כנות

אבישג55

New member
כנות

איך אתם/אתן מתמודדים עם התלבטויות באשר לכנות כוונותיו של בן הזוג.תחושה של יותר מדי טוב מביאה אותי לחשוד שמשהו אולי לא שקוף.נא תגובתכם.

רינה 777

New member
ל ז ר ו ם

לדעתי צריך לזרום עם הכנות ולהאמין שזה אמיתי, כמובן שיש סכוי/סכון להפגע. אבל מה האופציה,לסיים את הקשר ולהפסיק לחשוד??

מה פירוש כנות כוונותיו?

השתדלות מוגזמת ?מה זה יותר מדי טוב? סמכי על התחושות שלך המשיכי לצאת ובהתאם להתנהלות הכללית תראי אם זה משחק או אמיתי.

לזרום

האפשרות היחידה לדעת זה לזרום ולראות מה קורה תוך כדי ולהיות עם יד על הדופק ואם יש לך שמץ של חשד שכוונותיו לא אמיתיות לשמור שלא להיפגע. אבל.. עם כבר יש לך שמץ של חשד שהוא לא אמיתי, עדיף לחתוך לפני שתפגעי

רחמים ז

New member
לרינה אבישג מירי מיקי גיה

אתם צריכים תחושת בטן ועיין אים לא טוב חותכים בייייייי

ben 911

New member
אז גם כשטוב לא טוב? ../images/Emo9.gif

למה לחשוד? לבדוק, לתהות, להיות עירנית להישמר מנוכלים, כולל נוכלים בתחום הפיננסי. יתכן שהטוב הוא טוב באמת ובתמים. העיקר לא להחפז בהסקת מסקנות.

שירקאן12

New member
כבדהו וחשדהו

לתת את הכבוד המגיע . לזכור את אשר נאמר . המוח האנוי לאחר זמן לא זוכר הכול. תמיד נתפסים. זהירות מנוכלים.
מאוד לא רצוי לדבר על עצמכם בדייט הראשון. דברו על כול דבר . לא להזכיר אקסית ואקסים ואת העבר . דברו עתיד. למשל כמה ילדים את רוצה שנעשה.

צלליתה

New member
פשוט לתת אמון

ולקוות לטוב. את יכולה לפגוש גבר שמצהיר שפניו לנשואין, קשר בלעדי, זוגיות יפה, וכל מה שתחשקי, ובאמת, זו כוונתו, אבל מה, את, מתברר לו בהמשך הדרך, לא בדיוק זאת שאיתה הוא רוצה את הדברים האלה. אז מה הוא שקרן? אין פה אפשרות לדרוש מאדם שיעמוד מאחורי ההצהרות שמתפזרות בסיטואצית האלה. מקסימום אפשר לבקש שיאמר שברמת העקרון הוא מחפש קשר כזה או אחר. הוא לא יכול להתחייב שזה יקרה איתך. אני אגב הצהרתי בפני גבר שפגשתי שאיתו, זה רק סקס כי ככה חשבתי שאני רוצה הרבה שנים נשארתי אתו אחרי הרק סקס הזה.

ben 911

New member
../images/Emo45.gif פשוט לתת אמון ../images/Emo127.gif

במה שאת אומרת, צלליתה. את צודקת, דברים משתנים בקשר זוגי לטובה או להיפך, בהתאם לנסיבות. ברוכה הבאה צלליתה

שירקאן12

New member
לתת אמון

ויחד חשדהו . שמענו על גברים נוכלים . שמחפשים טרף קל. אז נשים יש לכן חוש הפעילו אותו. אני ממש לא אוהב גברים שמנצלים נשים. עבור כסף. זו נכלות לשמה. אני ממהר לעבודה אז להשתמע פעם הבאה אכתןב לכן הנשים כמה טיפים איך להיזהר ובעיקר מה לא לעשות (הכוונה חיובי) ביי יום נעים וזה הרמז....
יאללה לעבודה

ben 911

New member
היי שירקאן, שלוש ארבע..לעבודה.

הבוקר בא, הבוקר בא, אז תגיד תודה שלוש ארבע, שלוש ארבע ולעבודה.
איך תראה מערכת יחסים כשאנו נהיה תמיד במצב של חשדהו? חשדהו, זה לא נשמע טוב, כולם נוכלים? להיות עירני/ת זה כבר יותר טוב, ולזרום עם הקשר.

למעלה