כניסה לפורם

בת אל7

New member
../images/Emo49.gifתשובה כיף לך...מזל טוב למפרע

כיצד אזכור הכל ? אם בקושי אני זוכרת את ימי ההלדת שלי?

erika6

New member
בת אל 7 בברוכה הבאה לביתנו../images/Emo82.gif|מיצ

הנחמד והנעים. אני רואה שאת משתלבת מהר ויפה אם יש שאלות אני בטוחה שמשהו יענה לך ברצון ובן אני שולחת לך זר פרחים
קבלי את אהבתינו

בת אל7

New member
וואי...איך ידעת שאני מתה על פרחים?

תהא דרכך שוגה בשושנים תודה!!

בת אל../images/Emo140.gifברוכה הבאה לביתנו../images/Emo82.gif

כחדשה בתחום כדבריך, את משתלבת יפה מאד ומהר מאד, כל הכבוד לך.

בת אל7

New member
../images/Emo141.gifשאלה

קודם כל תודה! בעבודה עבדתי עם מחשב בכל אופן זה שונה... ראיתי לבני 60 + נפתחה קומונה..לפנויים האם ידוע לך כיצד נכנסים? אינני יודעת עדין כיצד להעלות תמונות וכיצד להכין קבצים עדין חסר לי הרבה.

בת אל, שלחתי לך מסר, אם את לא יודעת

עדיין איך מגיעים למסר,היכנסי לדף הראשי של תפוז, בצד ימין יש למעלה אייקון של מעטפה, לחצי על זה ותפתח לך תיבת המסרים שלך.שם תדעי כבר איך לפתוח את המסר. שם הודעתי לך את תהליך ההרשמה לקומונה.
אם את עדיין זקוקה להדרכה לגבי אייקונים וצירוף קבצים, אהיה מוכנה גם כן להסביר לך.

אדזה

New member
ברוכים הבאים

הרגע הגעתי הביתה וכשפתחתי את המחשב אורו עיני,איזה יופי של נושא-הסליחה,וחברים חדשים שהצטרפו ומוצאים עניין בפורום-זה פשוט מחמם את הלב,תהיו ברוכים החדשים וימי הולדת נהדרים לכל מי שחוגג החודש.ראיתי את פאץ,בת-אל ועמליה,ואם דילגתי על מישהו אני מבקשת סליחה אך הכונה גם אליו.

MAOR1924

New member
בוקר טוב וברוכים הנימצעים בפורום

סוף כל סוף כל הנחלים זורמים הימה חג סליחות ליהודים

boaz31

New member
גם מחר וגם מחרתיים--חיוך גדול

אשה מגיעה הביתה לפנות בוקר לאחר שנעדרה מהבית משעות הערב ובעלה שואל: "היכן היית? דאגתי לך כל כך..." "אל תשאל", היא עונה, "תפסו אותי שלושה גברים ואנסו אותי במשך שלושה ימים". "איך זה?", שואל הבעל, "הרי נעדרת רק לילה אחד..." "כן", עונה האישה, "אבל אני הולכת לשם גם מחר וגם מחרתיים".

shulak14

New member
../images/Emo24.gifלבת אל 7 לגבי האייקונים

נדמה לי שעדיין לא ענו. בהמשך לנושא בהודעה שאת שולחת תראי - סמיילים וסימנים לנושא. פשוט תבחרי אחד מהם. לגבי הוספת תמונה. אני מנסה משהו שבמקרה יש לי על שולחן העבודה אם יצליח אגיד לך איך. וברוכה הבאה

shulak14

New member
או קיי בת אל רואה שזה הצליח

למטה מתחת להודעה שלך יש לך אפשרות להוסיף קישורים ולגמרי בתחתית יש אופציה של צרוף קובץ. תבחרי תמונה שלך או מהאינטרנט תשמרי אותה בשולחן עבודה ואז ב- עיון פשוט תבחרי אותה והיא תופיע ליד ההודעה שלך. ערב נעים. שולה

בת אל7

New member
שולקה שלום..את כותבת לי למטה מתחת ל

להודעה שלך יש אפשרותלהוסיף קשורים. אני לא רואה שום אפשרות איזה אפשרות? מה צריך להיות כתוב כדי להכנס לאפשרות? כמו כן את כותבת בתחתית יש אופציה צרוף קובץ. בתחתית אני לא רואה כלום לא כתוב צרוף קובץ אולי צריך קודם להכנס למקום שכתוב צרוף קובץ אם את יכולה בבקשה תסבירי לי לאן להכנס קודם לפני שאראה את התחתית. מדוע לפעמים אחרי שליחת תגובה ..לפעמים מגיע תגובה מהירה ולפעמים לא...וחיבים להכניס שם וסיסמא מהתחלה?תודה

למעלה