כן לקדימה

מה חושב תוף בודד על הליכוד ביבי ../images/Emo35.gif

שהליכוד יובס בבחירות
שגם ביבי אשם בתבוסת הליכוד
שאין בליכוד תבונה
שכולם שמים על ביבי פס אחד גדול
או כולם ביחד ? תתבע אותי, תחסום אותי, מה שאתה רוצה.. אבל גם לי מגיע סחטיין, לא?

יש לך קשיי הבנה? כנראה ...

קודם כל, אם היית מחפש, בטח היית מוצא הודאה שלי שאני בכלל לא ליכודניק ולא בטוח שאני אצביע לליכוד, לכן קל לי להסתכל על כל דבר שמתרחש במפלגות מהצד, ולהביע עמדה די אובייקטיבית (יחסית) על הדברים. מה שקרה ביום הפריימריז לליכוד - הדרישה מהשרים להתפטר - היתה נכונה, אבל היתה אמורה להיעשות כמה ימים קודם, בהתייעצות עם השרים. זה בדיוק מה שכתבתי. ברגע שהשרים קיבלו הוראה מראש המפלגה להתפטר - הם לא היו צריכים להתווכח איתו. בטח לא במהלך בחירות. אפשר לומר שהם למדו משהו מאותו אירוע. וכן, אני עדיין בטוח שבין 3 המתמודדים על ראשות הממשלה - ביבי הוא הבחירה הטובה ביותר. לא בטוח שאני אצביע לו ולליכוד (תירגע. העבודה וקדימה בכלל לא אופציה). אבל אם היו בחירות ישירות לראשות ממשלה - הוא היה מקבל את הקול שלי. אולמרט הוא אפס גמור שמעולם לא הצליח בתפקיד ציבורי שמילא (לא יודע איך הוא היה בתור עו"ד), דבר המסוכן לתפקיד כמו ראש ממשלה. פרץ יודע להתנהג רק בכוחניות, שלא מתאימה לראש ממשלה. ביבי עולה עליהם בכמה דרגות. הוא פשוט הרבה יותר מתאים.

להיפך

אם תבדוק תראה שבשביתות הגדולות הכוחניות באה ברובה מהאוצר של ביבי, ולא מפרץ. כששר האוצר מדבר על ארגוני העובדים כעל "הביסמרק" (ספינת המלחמה הנאצית) שיש להטביע, זה די מבהיר את הגישה. ראה למשל את התיאור של סבר פלוצקר בכתבה המצורפת על משבר הנמלים. כשהאוצר פעל באופן ענייני, ההסתדרות לא הלכה לשביתות אלא להידברות. למשל בתוכנית הכלכלית שכללה קיצוץ חד בשכר עובדי המדינה.

למעלה