כן מאסטר

אנה מיי

New member
כן מאסטר

"אז מה אתה חושב"? שאלתי אותו.... "נוכל להיפגש בקרוב"? כל עצם בגוף שלי השתוקקה להרגיש את נוכחותו בקירבתי...
"כן, שבוע הבא, ברביעי בבוקר, אפנה לך זמן". שמחתי כל כך. סוף כל סוף נוכל להתקרב, לנסות להרגיש זה את זה שוב.
"אבל אנחנו ניפגש, אצלך, לבד, ונתחיל בבית שלך, במיטה שלך".
"שלי?" נדהמתי. זה ממש לא היה מה שתיכננתי בראש.
"כן. במיטה שלך. את יודעת למה? כי זה המקום הכי אינטימי שלך ואם תכניסי אותי לשם זה יגיד לי הרבה עליך ועל הכוונות שלך".
המחשבה שגבר שעד חודשיים היה זר לי , ייכנס אלי הביתה שיתקה אותי מצד אחד. מצד שני, הזרמים שעברו לי בגוף, סתרו את ההגיון ומיד נענתי לבקשה כנשלטת טובה...
"בסדר, אבל אני רוצה שניפגש ערב קודם ושנשב בפאב או משהו כזה ושנדבר לפני שנגיע לבוקר אצלי בבית".
הוא מתעכב מעט במענה ומיד כותב : "לא. המפגש המקדים מיותר. נדבר אצלך".
אני מנסה להתעקש מולו כשולטת מלמטה: " זה מרגיש לי הכרחי עבורי רגשית שניפגש בערב לפני ולא רק בבוקר אצלי" .
הוא מוסיף להקשות עלי ואומר: " לרגש אין שעות. לא יקרה כלום טרם זמנו... האם עד עכשיו עשיתי משהו שלא היה לך נוח"?
אני מהססת במענה, מצד אחד יודעת שהמיטה שלי היא ה-מקום הכי נכון למפגש שכזה והוא שכבר יודע לקרוא אותי מבלי שאדבר גם כנראה כבר הבין את זה ומצד שני אני רואה לנגד עיני את העובדה שמעולם לא היה בינינו כלום פרט לשיחות, סשן טלפוני ונשיקה אחת סקסית ומדהימה...
ואז הוא מוסיף " תני לי להיות אחראי לתחושות שלך".
גל של התמסרות אינסופית מציף אותי. רטיבות וחמימות עולה מבין רגלי למעלה בזרמים לכיוון החזה וכמעט חונקות אותי מחוסר אוויר. כל כך רוצה להתמסר באופן טוטאלי. כל כך חוששת...
אני מהססת.... הוא מרגיש שוב את ההיסוס הזה שכבר הרגיש איתי כל כך הרבה פעמים בעבר....
"יש לך תמונה סדורה כיצד הדברים צריכים להתנהל וזה בעוכרייך " הוא מוסיף.... "מאותה סיבה פיספסת אתמול את ההזדמנות לשלוח לי את התמונות ערום שביקשתי ממך, ואני מאוכזב ממך, אינף קשובה ומחליטה ברוב חוצפתך מה מצדיק משלוח תמונות שכאלו שכבר לא מעניין אותי"... הבטן מתכווצת... כל כך רציתי לשלוח ולא היה לי אומץ... כל כך רוצה להתמסר, לשחרר... ועכשיו אכזבתי את המאסטר שלי. שוב... אין הרגשה רעה מזו שבעולם....
ומצד שני, אני יודעת שהוא צודק, השליטה מלמטה עוד תהרוג אותנו בטרם התחלנו...
העובדה שאני גם שולטת לפעמים בסיטואציות אחרות מקשה עלי לפעמים לשחרר באופן טוטאלי כנשלטת. ואני כל כך רוצה לנסות להיות פעם אחת כלבה מאולפת ולא רק סוס מוסטנג פרוע וחופשי.
"אתה צודק". אני עונה לו... .."אני בן אדם דומיננטי וזה משתלט לפעמים. אני אשתדל לא לתכנן ולא לתת לתמונה הזאת מקום" ומוסיפה "אני מצטערת".
הוא שותק . כנראה חושב....
אני מוסיפה בחנפנות מפייסת :" אז מה עכשיו? מה אתה רוצה עכשיו שיהיה?"
הוא ממתין במענה כאילו מושך זמן ולבסוף כותב לי : "עכשיו אני זקוק לשקט, כדי לחשוב".
אני מגורה כולי... נושכת שפתיים. רוצה לכתוב משפטים על משפטים של מחשבות ורגשות חזרה....
אני עוצרת. מחליטה שאני משחררת לחלוטין כל יכולת התנגדות שעוד נשארה לי ומפקידה את עצמי בידיו לחלוטין ועונה לו : " כן מאסטר".!
ושקט מהקו השני....
ההמתנה הורגת אותי!
כמה זה מגרה אלוהים... שרק יתייחס אלי כבר שוב!

GreenMamba

New member
תשמעי

השולט שלך נשמע לי, מהצד, כמו מניפולטור בשקל. אבל נשמע שהמניפולציות האלו שלו עובדות עלייך, אז סבבה לשניכם.
רק עצה קטנה- תפרידי בין הבית לבחוץ הפרדה מוחלטת. אל תתני לו שום כח או שליטה על מה שקורה בינך לבין בעלך, מה את עושה בזמן שאת עם בעלך או אמורה להיות איתו- ובוודאי ובוודאי אל תכניסי אותו לבית שלך ותזדייני איתו במיטה שלכם. יכולות להיות לעניין הזה תוצאות הרסניות מאוד (על אף המניפולציה של "תוכיחי לי שאת רצינית" פחחחח)
&nbsp
ואם את חושבת שאת צריכה עוד מפגש ונילי לפני הסשן- איך המניפולציה המטופשת הזו של "אני יודע מה טוב בשבילך" גורמת לך לוותר על משהו שאת מרגישה שהוא הכרחי עבורך? איך את נותנת לעצמך להתבטל בקלות כזו? את באמת חושבת שהוא כבר מכיר אותך יותר טוב מאשר את את עצמך?
&nbsp
מציעה לך להתעורר, לפני שתיסחפי למקומות שטוב לא יצא מהם.

מסכימה לגבי הווייב הכללי, רק איך

הגעת למסקנה שיש שם בעל שחולק את המיטה הזאת?

&nbsp
&nbsp

GreenMamba

New member
אני מניחה

שאם היא נשואה+2, אז היא ובעלה חולקים את אותו בית ואת אותה מיטה. ולהכניס גבר זר לבית ולמיטה שלך ושל בעלך זה נראה לי חציית גבולות מסוכנת (בייחוד כשזה מלווה במניפולציה של "תוכיחי לי כמה את רצינית כלפי")

הממ. צודקת.

לא הייתי פה הרבה זמן ובילבלתי בין ניקים...
&nbsp
אני לגמרי מסכימה איתך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אנה מיי

New member
תראי... זה קצת מורכב יותר....

הרעיון של דום נוסף היה מתכתחילה של שלושתינו. זה לא דום במקום בעלי אלא בנוסף לו למשחק משותף, כך שהמטרה היא כן לשחק יחד אז אני לא ממש יכולה לעשות את ההפרדה הזו.
ואני כן, כמוהו מרגישה שאני צריכה איתו מפגש ראשוני מיני לבד, זה לא היה משהו שהוא הציע או הכניס לי לראש במניפולציה.
תראי, אני לא ילדה קטנה. אם תגידי לי, שהוא מנסה לזיין אותי, אז את כנראה צודקת אבל גם זה בדיוק מה שאני מנסה ורוצה שיקרה.
האם לא הכנסת אליך הביתה אף פעם גבר? זה כזה הזוי?

אנה מיי

New member
תשמעי, אבל הייתי צריכה את הניעור הזה דחחחחוף!!!

שמחה שאמרת ושמחה שהתייחסתי. כשמישהו אחד אומר שאתה שיכור אז ניחא, כששניים אומרים היגיע הזמן ללכת לישון.....
התעמתתי איתו והוא התקפל מיד...
משהו אכן מסריח שם.
משהו הוא מסתיר...
וזה כבר לא בבית ספרי!
תודה רבה בנות על ההצלה!
מקווה שלהבא אלמד מהטעות.

GreenMamba

New member
שמחה שלקחת את זה בצורה כזו

בדרך כלל הנטייה הראשונה היא להשתבלל ולהגיד- אף אחד לא מבין- אצלי זה אחרת- מה הם בכלל מבינים- ולהמשיך.
&nbsp
שמחה שלקחת את זה למקום הנכון
&nbsp
(פחות שמחה שההוא התגלה כשקרן, אבל עדיף מוקדם מאשר להיכוות כשאת כבר בתוך זה)

כן מניפולטור

לא נשמע לי כלכך בריא מה שכתבת פה,
אבל אני לא מכירה אותו או אותך - אז קחי את האמירה הזו אך ורק בתור המלצה ידידותית לבדוק את עצמך.
להיות 'נשלטת טובה' לא צריך להתנגש עם האינסטינקטים הטבעיים שלנו, להיפך.

newcharm

New member
זה מהפוסטים האלה..

טקסטים שיכולים להיקרא הכי 'נורא' בעולם ובמקביל הכי מתאימים והגיוניים שיש.
&nbsp
מקוה שיצליח לך, שתקבלי מה שאת מחפשת.
&nbsp

אנה מיי

New member
אני חושבת שאתם צודקים.

הגיע הזמן שאני אתן גם לפנטזיה את המקום המצומצם שלה. זה לא חמישים גוונים של אפור ואני אולי אנה אבל בטח לא אנסטסיה והוא עוד לא כריסטיאן גריי...
היגיע הזמן לבדיקת מציאות. אם לא יעבור אותה, אז זה כנראה בגלל שיש סיבה...
אבל לפחות פרגנו על הכתיבה! פעם ראשונה שכותבת! חחחחח

ordol

New member
מפרגנת על הכתיבה

על התוכן גם מזהה בעייתיות
קודם כל אל תתני לאף גבר בחסות השליטה להיכנס למרחב המשפחתי שלך
שנית,
תהיי נאמנה לעצמך קודם כל. אם משהו לא מרגיש לך נכון, אל תסכימי!
למשל, אם לא מרגיש לך נכון לשלוח תמונה בעירום זה לגיטימי לגמריי.
פשוט אל תעשי את זה. אלו סוג הדברים שאפשר להתחרט עליהם.

וחוץ מזה, מאוד רוצה לקרוא אותך בתכנים אחרים

חושבת שטוב שכתבת ושיתפת. גם כי זה חשוב להזהירך משולטים שבחסות השליטה
גורמים לך לעבור על גבולות אדומים וזה לא בסדר אלא אם כן זה בא מיוזמתך.
וגם חשוב בשביל להאיר את עיניהן של אחרות.

אנה מיי

New member
תודה על הפרגון על התוכן. מקווה לכתוב שוב בקרוב

תהיה לי מוזה שוב...

מצטרפת לדברים ולפרגון

אנה מיי - מרוב שנבהלתי שכחתי להתייחס לכתיבה עצמה.
אני שמחה לשמוע שכך זה נגמר ושולחת לך חיבוק גדול

אנה מיי

New member
תודה תודה ושוב תודה לכולכן. ניקיתי הרעה מחיי. מרגישה מטוהרת.

מקווה שלא אשמע ממנו עוד בחיי...

יואו אנה, איך שימחת אותי

כאילו, לא כי התחושה הכללית פה היתה נכונה,
אלא בגלל שאת לוקחת את החוויה למקום נכון ובריא.
&nbsp
יש לך גישה של אלופה

למעלה