כניסה לפורם

בת אל7

New member
שלום לכם

הנני חדשה וקצת מסתבכת, שונה מכל הפורומים מקוה שיהיה לכם סבלנות אלי וגם תדריכו אותי ביי בתאל

boaz31

New member
לכבודך-בת אל-הנה אתר תמונות

נהדרות,,אני מניח שהחברים נחים ולא שמו ליבם שנכנסת וגם דפקת בדלת שלוש פעמים-הם יקומו ויפצו אותך על תשומת הלב הנה כאן למטה הלינק לאתר התמונות

בת אל7

New member
תודה

חן חן לך בועז, על תשומת הלב, היא שבתה את ליבי. אמנם נכנסתי בדלת האחורית, אך מקוה להיות עמוק בפנים. מאד היה קשה לי משום מה לקבל סיסמא מתפוז, מתוסף לזה שאני גולשת חדשה ולא מתבישת להגיד לך ...כיצד אני משתמשת עם האיקונים היפים ששלחת לי. ואמנם ראיתי שלחברים הנכבדים בפורם,ליד תגובתם מופיע איקון נחמד כיצד עושים זאת? בברכה בת אל

אנפה2

New member
ברוכה הבאה בת אל לפורום../images/Emo24.gif

שלנו, ראיתי שולנטינו של הפורום (בועז) כבר פרש ידיים בחיבוק ידידותי וחם לעברך, את יכולה כבר להרגיש שייכת.

בת אל7

New member
תודה תמונות מקסימות אני בעצמי מצירת

לכן היה קרוב לליבי.

עמליה3

New member
אני לא בת אל

אבל תודה על האתר האומנותי שצירפת. אשמח לראות עוד למרות שאני כותבת בפורום סבים וסבתות,אכנס גם לכאן בדרכי הנה .

yaely2

New member
מנהל
עמליה ../images/Emo24.gifגדול ברוך בואך

עמליה אכן מציירת, ועושה זאת בכישרון רב

ר ו ת י ק

New member
../images/Emo140.gif בת אל7 ברוכה הבאה לפורום. אם

יהיה לך קצת סבלנות, אני משוכנעת שתהני.

י מ י ת 1

New member
תודה על קבלת הפנים

בקר טוב רותיק, תדה על קבלת הפנים, וגם לבת אל ברכה להצטרפות לקומונה, וליעלי תודה על השטיח, אכן שטיח צבעוני, קליל ואורירי, כיאה לבקר נאה זה. אגב, שלחתי אמש סיפור, איני מוצאת אותו בשירשיר, יש לכם רעיון היכן נעלם?

בת אל 7

New member
רותיק תודה אכן אני צריכה קצת

סבלנות כי הרבה דברים איננייודעת במחשב, כמה זמן את באינטרנט? וכמה זמן את בפורם? תודה על העידוד.

yaely2

New member
מנהל
ברוכה בת אל ברוך בואך בצל קורתנו

מקווים ששהותך כאן תנעם לך ולנו, ושנפרה איש את רעהו בידע וחוכמה
יעלי

חיניה

New member
ברוכה הבאה בתאל. וימיהולדת של

ספטמבר אז תזכרו ביום ה להגיד לי מזל טוב כי נכדתי הגדולה בת מצווה.הנחמד בזה עוד יותר שחוגגים לה בדיוק ביום הולדתה 8.9 שהוא גם יום הולדתו של אביה. הוא קיבל אותה במתנה ביום הולדתו ה-30. ולי יש אחות שנולדה בדיוק ביום הולדתי ה...לא חשוב. ובני השני נולד בדיוק ביום הולדתה של דודתי אחות אימי. אז נכון שאנכנו משהו משהו?

חיניה

New member
אני מתביישת אנכנו=אנחנו אבל זו אשמת

תפוז חצי צהכתוב אני לא רואה בגלל הפרסומות שלהם. גועל נפש!!!

למעלה