כניסה לתחום .

fr rider

New member
כניסה לתחום .

חברים שלום
אבקש את עזרתכם, ברצוני להיכנס לתחום ולרכב פרירייד דאון היל לאחר ירידה מאופנוע לשנתיים הקרובות.
רכבתי בעבר (כמה שנים טובות) כשנה בערך סטריט ופרירייד, לדוגמא הייתי במקומות כמו אורה פארק בריטניה "וזה היה מזמן...".
איזה סגנון אופניים כדאי לי לקנות על מנת לרכב את תחום הרכיבה שציינתי ?
בברכה לעוזרים :)

lonni

New member
השאלה המתבקשת היא

לאיזה סגנון בדיוק אתה רוצה לחזור ? ציינת כמה...
קח בחשבון שכל אחד שיציע\ימליץ לך יבוא מנק' מבט אישית על מה שהוא רוכב או רוצה למכור...

fr rider

New member
דאון היל

זה סגנון הרכיבה הרצוי לא שבילים ולא דוושים למינהם לא מעניין אותי רוצה לעלות עם האוטו
לרדת עם האופניים, ללמוד לקפוץ וכו' .

א לטמ ן

New member
אם אתה רוצה לרכב דאונהיל מן הסתם

תקנה אופני דאונהיל....
תיקח בחשבון שללמוד טכניקה על אופני דאונהיל זה לא כל כך עובד, האופניים מפצות על חוסר היכולת/טעויות של הרוכב.

fr rider

New member
אז

אם כך, מה האופנים האידאליות בשבילי ? על מנת כן להתחיל ולרכב דאון היל אבל גם ללמוד טכניקות ולא שהאופניים יספגו הכל ...

dark rider AM

New member
לדעתי כדאי לך להתחיל עם אופני אול מאונטיין

אגרסיביות. מצד אחד לא מפצות על טעויות רוכב כמו אופני דאון היל, מצד שני לא רחוקות מהן הרבה בגאומטריה ועם טכניקת רוכב טובה מסוגלות להתמודד עם כל מסלול בארץ.

מסכים עם עדן (זה שמעלי)

עדיף ללמוד את הטכניקה הבסיסית (קפיצות, פניות וכל שאר השטויות) לא על אופני דאונהיל. באופניים שאינם אופני DH יש פחות מהלך ואתה מקבל יותר "פידבק מהשביל" (מה תכלס קורה מתחת לגלגלים). אופני דאונהיל פשוט יבלעו לך הכל ואז לא תפתח טכניקות כמו שפת גוף, זרימה בסינגל וכו...
קנה אופני שיכוך מלא עם מהלך באזור ה- 150-160 מ"מ ותתחיל לרכב. אם יש לך חברים עם ניסיון זה יכול לעזור המון

fr rider

New member
אוקיי אז עכשיו

הבנתי שאני צריך להתחיל עם אופני AM אגרסיביות השאלה היא איזה אופניים כאלה הייתם ממלצים לי הכוונה לדגמים ספציפיים שקיימים בשוק
תודה אחי היקרים

dark rider AM

New member
אני יכול להמליץ על מה שאני רוכב

ספשלייזד אנדורו. מצטיינות בגיהוץ, דריסה וסיבובים על חשבון יעילות דיווש, בתחום הזה יש אופניים עדיפות אך עדיין המצב לא נורא עם פרופדל סגור (פלטפורמת דיווש בבולם הפוקס RP2 האחורי). תציין מה התכונות שהכי חשובת לך באופניים ואז יהיה יותר קל לכוון אותך לדגמים ספציפיים.

א לטמ ן

New member
יש כל מיני אופציות בשוק

לא חסרים היום אופניים טובים בקטגוריה של AM אגרסיבי זה מוגדר כאאופני אנדורו ברוב החברות היום.
אישית ממליץ לך על mondraker dune, לא רכבתי על כאלה ואין ברשותי כאלה אבל אם הייתי מחפש אופני אינדורו היום זה מה שהייתי קונה.
אופניים קלים יחסית, חלקים טובים,בסיס גלגלים גדול מאוד כמו של אופני דאונהיל ויבואן מעולה.

fr rider

New member
מחפש אופני AM אגרסיביות ++

במחיר סביב ה- 5K
כל הצעה תתקבל בברכה ותודה לשולחים

pupet

New member
תן קצת קווץ' בתקציב

וחפש סטמפג'מפר מעל 2010 או ג'יאנט ריין 1. אופני AM-שבילים קלילים שיתנו לך בערך 140-150 מ"מ מהלך. זה מספיק מפנק בעליות מצד אחד ומצד שני מספיק טוב ללימוד טכניקה בשבילי ארצנו.

lonni

New member
מחזק ומוסיף

אני את טכניקת הרכיבה שלי שיפרתי ברכיבת AM על אופני ז"ק.
לא תאמין כמה טכניקת גוף מייצרים ברכיבה הזו.
כמובן שזה לא קל כי אין שיכוך אבל אם כבר אקסטרים....

pupet

New member

מצטרף לסרוטי. הריין אחלה אופניים באחלה מחיר. יש לי חבר שעושה על כאלה נפלאות גם במסלולי מיני DH ואפילו DH (עשה איתם את החרמון בקצב יפה). הדגם הזה מקבל גם מזלג 160 מ"מ. הריין בכלל זו משפחה מכובדת - את הריין X אפשר לבנות גם ל-FR.

ac2al

New member
גיל הבעלים של המונדרקר

היי אני גיל עם המונדרקר היום הרכבתי את השלדה החדשה. עקרונית אלו אופני 6.3 אינטש עם זוויות מאוד טובות לרכיבות אינדורו. רכבתי איתם גם במורזין והם אופניים משובחות קלילות ומלאות פאןן . בנוסף הם נראות טוב. יש לי רכיבים טובים. תתקשר אלי.
לגבי המחיר לצערי תצטרך לפתוח קצת את הארנק. כי 5k זה לא המחיר. האופניים עם בולמים ששופרו בשיפ לצרכים שלי ועובדים שעון שוויצרי. צור קשר ונדבר. מחר אני הולך לרכוב עליהם בפעם הראשונה. 0506515232

למעלה