כן לקדימה

bhnadav

New member
../images/Emo127.gif

ואם כבר "כן לקדימה" - אז הנה הנאום שכתבתי לתא קדימה בתיכון בו אני לומד, ושהוקרא ביום שני ע"י תלמידה מי"א, יו"ר התא. הדברים שנכתבו שם לוקטו מ-2 נאומים של אהוד אולמרט, מדברים של יואל חסון, מדברים שכתבתי בפורום ומעוד כמה דברים שהתאימו.
שלום לכולם. אני ניצבת בפניכם כאן היום, כנציגתה של מפלגת קדימה כאן באהל שם. הקמת קדימה, היא אחד המהלכים הפוליטיים החשובים ביותר שידעה ישראל מעולם. המובחרים שבפוליטיקה, מהימין השפוי ומהשמאל השפוי, הקימו יחדיו מפלגה. מפלגה שנולדה מתוך הצורך בתנועה ישראלית גדולה. מרכזית. אחראית. תנועה שתיתן ביטוי לרצון של רוב אזרחי מדינת ישראל. מתוך רגש של אחריות.. מתוך אמונה מלאה בעתידה של מדינת ישראל. אבל מעל הכל, קדימה נולדה, בראש ובראשונה, בזכות נחישותו, אומץ ליבו ומנהיגותו של מייסד התנועה, אריאל שרון. רשימת קדימה כוללת בתוכה יותר נשים, יותר צעירות וצעירים, יותר יוצאי מדינות חבר העמים, יותר אקדמאים, יותר מומחי ביטחון, מכל רשימה אחרת! בפעם הראשונה, בעצם הקמת קדימה, אנשים שסלדו מפוליטיקה, רואים ניצוץ של תקווה שמעורר התלהבות ורצון להיות חלק מתנועה חדשה. נקייה. רעננה. אחראית. לקדימה יש מנהיגות מנצחת ומנוסה. הנהגה כזו, שמורכבת מאנשים כמו אהוד אולמרט מ"מ ראש הממשלה, שרת החוץ ציפי לבני, שר הביטחון שאול מופז, ראש השב"כ לשעבר אבי דיכטר, ראש הממשלה לשעבר שמעון פרס לא תוכלו למצוא בשום מקום אחר. קדימה תבטיח, שישראל היא זו שתעצב את עתידה. קדימה תבטיח - שישראל תלך קדימה! --- אריאל שרון, הוא מי שעיצב את פניה של מדינת ישראל בשנים האחרונות, מי שהקים וייסד את תנועת קדימה והיום ממשיך להיאבק בגבורה במחלתו. לא רבים זכו לאמונו של האיש היקר הזה. אבל אהוד אולמרט וציפי לבני, ההנהגה הבכירה של המדינה ושל תנועת קדימה היום, ראויים לכך! אני ואתם רוצים לראות את האנשים האלה בהנהגת המדינה! את האנשים האלה מובילים את המדינה שלנו להישגים ולהצלחות! אנחנו לא סומכים היום על אף אחד אחר! קדימה תביא את ישראל להישגים ולהצלחות, לא על ידי סיסמאות ריקות! לא על ידי מסעי הפחדות! , כפי שעושות מפלגות אחרות. אלא בעשייה מתמדת. עם אחריות! עם שיקול דעת! עם מחשבה נבונה! קדימה מתחייבת להיות ראוייה לאמונכם. להוביל מתוך תחושה של שליחות ונאמנות! להבטיח את עתידה של מדינת ישראל, בייחוד בשבילנו, מנהיגות דור העתיד! אנחנו הצעירים שהיום שאומרים – אני רוצה להיות מעורב, אני רוצה להשפיע, אני רוצה לשנות משהו – צריכים לבוא לקדימה. מאיתנו תצמח מנהיגות העתיד של מדינת ישראל, ולכן תנועת קדימה שמה דגש רב על קבוצה זו. --- בימים האחרונים, ראינו כאן התנהגות לא ראוייה של תומכי מפלגות הימין בבית הספר, שהחליטו שעל ידי הורדת שלטים של קדימה הם יצליחו להגיע לתוצאות ולתמיכה שלכם. קדימה יוצאת במסר חד משמעי – לא - ניתן – לקיצוניים - לנצח! לא באהל שם - ולא ב-28 במרץ - יום הבחירות! גם לא על ידי הכפשות נגד קדימה! גם לא על ידי הורדת שלטים! הציבור הישראלי כולו וגם אנחנו, באהל שם – אנשים נבונים, שמבינים שמקומו - של המרכז – הישראלי – השפוי - והאחראי הוא - רק בקדימה! אני קוראת לכם היום, הצביעו כן לקדימה! הצביעו כן לדרך שפוייה ולשיקול דעת! הצביעו כן למנהיגות אחראית! הצביעו כן למפלגת המרכז הישראלי השפוי והמתון! הצביעו כן להשקעה בנו!!! הליכוד והעבודה הציבו את עצמן היום בצד הקיצוני של המפה הפוליטית. מימין - ומשמאל! הן לא ראויות לאמונכם! הן לא ראויות לקול שלכם!!! רק ממשלה בראשות קדימה תקדם את האינטרסים של ישראל, בתחומי הביטחון, הכלכלה, החברה, החינוך! מאז ומתמיד, העתיד שייך לאמיצים. לאילו הרואים – מעבר למחר. העתיד שייך לאילו ההולכים קדימה. אני, יחד איתכם, אשים היום בקלפי - כן לקדימה! וכדברי אהוד אולמרט, מועמדה של קדימה לראשות הממשלה, בכנס הצגת המועמדים: מוכנים למשימה, נכונים לשליחות... אנחנו אומרים כאן היום קדימה => ישראל!!!

אמורוסו

New member
נקייה. רעננה. אחראית. ../images/Emo6.gif

כמובן שקראתי רק חלק קטן, אבל שאני אבין : זו פרודיה נכון ?

אמורוסו

New member
לא לקדימה ../images/Emo31.gif

ח''כ אריה אלדד: ממשלת 'קדימה' לוקחת את ישראל לתהום ראש צוות התגובות של האיחוד הלאומי ח"כ אריה אלדד תוקף את מדיניות הממשלה ואומר "שלממשלת קדימה אין שום תוכנית מדינית והיא במבוכה מוחלטת". אלדד הוסיף: "מצד אחד אין עם מי לדבר ואין מפת דרכים ומצד שני ברור שאי אפשר להעביר שטח חד-צדדית לחמאס. הממשלה לא הולכת קדימה אלא לוקחת את עם ישראל לתהום".

שימו לב: או ימין קיצוני או קדימה.

ח"כ אריה אלדר אמר.... הציטוט הבא יהייה של מרזל ואחריו נתניהו ואחריו פייגלין ואחריו לנדאו... קיצונים נמאסתם!

nlth

New member
תגיד,לא משעמם לך לבד?

אתה נועץ הכל כי מפחד לשמוע מה יש לאנשים להגיד. קדימה פוחדת מהעם בצדק. ולא רק ממבקר המדינה...

גירשו אותך מפורום הליכוד?

בגלל זה באת להטריד אותנו?
ראיתי שמתים להעיף אותך משם.. חברים טובים לדרך, אה?

mean girl 16

New member
../images/Emo6.gif

מרזל צריך לתבוע אותו לטעמי. אפילו אם היו 3 פנאטים שהתכוונו להצביע לו, עכשיו כבר בטוח שאין.

nlth

New member
ומה את עושה פה?מחפשת את סילבן?

עוד מעט הוא מגיע לקדימה.עם הליכוד ובלי ביבי.

nlth

New member
בליכוד לא כל כך ידידותיים..

אבל אנחנו מתדיינים בנימוס,בלי הרבה נעוצים. יש שם כמה קיצונים שרוצים שדעתי לא תישמע,כי אין להם תשובה.. אולי אתה.... הבעייה שלי איתם... הם לא רוצים להשיב לי מדוע ביביטיבי גרש את גוש קטיף, ואח"כ בכה שהם...האחרים...הם גרשו...ולא הוא הרשע שגרש... האם ביביטיבי הוא מגרש?האם הליכוד הוא מגרש? תענה לי אתה אולי...גם ככה אתה לבד ומשעשם לך פה עם כל הנעוצים.

nlth

New member
אז למה כועסים עלי שם?לא מבין

ממש לא מבין...אמרתי את האמת...וכועסים מאוד.. מה,רוצים להסתיר את זה? שלא ידעו שביבי מגרש...ביבי זה ביביטיבי. ביבי יותר גרוע מאולמרט.... (מאולמרט ממילא אף אחד לא ציפה לכלום וגם לא התאכזב) רק מרזל יעצור את ביביטיבי המגרש..

אתה דובר אמת, זו הסיבה לכעס -

הם לא ממש יודעים לאיזה ביבי להצביע
למרות חוסר ההסכמה הבולט ביני לבינך.. אני יכול להודות שלפחות אתם הולכים אחר דרך ברורה וחדה. עם כמה שאני לא מסכים עם אותה דרך. ביבי והליכוד, לעומת זאת, מזגזגים בלי סוף. זו הסיבה להתחזקות הימין שלכם ולקריסת הליכוד, לדעתי.

למעלה