כנסוווו

כנסוווו

כתוב משהו לגבי ג'ניפר ביונסה וקולדפליי ב- JLO.NET לא ממש הבנתי מה רשום שם לגביהם, יכול להיות שקולדפלי הקליטו שירים לאלבום החדש שלהם בדיוק מתי שג'ניפר וביונסה הקליטו את השיר לפרסומת של פפסי וקולדפלי לא רצו שהם ישמעו מה שהם מקליטים???? בקיצור, תקראו ומי שהבין שיסביר לי.... BEYONCE AND LOPEZ SNUB COLDPLAY BEYONCE KNOWLES and JENNIFER LOPEZ reportedly demanded to be sealed off from British band COLDPLAY at a recent studio recording session. The duo were recording a $27million (GBP15 million) PEPSI advert at London's Townhouse Studios and ordered a makeshift partition for the nearby suite where CHRIS MARTIN and his band were working, reports Britain's DAILY STAR newspaper. A source says, "They were making a huge fuss about making sure no one could hear them and insisted on having a huge partition put up between their area of the studio and Coldplay's

Lopezit

New member
אממממ בעיקרון...

ג'ניפר וביונסה הקליטו תשיר בסטודיו בלונדון ולא רצו שאפחד ישמע אותו או שקולדפליי לא רצו שישמעו מה הם מקליטים לא הבנתי פה מי זה מי

Get Right

New member
חחח איזה חמודות../images/Emo99.gif

ליאת, נראה לי שהם הולכות ליהיות חברות חחחח ואת בטח תתפוצצי....

NoWords

New member
הסבר...

"BEYONCE KNOWLES and JENNIFER LOPEZ reportedly demanded to be sealed off from British band COLDPLAY at a recent studio recording session" לפי השורה הזו אפשר להבין שביונסה וג'ניפר דרשו סודיות מוחלטת בעת הקלטת השיר שלהן. (בזמן שקולדפליי גם הקליטו)

Get Right

New member
ואל תשכחו מי רשם כאן את הידיעה

לפני כל האתרים של ג'ניפר
חחחחחח אחחחח אני כזה חכם, זה הורג אותי לפעמים

Get Right

New member
../images/Emo88.gifדיון

מה דעתכם על זה שג'ניפר וביונסה ייקליטו דואט
אז ככה, לדעתי זה מעולה, שתי זמרות מעולות, שתיהן שוות רצח, בקיצור מתאימות, ותחשבו שזה יהיה לנו הקדמה לקראת הסינגל החדש, כי אני מת לשמוע חומר חדש מג'ניפר ווכה נוכל לשמוע איך הקול שלה(שהמפיקים שעבדו איתה אמרו שהם הופתעו בעצמם מאיך שהיא השתפרה) נשמע כיום ואיך הוא יישמע באלבום החדש
אז ייאלה תגיבו

חחחח אתה עם הדיונים שלך

ואני גם בעד. אולי באמת ביונסה היא קצת ג'ניפר וואנבי אבל עדיין, היא מצליחה לאללה, יש לה דווקא שירים טובים (רובם) ואני בטוח שדואט איתה יכול רק להוסיף לג'ניפר. האמת שרוב האנשים בכלל לא ידעו על זה שיש דואט, השיר לא הולך להישמע ברדיו ולא הולך להיכנס למצעדים, זה בעצם שיר רק לפרסומת...

Get Right

New member
יש מצב שזה יילך לרדיו...

אם זה לא יהיה חידוש אלא שיר חדש זה ייכנס לרדיו, וואי זה בטח יהיה הצלחה סוחפת, צריך סיפתח טוב לסינגל החדש..

Get Right

New member
זה לא חשוב....

אם זה שיר של פרסומת, של ספר, של סרט, אם הוא נשלח לרדיו הוא מגיע למצעדים, כי כמו שאת יודעת המצעד האמרקאי של בילבורד הוא על השמעות ברדיו, חחח ועכשיו בטח תגידי"אז של כריטינה לא נכנס?". אז הוא נכשל ובגלל זה הוא לא הגיע לטופ מאה

NoWords

New member
אני דווקא לא התכוונתי ספציפית

לכריסטינה, אתה זה שבוחר להכניס אותה.

Get Right

New member
סליחה../images/Emo4.gif

פשוט חשבתי שאת אומרת שזה לא נכנס למצעדים שבגלל השיר של כריטינה "הלו"

למעלה