כניסה לתחום הנדלן

RonBonTon

New member
כניסה לתחום הנדלן

היי אני איש הייטק במקור אך בגלל השפל העובר על שוק ההייטק בשנים האחרונות חשבתי על האופציה של סוכן נדלן (Real estate ageny אני מתגורר בטורונטו אונטריו. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מהי משכורתו של סוכן מתחיל (הערכה) ומהי משכורתו של סוכן ממוצע? 2. האים אפשר לעבוד Part - Time ? ברור שהמשכורות אינדבידואליות . אולם אני מעוניין בהערכה תודה רון

drz400e

New member
RE agents work on commition

and it depands on the broker you're working for . you sighn a contract with him when you start working for him stating the % of each sale that you're going to get. I think it's about 1% for a starting position. the only thing is ,I hear the sales person caurce(agent)is really long and expencive.

nehama horvitz

New member
סוכן נדל"ן..

שבת שלום. כסוכנת נדל"ן פעילה באונטריו יש להוסיף כי "אתה" כסוכן קובע את הסכום שתרויח..אתה עצמאי שמתחלק עם המשרד אליו אתה משתייך ועם שלטונות המס. יש לך לקוחות - יש הכנסה.כן,אפשר לעבוד במשרה חלקית,כלומר אתה לא פנוי ללקוחותיך כל הזמן.. לכל סוכן יש חוזה משלו עם בעל המשרד.מוכר הרבה - מרוויח הרבה.אין משכורת התחלתית כאן. כיום,לחדש את הרישיון יש ללמוד ולעבור קורסים - חובה.. ובאם אתה לא פנוי יקשה עליך לחדש את הרישיון למכירות.

ranis

New member
רשיון לעסוק בתיווך נדל"ן

היי, האם רשיון סוכן נדל"ן ישראלי תקף בקנדה או שיש צורך להמירו בקנדי? אודה על תשובה.

nehama horvitz

New member
עיסוק בנדל"ן.

שלום רני. לי יש רישיון ממשלתי לעסוק בנדל"ן אך במחוז אונטריו.באם ארצה לעבור למונטריאול עלי ללמוד מחדש את חוקי המחוז ולקבל רישיון ממשלתי מקומי. החוקים בישראל שונים מאשר בקנדה ולכן יש ללמוד אותם בקולג.עליך להיות תושב/ת מקומי/ת על מנת לקבל את הרישיון ולחדשו כל 3 שנים לערך..

למעלה