כן. פתחתי הודעה חדשה.

תגיד לי יא אנטיטטנוס .. מצאת כבר../images/Emo35.gif

מי שינענע אותך חזק
מצאת ממי לבקש קפה .. בוא בסאגה יש קפה חופשי. ואם תתאמץ אולי נקבל אותך לקבינט.

גיאג

New member
אח שלי , נתנה לך בתשובה !!

גש לסאגה שם מקום הנענועים !!!

ntchristt

New member
לא מצאתי אבל אני מוכן לנענע אותך

אני חושב... לא רוצה להיות חבר בקבינט. אני רוצה להחיות את הצוללת שטבעה ללא עת.

NT...אתה לא יכול להרוס לקבינט

את כל מיבצע "הקיץ לובשים כחול"...כי אם אתה וגיאג לא תחברו בשעת הש' לשאר הכחות ייתכן וצוות "אלון גולן" יפול בשבי...ולאחר חקירות קשות שיכללו שימוש לא טיבעי מכמה מפירות הארץ המובחרים יישבר ויסיגר את חבריו. אם אתה לא מצטרף לקבינט ז"א שנאלץ להוריד את התמונה שלך מהקיר ?! אני לא חושב שחברי הקבינט יעמדו בכך!..

ntchristt

New member
מושג הקבינט אינו ברור לי בהקשר זה

אם תואיל לנמק , אולי הדברים יראו לי אחרת.

אה...איך הקבינט נולד...ובכן..

איך הולך השיר.."...איך הקבינט נולד?..כמו תינוק..עם שתי ראשים ..וידיים פתוחות לרווחה...."..כואב..מכוער ולא נוח משהו...ליולדת.. ובכן..הימים..ימי חורף...קרבות רחוב משתוללות הפורום..כנופיות מחסלות אחת את השניה ללא הרף.. איקונים הוצאו מחוץ לחוק.. הכוחלים שלטו ביד רמה.. הרשת רעשה וגעשה... אלפי פליטים של פורומים אחרים נידחקו והגיעו הנה.. חברי פורום עצבניים ..מקלידים הודעות אשר יכולות לגרום לאחרים להצטער שנולדו.. הידקטטורה חגגה...שאלות בנוגע לאופנועים מתחת ל500 סמ"ק נמחקו כלא היו.. לחץ..לחץ אדיר....ואז............... שקט.... במעמקי הסאגה ..למטה..למטה...בתוך הביבים המצחינים..המבעבעים... בין כל הבדיחות הטפלות של נתן..אי שם..נוצר...השפריץ ..התיז לכל עבר.. ביסורים קשים.. הקבינט... מאז ..בצחנה מתמדת...בבורות של המיצים של הזבל...בין ערמות הזבל... לבין שאריות ביוב גוש דן..מיתכנס לו הקבינט...חורץ גורלות של חברים אחרים...מוציא אותם להורג וירטואלי.... היו ונמוגו... עד כאן...הודעת דובר הקבינט.

M.Z

New member
אני דווקא אוהב את הפורום ככה

אני דווקא לא מוצא פסול בפורום כמו שהוא כרגע, אני נהנה משירשורים טעוני רגשות, וזה בסדר- אנחנו פה כדי להוציא לפעמים גם אגרסיות, תסכולים, כעסים, מירמורים, זעם וחרון אף. הרי הפורום הוא המציאות רק בקטן יותר, וכמו שאפשר לראות כל הסביבה המציאותית שלנו נמצאת בתקופה עצבנית מאוד ומתוחה מאוד, ולכן גם הפורום מושפע מזה. לא צריך לנתק את הפורום מהמציאות, תן לאנשים להוציא החוצה את כל מה שמפריע להם וכואב להם, אם על ידי פורקן של מטענים אנחנו עוזרים להם - דיינו. אל תשכח שמדובר ברוכבים על כלים שמחייבים ביגוד הולם, ומה לעשות כרגע המבחר מתמקד בבגדי עור, עם שכבות כפולות, עם כפפות וקסדה שמחממת את הראש ואת האמוציות כהלכה, הוסף לזה אופנוע שמוציא את החום כלפי הרוכב ומעלה את הטמפרטורה שסובבת אותו- וקיבלת פצצת זעם דוהרת ומחכה להתפוצץ איפשהו. בעבודה - אי אפשר, אתה יודע מיתון וכאלה מכנסים כל אחד מאיתנו בכסאו כדי לשמור על משרתו. בבית - האשה תפרק לו את הצורה אם הוא יוציא את העצבים עליה (גם היא עצבנית בגלל ה"סביבה") אצל חברים - יאללה עד שפוגשים אותם, נריב איתם? תנו לשבת בכיף ולצחוק קצת. אז באים לפורום, כועסים קצת, צועקים קצת, מתחצפים קצת, ולפעמים כשהטורים מגיעים לכיוון ה- 7,000 סל"ד- גם נפלטת איזו קללה או שניים. למזלנו יש פה הנהלה (שאמנם רודה בנו ביד קשה אני חייב לציין, ומשפילה אותנו ללא הר, אבל זה לשרשור אחר), שדואגת להרגיע מעט את העיניינים, וכשהם לא נרגעים, לוקחים לחצר האחורית ושם דואגים לסגור עיניינים, ולפעמים כשהעצבני ממש יוצא מכליו הוא בד"כ יוצא לזמן מה להתקרר, (זה בסדר, אל תלחץ, כולם חוזרים לכאן חזרה, אפשר להודות בזה: אנחנו מכורים). אז בוא נעזוב סידורי פורום ושינויים שאנחנו רוצים לשלוט עליהם, קבל את הקהילה על תופעותיה יתרונותיה חסרונותיה ועצביה. אל תדאגו - זה ירגע בשלב מסויים, כולנו בסוף מתעייפים מלהתעצבן,ואחרי כל מלחמה, יש פריחה כלכלית.

גיאג

New member
הבאת אותה ביציאה באין כניסה !!

ת'אמת , אני נהנה , אין גסויות , היטוליות קיימת , בילבי לא כלום רומזת רמיזות מיניות ( על סף ההטרדה של NT ) והכל מדליק !!! כרוב/קולט שיחקתם אותה !!!!!

OMERTLLF

New member
../images/Emo46.gifבוא תשאיר אותי מחוץ לניסוח הזה

שלך :"לא על כל עגלה שעליה רוכב אנטי גם אתה חייב לקפוץ" לא קופץ על עגלות (אלא אם אתה קורא לZX9 של האזרח עגלה
). תתפלא. דבר ממא שנכתב על ידי לא יוצא ללא מחשבה. אולי רמת ההתבטאות שלי בכתב אינה יפה, נאה ולפעמים גם אינה נעימה לעין/אוזן אבל החוכמה היא להתיחס לתוכן. רק לידיעתך, NT העלה פה דברים (גם אם נכתבו בצורה שלא ממש פוליטיקלי קורקט) שאני מניח שרבים חשים אותם. האם זהו המקום? האם זהו הזמן? האם זוהי הצורה? על זה יחליטו ה|שריפ|ים. ותתפלא סקניה, יש גם דיבורים והתיעצויות מאחורי הקלעים יעני אנשים מדברים אבל לא כותבים.

אזרח פ.

New member
../images/Emo5.gif האזרח חייב להודות שהוא מבולבל..

ונשאלת השאלה האם ה ZX9 שלו אכן "עגלה" או לא ?
תגידו... היה פה הרבה אקשן ביומיים האחרונים לא ?

גיאג

New member
אזרח , כבר סגרנו שאתה תותח על !!!

תודה שנית על ההמלצה וההכוונה .

למעלה