

אבל אל דאגי, החודשים הבאים את תראי ותשמעי אותה הרבה: טקס האי אם איי
הפרסומת לפפסי הסינגל החדש האלבום הסרטים סיבוב ההופעות

ה-EMA? למה שהיא תהיה שם?

מגישת פרס או משהו כזה? ונראה לכם שבאמת יהיה סיבוב הופעות? הלוואי שהיא תגיע לאירופה בקיץ ואז ככה לקראת סוף החופש היא תבוא לפה וואיי איזה מושלם זה יהיה!!!!!!!!!!!!!

Get Right

New member
יש מצב שהיא תבוא לשם להגיש פרס...

עכשיו היא צריכה להראות נוכחות בטקסים של מוזיקה... ונראה לי שהפעם באמת יהיה סיבוב הופעות, ואני נראה לי ייסע לאירופה כדי לראות... וואי אני בטח ייתעלף בהופעה....

גם אני חשבתי על לטוס לאירופה

מקומות כמו טורקיה או יוון, שבאמת הגיוני שג'ניפר תופיע שם. אבל יש כמה בעיות- 1) אני טס השנה לפולין, וההורים שלי לא יממנו לי עוד טיסה רק בשביל זה. 2) אין לי עם מי לטוס. 3) גם אם יהיה לי, ההורים שלי בחיים לא יסכימו לי. איך אתה מתכוון לטוס?

Get Right

New member
אהם..

המשפחה שלנו בערך פעם בשנה טסה למדינה אחרת באירופה בחופש הגדול, וככה יש מצב שזה ייצא בתאריך הזה אז נבחר לאיזה יעד שג'ניפר מופיעה שם, חחח ואתה מוזמן להצטרף אלינו
גם אני מת על רכבות הרים וזה יכול ליהיות טיול בןןן זונה... חחח

אויי מצויין אתה אוהב רכבות הרים!

ואם אין לך בעיה לאיזה מדינה לטוס באירופה, אני ממליץ על גרמניה/הולנד/ספרד. אלה הארצות הכי טובות באירופה מבחינת פארקים.

אלטון טאוורס באנגליהההה

אחד השוויםםםםםםםםםםם הראו אותו השבוע בהיטס.. אתם יודעים מי אלה rooster??ים את come come come n get some?? נתנו להם לעלות על אחת הרכבות מהמפחידות שיצא לי להיות עליה וצילמו הכל מבפנים וכזה חחח שווההה אני רוצה לשם עוד פעםםם גם היינו באנגליה בפארק בסוף העולם שמאלה שמופעל על ידי בן אדם אחד חחחח רציניי היו שלטים כאלה של באיזה שעות המתקן פועל וההוא היה רץ ומפעיל אותם באיזשהו שלב הבנו שכדאי פשוט לכת אחריו במקום לבחור מתקן ולחכות לשעה בשלט חחחח אבל מבחינת פארקים הולנד וצרפת דפניטלי רולז לא??

למעלה