כן. פתחתי הודעה חדשה.

סקניה

New member
כן. פתחתי הודעה חדשה.

האחרונה שכתבתי לא הופיעה בגלל מחיקת שירשור.אני לא אוהב לכתוב עבור סל המיחזור של אף אחד. והרי נוסח ההודעה: דבר ראשון- גיאג, לא על כל עגלה שעליה רוכב אנטי גם אתה חייב לקפוץ. אותו כנ"ל טי.אללוף. אנטי ואני בד"כ חושבים בצורה שונה ומתבטאים בדרך שונה. אך לא רואה מקום לצנזר אותו בגלל זה. אני רואה עוד פחות מקום לצנזר שירשורים "שלא תורמים ומעשירים לפורום". קולט. השימוש בסכין הצנזור אמור להיות בכפפות של מנתח.עדינות היא שם המשחק. ואם לא חייבים לחתוך, או שיש איזה ספק - לא חותכים. עברתי על ההודעות בפורום בשלושה הימים האחרונים וראיתי אולי חמישה שירשורים שהיו מועילים לרמת הפורום.זהו. אלא אם כן אתה מתכוון לתמונה של בנלי (ויסלח לי המפרסם בשקיעה כ"תורמת" או "מעלה את הרמה".תסלח לי. כמעט כל הדיונים היו חייבים להימחק. בברוטאליות אפילו. רוצה הצעת יעול? שרשר. כדי שלא תיפתח הודעה חדשה כ"אוף טופיק עצבני" אל תמחוק אותה- שרשר אותה. צרף אותה לשירשור קיים מלווה בהסבר על כי נושא כל כך אוף טופיק לא מצדיק פתיחת הודעה חדשה. אבל גם כאן. סכין מנתחים. רק אם חייבים משתמשים בה!! יום טוף

Fzr600

New member
שלום לכולם

בזמן האחרון, כצופה בפורום, ראיתי כמה דברים בפורום שלא לעניין לדעתי. לפי דעתי צריך לשים לזה סוף כדי שנוכל ליהנות שוב מפורום "תקין". אני וכמה חברה בפורום חברנו יחד כדי לשים סוף ל-"בלאגן" בפורום. בקשתי מהגולשים לשלוח לי מסר אישי למי שמעוניין להצטרף למהלך שאולי יביא לסיום העוינות בפורום. גולשים נכבדים, עזרו לי ולשאר האנשים שהצטרפו לנסות ולשנות. נ.ב גם חברים עם דעה שונה משלי מוזמנים לכתוב, ע"מ שנוכל למקסם את ההצלחה. תודה מראש

Fzr600

New member
פעם שניה

בזמן האחרון, כצופה בפורום, ראיתי כמה דברים בפורום שלא לעניין לדעתי. לפי דעתי צריך לשים לזה סוף כדי שנוכל ליהנות שוב מפורום "תקין". אני וכמה חברה בפורום חברנו יחד כדי לשים סוף ל-"בלאגן" בפורום. בקשתי מהגולשים לשלוח לי מסר אישי למי שמעוניין להצטרף למהלך שאולי יביא לסיום העוינות בפורום. גולשים נכבדים, עזרו לי ולשאר האנשים שהצטרפו לנסות ולשנות. נ.ב גם חברים עם דעה שונה משלי מוזמנים לכתוב, ע"מ שנוכל למקסם את ההצלחה. תודה מראש

nayula

New member
או... המשיח הגיע

אני ממש ממש להוט לשלוח לך מסר אישי ולתמוך בך. אבל אולי לפני שאני עושה את זה, תוכל לספר לי מה אתה רוצה לעשות??? איזה "בלאגן" יש בפורום? מה זה פורום "תקין"? למה אתה מתכוון כשאתה אומר "הצלחה"? תודה

כRובי

New member
ושוב.

שורשר הנה , שוב , על ידי כRובי.. (ובעצם , גם "מוקפץ" עבור כל מתכנני הפוטש שאולי פספסו)

Super Max

New member
שעת ההפיכה קרבה ובאה ../images/Emo123.gif

בקרוב, חברים, בקרוב נמלוק את ראשו הרקוב של הפורום, נגלה חברים סוררים ונמליך משטר חדש וצודק, משטר שבראש מעייניו דבר אחד - אופנועים, אופנוענים ואופנוענות כRובי, COLT, אני במקומכם הייתי מתחיל להסתכל אחורה כשאתם הולכים בסמטה אפלה Super Max, שותף לקונספירציה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה וכמה חבר'ה בפורום??? אולי תואיל לחשוף בפנינו את החברים שמעוניינים בשינוי? אולי גם תואיל לחשוף את הניק האמיתי שלך? כי עד כמה שאני זוכר לא זכור לי FZR600 שרושם בפורום... ואם כבר בענייני חשיפה: אולי תגלה לנו את המהלך המבריק שמתוכנן ל"שים סוף לבלאגן"??? נשים טוניקות לבנות ונגלח את הראשים? נדליק קטורת בכול פעם שמישהו מגלה עויינות? נתחיל כול הודעה חדשה ב-"אור ואחווה,שלום ואהבה"??? נו באמת?! יש שני מנהלים בפורום הזה,ותאמין לי זה מספיק לחלוטין. רוצה לשנות את "הבלאגן"??? תתחיל בלהמנע מלרשום הודעות בסגנון שלך. מנהלי הפורום והגולשים הקבועים,מספיק מנוסים בלהתמודד עם "שילשולים". נ.ב. אולי עדיף שתשאר "צופה"? כי בתור רושם אתה לא משהו...

yarivos

New member
כן.. באמת..

מה השטויות האלה, אולי תביאו את כוחות הקואליציה שישתלטו על הפורום וישחררו גם אותנו מאחיזתם העריצה של מנהלי הפורום. יאללה.. אין לכם חיים?

ixmix

New member
גדול ../images/Emo13.gif אור ואהבה שלום ואחווה.

מעכשיו כל ההודעות שלי מתחילות כך. LOL

מהפכה...מ-ה-פ-כ-ה !!!!

לאחר התדינות של שעות באחד המרתפים החשוכים שבו מיתכנס הקבינט הוחלט על מ-ה-פ-כ-ה ! ! ! המהפכה תחל בשעת לילה מאוחרת..בזמן שמנהלי הפרום יתכרבלו עם הדובי שלהם במיטה! NT וגיאג יחברו לצוותים נוספים שכבר אורבים מאחורי איקונים תמימים ומחכים לשעת ה-ש'. ברגע החבירה יפציץ צוות "אלון גולן" בהודעות סרק על שמנים חצי סינטטים. פעולה זאת תיתן חיפוי לצוות "יוסוף הגדול" אשר יתחיל באותו הזמן במיבצע "רחוק לי להגיע על אופניים" ..מבצע אשר יכלול השתלטות עוינת על הצ'אט תוך התחזות ל"חרמנית מחפשת חייל". בשעת ש'+20 יחבור כל "שלמה כהן" דרך מערכת המסרים ויציף את ההנהלה במסרים זועמים.. ההנהלה הידועה כ"הכחולים" יכרעו תחת העומס וינסו לתת מענה לכל הודעה.. בנקודה זו..צוות "שירשיר6" יגרום להצפה חוזרת של הפורום ע"י איומים על ה"כחולים" ודמויות נוספות בפורום.. בש'+30 יחבור צוות "בנדה" לצוות "שירשיר6" ויגרום להאטת השרת ע"י צירוף תמונות בפוזות שונות.. בעוד ה"כחולים" ינסו לתארגן מחדש ולבצע את "אם כל המחיקות"..יתפוס הקבינט את השליטה במערכת הפורום. "הכחולים" יוגלו מייד לסאגה..ושם יופיעו כאחד מיני רבים..בצבע שחור ולא מחמיא. תחי המהפכה... עד כאן..הודעת דובר הקבינט..!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מוציא סטיקר חדש: "אני גאה להיות בקבינט"

הספרנית

New member
ואפשר גם...

"אני מת להיות בקבינט"
סתם הערה - לא מתערבת, לא ראיתי, לא שמעתי, לא ידעתי -

תגידי לי...הקבינט ניראה לך כמו

פגוש של סוברו שנת 83 שאת מדביקה עליו סטיקרים..? תעמדי בתור..יש עוד כמה אנשים שהקבינט צריך ליסגור איתם חשבון... אחד הלך..מממ...עוד כמה בודדים ונגיע גם אלייך...

למעלה