כן\לא, למה לא?

לא...

לא אוהבת נעלי שפיץ, באופן די גורף. זה מעוות את צורת כף הרגל, זה עושה לי אסוציאציות לא טובות ובעיקר זה ממש, אבל ממש, לא נוח.

Aussie Girl

New member
לא לכל אחת ואני אישית לא מחבבת

יש כאלה שנעלי שפיץ עובדות עליהן ויש כאלה (הרוב) שלא. כמובן גם תלוי בנעל ואיך היא יושבת על הרגל שלך.
והעיקר, כמו שאביגיל אמרה, זה לא נוח וקשה לי להאמין שזה בריא לרגל.

@יעל@

New member

הצבע הכחול של הנעל יפה, אבל לא ממש אהבתי את הזהב יותר מידי גס. והן גם שפייציות מאוד שזה בכלל לא נוח באצבעות. גם בגירסא הניודית שלהן לא אהבתי.

SimplyMe1

New member
גם אני לא אוהבת שפיץ

ועוד עם זהב, אבל היה נראה לי במבט ראשון שיש לה קטע.
הבעיה שה"קטע" הזה נראה קצת פרחי ממבט ראשון ,שזה עיקר הבעיה.

בסהכ כול נעלי הבלרינה שלי הן עם חרטום די עגול.
שוין, חשבתי לגוון

Capelli Neri

New member
לא הייתי פוסלת על הסף

הצבעים נחמדים, ועם סקיני למשל זה יראה אולי פרחי, אבל עם שמלה בסגנון הנכון, שהיא גם קצת לא בתלם, זה יכול להוסיף עניין.
אני לא אוהבת שפיץ, אבל אם יש לך תווי קנייה ולא אכפת לך להוציא אותם על ניסוי, הייתי הולכת על זה.

@יעל@

New member
פרחי. זו המילה

אם זה היה צבע שקט יותר ולא זהב, (נניח ניוד ונייבי או ניוד ושחור) זה היה יותר יפה, למרות שהן שפיציות.

SimplyMe1

New member
למרות ש...........

לא משנה מה אני אשים עליי- פרחה אני בחיים לא אוכל להיראות. אולי להתחפש לאחת כזו

מעולם לא הצלחתי להרגיש נוח בנעליים

של רשתות אופנה, אולי אני רגישה , אולי אני מרובעת אבל הרגליים שלי מאוד חשובות ויקרות לי ולכן אני קונה רק מחברות שמתמחות בנעליים. בכל פעם שניסיתי והכנסתי כף רגל לנעל ברשת אופנה היא פשוט זעקה לעזרה...

מלבד יוצא דופן אחד

נעלי סירה מבד של H&M הן הנוחות ביותר שפגשתי
חבל שהשנה יש אותן רק בסגול מחריד

SimplyMe1

New member
אם אני חושבת על זה-גם בארון שלי,מלבד 4

זוגות נעליים של רשתות( גולף,2 זוגות בלרינה מזארה ומגפיים מזארה- רק האחרונים נורמליים ונוחים לי, כול השאר אני נועלת לכמה שעות בודדות כי לא הכי נוח) אין לי מרשתות שמייצרות בעיקר בגדים.
הזוגי ואני החלטנו ששנינו לא חובבי זהב ואני מוותרת על הנעליים.....עם תוי שי או בלעדיהם- עדיף לבזבז כסף על פריט שממש אוהבים ויש שמלה......
(תכלס לא ברור לי מה נדבקתי לנעליים האלה כי אני לא סובלת זהב בבגדים. רק זהב לבן.בתכשיטים. תודה רבה
)

ואם אפשר להמליץ לך-אני רוצה שתנסי את הנעליים של קנת קול.
גם מגפיים,בלרינה וסנדלים(כולל עם עקבים ופלטפורמות) -הם ממש ממש נוחים.

למעלה