כנסווווווו

Lopezit

New member
כנסווווווו

טוב בקישור למטה יש איזה ראיון ברדיו עם בן של 25 דקות שהוא מדבר על הכלללללללללללללללללללל על החשפנית,על ה"פרידה" שלהם, על זה שאמרו שהסקס שלהם גרוע ועוד הרבהההההה ויש קטע ששואלים איפה ג'ן ואז הוא אומר שהיא לידו והיא אומרת היי וווווווווואאאאאאאאאאוווווווווווווו מושלמתתתתתתתתתתתתת

Lopezit

New member
אה ודרך אגב...

אני לא שמה דברים בפורום לעצמי! אז יהיה ממש נחמד אם מידי פעם תגיבו קצת להודעות שלי! אני טורחת ושמה לכם פה תמונות ודברים ואתם בכלל לא טורחים אפילו להגיב או לראות

this is me then

New member
וואי איזה תמונות יפות../images/Emo70.gif

אני בטוח שאנשים מסתכלים פשוט אין להם כוח להגיב

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיהההההההההההההההההההה

איזה מושלמתתתתתתתתתתתתת איזה מושלמיםםםםםםםםםם וואווווווווווווווווווווווווווווו אהה...ובלי קשר...היום הייתי אצל חברה והלכנו להסתובב במרכז ליד הבית שלה...ונכנסנו לחנות...והיו פוסטרים והיא פוסטר של ג'ן...אבל לא היה לי מספיק כסף
אבל לא נורא אני אקנה פעם הבאה במילא זאת חנות נדושה כזאת שאפחד לא נכנס אליה... בקיצר...השארתי את הקרטון עם בפוסטרים בפוסטר של ג'ן ויצאתי שנייה מהחנות...וכשחזרתי המוכרת הזונה הזאת ישבה על ג'ניפר!!! אז אמרתי לה:"את יכולה בבקשה לזוז מהפוסטר?!!!!!!!!!!?" בכעס כזה חחח והיא זזה וואווו נראה לי היא מזה נבהלה!!!
חחח

Lopezit

New member
שמעתם אבל על מה שבן דיבר

25 דקות?!?! הכל על ג'ניפרררררררררר!!!!!!!!!!!

Lopezit

New member
וואי איזה קטעעעע ../images/Emo26.gif

מישו פה מכיר את black eyed peas?? (אלה ששרים WERE IS THE LOVE) טוב אז קיצור אני שומעת תאלבום שלהם עכשיו והגעתי לשיר ופתאום אני קולטת אותם שרים: I WISH YOU WAS MORE LIKE J.LO CUSE MY LOVE DONT COST A THING ואווווווווווווווווווווווו

NoWords

New member
וואווווו../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

כמהההההה תמונותתתתת נייס... אוף הם מעצבנים, הם כל הזמן מסתתרים!!! אם יש מצלמה, לא יעזור שישימו יד על הפנים או יסתירו קצת ת'ראש, עדיין יצלמו אותם ועדיין יראו אותם אז אם מצלמים אתכם, שיהיה כבר יפה. אני מבינה שזה מעצבן אבל על כל מקרה ההתחמקויות האלה לא עוזרות להם ממש

Lopezit

New member
איפה את רואה שהם מסתתרים?!

אני רואה שהם פשוט מושלמים ביחד חחחח

NoWords

New member
אני מתכוונת בכלליות...

הם המון 'מתחבאים' אחד אחרי השני כן כן הם ממש חמוטטטטיייםם יחד

QueIronia

New member
בן נראה ממש מפחיד עם הזקן../images/Emo70.gif

מתי הוא יקלוט שזה פשוט לא נראה טוב

Lopezit

New member
כן...

ג'ן אף פעם לא הסתתרה! זה רק בן.... הוא פשוט לא רגיל לכל הפאפרצי והיא כן....

jlo9

New member
הרגע שמעתי את הראיון עם בן

הווארד סטן (זה שמראיין את בן) סוטהההההההההה..! ואיזה חמודה ג'ן שהיא אמרה היי!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא נשמעה מתה מעייפות! בן סתם מפגר!

למעלה