אני דווקא אוהב את הפורום ככה
אני דווקא לא מוצא פסול בפורום כמו שהוא כרגע, אני נהנה משירשורים טעוני רגשות, וזה בסדר- אנחנו פה כדי להוציא לפעמים גם אגרסיות, תסכולים, כעסים, מירמורים, זעם וחרון אף. הרי הפורום הוא המציאות רק בקטן יותר, וכמו שאפשר לראות כל הסביבה המציאותית שלנו נמצאת בתקופה עצבנית מאוד ומתוחה מאוד, ולכן גם הפורום מושפע מזה. לא צריך לנתק את הפורום מהמציאות, תן לאנשים להוציא החוצה את כל מה שמפריע להם וכואב להם, אם על ידי פורקן של מטענים אנחנו עוזרים להם - דיינו. אל תשכח שמדובר ברוכבים על כלים שמחייבים ביגוד הולם, ומה לעשות כרגע המבחר מתמקד בבגדי עור, עם שכבות כפולות, עם כפפות וקסדה שמחממת את הראש ואת האמוציות כהלכה, הוסף לזה אופנוע שמוציא את החום כלפי הרוכב ומעלה את הטמפרטורה שסובבת אותו- וקיבלת פצצת זעם דוהרת ומחכה להתפוצץ איפשהו. בעבודה - אי אפשר, אתה יודע מיתון וכאלה מכנסים כל אחד מאיתנו בכסאו כדי לשמור על משרתו. בבית - האשה תפרק לו את הצורה אם הוא יוציא את העצבים עליה (גם היא עצבנית בגלל ה"סביבה") אצל חברים - יאללה עד שפוגשים אותם, נריב איתם? תנו לשבת בכיף ולצחוק קצת. אז באים לפורום, כועסים קצת, צועקים קצת, מתחצפים קצת, ולפעמים כשהטורים מגיעים לכיוון ה- 7,000 סל"ד- גם נפלטת איזו קללה או שניים. למזלנו יש פה הנהלה (שאמנם רודה בנו ביד קשה אני חייב לציין, ומשפילה אותנו ללא הר, אבל זה לשרשור אחר), שדואגת להרגיע מעט את העיניינים, וכשהם לא נרגעים, לוקחים לחצר האחורית ושם דואגים לסגור עיניינים, ולפעמים כשהעצבני ממש יוצא מכליו הוא בד"כ יוצא לזמן מה להתקרר, (זה בסדר, אל תלחץ, כולם חוזרים לכאן חזרה, אפשר להודות בזה: אנחנו מכורים). אז בוא נעזוב סידורי פורום ושינויים שאנחנו רוצים לשלוט עליהם, קבל את הקהילה על תופעותיה יתרונותיה חסרונותיה ועצביה. אל תדאגו - זה ירגע בשלב מסויים, כולנו בסוף מתעייפים מלהתעצבן,ואחרי כל מלחמה, יש פריחה כלכלית.