כן לקדימה

mean girl 16

New member
לא בדיוק..

תסכים איתי שאדם שפותח אותה הודעה עשרות פעמים ביום, בעשרות כינויים שונים- צריך לחסום.

nlth

New member
ליכודניקית נודניקית-את לא רצויה פה

לכי לפורום הליכוד. אני כותב---תחסום את הליכודניקית הנודניקית.

bhnadav

New member
אנחנו צריכים לומר תודה

שיש פה גם תומכי ליכוד רציניים ושפויים שמעוניינים באמת לנהל דיונים ענייניים ורציניים ולא להתעסק רק בניהול מסעי הכפשות, וציפי היא אחת הדוגמאות היחידות לאנשים כאלה בפורום.

nlth

New member
מרזל זה דרך הימין,ביביטיבי זה זיקית

כל מקום אומר מה שמצפים ממנו לשמוע . בהרצליה אמר שיעשה "פשרות של ממש"..הרי כולם אמרו,לא נעים להגיד אחרת. ברדיו אמר הפוך:שלא יתן כלום... להאמין לביבי או לנתניהו? הצביע לגרש...בא בטלווזיה ומתחיל להתבכיין שמגרשים... זה השיטה של המפלגות הגדולות שבונות על ציבור מטומטם.לצערי צודקים. להגיד מה שרוצים לשמוע באותו רגע.(גם אולמרט עושה כך ולא עונה לעיניין) זה לא מנהיגות,ולא דרך.פעם היית יכול להאמין למנהיג.היום פחד אלוהים. בשביל כסא,יגידו הכל. מרזל הוא ימין,הוא דרך,הוא ברור,לא מזגזג...לאנשים כאלה צריך לבחור. תאמין לי שהדרך של מרזל,גם אתה מסכים איתה או לא מסכים איתה,האוייב יקבל אותה.האוייב יעריך אותה. כי היא דרך...לא זיגזוג...האוייב בונה על הזיגזוג שלנו. צריך עם האוייב לדבר ברור.אנחנו פה,ולא מתכוונים ללכת,לא היום,ולא מחר. הזיזוגים שלנו גורמים לאוייב לחשוב שת"א בהישג ידו.לא היום,אז מחר. רק אז נוכל להגיע לשלום גם עם הפלשתינים. הדרך של מרזל היא הנכונה.אני מאוד מקווה שמרזל ינצח. הליכוד השמאלני וביביטיבי--רק מחלישים את הימין. הליכוד נחלש ונחלש,והימין רק מתעצם מיום ליום.. מרזל ואריאל זילבר יהיו הפתעת הבחירות האלה.

nlth

New member
אף אחד פה רוצה את הביביטיבי שלך.

את רק עושה נזק לביבי. אם היו כמה קיצוניים שרצו לבחור בשביל הביביטיבי שלך,,,עכשיו הם כבר התחרטו. מרזל יקבל יותר מנדטים מביביטיבי. מרזל יש לו דרך.ימין.ברורה. ביביטיבי שלך שומע מה שאולמרט אומר,ואומר אחריו אותו דבר. עאלק קוסם...ליצן החצר.

mean girl 16

New member
טוב.. אני חוזרת בי,

בבחירות האלה- רק מרזל! החלטתי שאני הולכת עם חזית יהודית, מהסיבה הברורה שבראשה עומד מנהיג גדול! אם תשאלו אותי, מידת מנהיגותו עומדת בשורה אחת עם צ'רצ'יל ודה גול.

nlth

New member
../images/Emo45.gif מרזל ולא ביביטיבי.כל הכבוד לך.

כולם לא רוצים ביביטיבי זגזגן. גם בקדימה לא רוצים,וגם בימין לא רוצים. העם החליט בתמימות דעים= לא רוצים ביביטיבי.זהו. י

ומה חברי הפורום, תומכי קדימה,חושבים

על העומד בראש המפלגה? נתחיל עם תומרס1: "זה נכון שאהוד אולמרט הוא מ"מ רה"מ וזה גם נכון שהוא יד ימינו אבל הוא ללא ספק פחות אהוד בציבור לדעתי" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=68065386 נמשיך עם נדב -bhnadav שמצטט את סקרי מינה צמח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=67852010&FlagSybase=1 וקובע: הרי כל הסקרים מראים שמבין האישים ציפי לבני, שמעון פרס, אהוד אולמרט ושאול מופז (בכירי קדימה) - אולמרט הוא האחרון בדירוג המחליפים של שרון בבוא העת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=68823554 אהבתי גם את: "ואולמרט הוא איש ראוי. אולי לא לראש ממשלה נבחר ..." ... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=68882761 (אפשר להתעלם מהניבוא על מצבו של שרון באותה הודעה ...) ונסיים עם הדובדבן שבקצפת: אני כותב "אני, באופן אישי, מצביע קודם לראש הממשלה הבא.. והשיקל השני הוא תוכן המפלגה." http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=67803635&FlagSybase=1 אומר לך מה מניע אותי - הידיעה כי בעל נסיון, עם גב דיפלומטי רחב ופעילות שמביאה לתוצאות חיוביות יושב על כיסא ראש הממשלה - מרוממת את רוחי :) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=67891851&FlagSybase=1 ועל הניסיון הרב והמוצלח של אולמרט, אפשר לקרוא ברשימת ההישגים של משרד התמ"ת שבראשותו, בעמוד המאמרים (למי שלא מצא: בדיוק!) .... **** אפשר להמשיך בציטוטים של תומכי קדימה, מכאן ועד אח"כ ... אבל אחרי ששרון הפך ללא רלוונטי, הם מהללים את אולמרט, כאילו הוא היה ברירת המחדל להחלפת שרון ב 2010 ... **** תסכימו או לא תסכימו, תגידו שהדברים הוצאו מהקשרם, תתבעו אותי, תחסמו אותי, מה שאתם רוצים ... אבל לא מגיע לי סחתיין על ההשקעה?

עומד מאחורי כל מילה ../images/Emo45.gif

אחרי מה שקרה לשרון, תהיתי למי אצביע.. ניסיתי לבדוק איזו כוורת היא האיכותית ביותר.. איזה מועמד ראוי יותר. והחלטתי :)

"אני, באופן אישי, מצביע קודם

לראש הממשלה הבא", אם אולמרט עונה להגדרה: "בעל נסיון, עם גב דיפלומטי רחב ופעילות שמביאה לתוצאות חיוביות", מדוע לא רואים את הניסיון הזה ברשימת ההישגים של משרד התמ"ת בשנים האחרונות בהם עמד בראש המשרד? משרד התמ"ת הוא אחד המשרדים הכי מחוסרי הישגים בשנים האחרונות ! שנוסיף קישור לרשימת הגימגומים שלך (ושל שאר תומכי קדימה) מדוע אותו משרד לא נמצא ברשימת ההישגים של אנשי קדימה?

eman70

New member
למרות הזמן הרב שבו הוא נמצא במערכת

הפוליטית, קשה למצוא הישגים לאולמרט, חוץ מצבירת הון אישי. למשל בתור ראש העיר ירושלים (טדי קולק היה ראש העירייה, אבל אולמרט דרש להיקרא ראש עיר), הוא הכפיל את הגרעון המצטבר, לא בלם את נטישת התושבים, פתח את מנהרת הכותל ובנה שכונות מיותרות בלב אזורים פלסטינים (בשיתוף אנשי ימין קיצוני), והשאיר אחריו עיר עלובה ומלוכלכת. על שאר תפקידיו פשוט אין מה לומר. בתחום המדיני אין לו שום ניסיון. למעשה אין לו שום עדיפות על עמיר פרץ. בתחום הכלכלי, כמו ביבי הוא דואג לבעלי ההון והקשרים. רק שביבי עושה את זה לרוב מתוך אידיאולוגיה מעוותת, והוא מתוך הקשרים האישיים. הקיצור, כשהאנשים יתחילו להפנים מיהו אולמרט, "קדימה" תהיה בצרות.

אמת ויציב

אפשר לפרגן לו על קידום התחבורה בירושלים, אבל באופן כללי הוא לא הצליח כראש עיר, ועוד פחות מזה כשר. אנשים שהלכו לקדימה כעדר אחרי שרון (תופעה מבהילה כשלעצמה) מוצאים כל מיני הצדקות להישאר בקדימה גם אחרי שרון.

אולמרט וקדימה - הבחירה השפוייה !

כמו רב העם, בינהם תומכי ליכוד, עבודה ושאר המפלגות - היינו רוצים לראות את שרון מנהיג את דרכו יחד עם חברי קדימה. זו לא בושה להודות כי אדם כמו שרון הוא יחיד במינו :) המציאות מכתיבה לנו הזדמנות להגשים את רצון העם השפוי וטובת המדינה - ואת ההזדמנות הזאת לא נפספס :) קדימה אולמרט - קדימה ישראל

bhnadav

New member
כנ"ל לגביי.

הציטוט שנלקח מדברים שלי שנכתבו מה-31/12/05: "ואולמרט הוא איש ראוי. אולי לא לראש ממשלה נבחר, אבל בתור מדינאי ותיק, אחד שנשא תפקידים בכירים בהצלחה רבה ושימש כממלא מקום טוב מאוד לשרון, אסור לזלזל בו." ע"פ הדברים האלה, רואים שעוד אז הערכתי אותו, ותמיכתי בו כיו"ר קדימה היום לא נבעה רק מסיטואציה כזו או אחרת. המלים "אולי לא לראש ממשלה נבחר" נבעו מסקרים שנערכו באותם ימים קשים, לפיהם אולמרט לא מקבל 39 מנדטים כמו שקיבל באותו זמן שרון, לדוגמא, אבל כולנו ראינו מגמה הפוכה - ודווקא ההנהגה של קדימה בראשות אהוד אולמרט, לאחר המקרה המצער והקשה שקרה לאריאל שרון, זוכה בנתיים לאמון הרב ביותר - והנתונים בסקרים הראו מדי פעם אפילו על תמיכה גדולה יותר מאשר זו שהייתה בתקופתו של אריאל שרון.

כל מה שניסיתי להראות באותם ציטוטים

זה שאפילו התוכמים הגדולים של קדימה, לא ראו באולמרט כמנהיג ברירת המחדל. גם הם לא העדיפו אותו כמחליפו של שרון. אבל ברגע שהוא אכן החליף את שרון, כולם יישרו קו מאחוריו, והפכו אותו למנהיג האולטימטיבי. דבר שהוא בעצם המשך לתגובה שכתבתי כאן לא מזמן: "מחוייבות טוטלית". קוריוז: כמעט הוספתי לציטוטים את "אולמרט הוא העקב אכילס של קדימה", רק שבניגוד לאחר שהוסיף תגובות של אנשי העבודה וקדימה נגד הליכוד כהתייחסות של תומכי הליכוד כלפי מפלגתם - היה אפשר להבין שאותו כותב הוא לא מתומכי קדימה, כך שאפשר היה לדלג על אותה תגובה.

bhnadav

New member
זה מצחיק.

למה שאתבטא לגבי מנהיגותו של אולמרט כיו"ר קדימה, אם שרון היה באותה עת המנהיג הבלתי מעורער, יו"ר תנועת קדימה ומי שצפוי להיות ראש ממשלה גם ב-4 השנים הבאות? למה שמישהו ידבר כעת על סילבן שלום כמועמד להיות מחר יו"ר הליכוד ומועמדה לראשות הממשלה? אותו הדבר לגבי אנשים ממפלגת העבודה, על מחליפים אפשריים לעמיר פרץ. עוד אז ראיתי באהוד אולמרט כאישיות חיובית ומוערכת על ידי, ולא היה שום שינוי בעמדותיי. אני מאמין בתנועת קדימה, אני מאמין בהנהגה שלה, אני מאמין בדרך שלה, ובזה תם הסיפור.

למעלה