כן כן, חזרתי.

כן כן, חזרתי.

טוב ברור לחלוטין שזה לא מזיז לכם את קצה הציפורן אם אני פה או לא, מה עשיתי ובלה בלה בלה, אז אני אחסוך את זה מכם. מיכאל למה לא ענית לי למסר? בכל אופן זה כבר לא משנה. ראיתם את האולימפיאדה? האריק זאבי האידיוט הזה.... איך הוא יכל להפסיד!? לא נורא, לפחות יש לנו מדליה. הנה משהו שבטח לא ידעתם- ל'מלכת' אנגליה, אליזבת השניה, יש בארמון בקניגהאם 600 (!) חדרים ואני לא מגזימה. והיא עוד גרה לבד. מה היא עושה שם כל היום?! טיולים? מסעות מפרכים בין חדר 356 לבין חדר 562??? זה משגע אותי. למה היא לא מתקשרת לבן שלה ואומרת לו לבוא לגור עם אמא ולהביא איתו בדרך את ה'נסיכים' שלו?????? זה משגע אותייייייייייי......... גררררררררררררררר. טוב, אז אני מניחה שאתם לא בדיוק תעדכנו אותי, אני אצטרך להסתדר לבד, אבל אני כנראה פורשת, אז נראה. ביי ביי!

hiloosholetet

New member
חחח קרעת אותי עם מלכת אנגליה

ברוכה השבה מתוקה!!! אל תדאגי, לאחרונה יש פה הרבה אקשן :) מיס יאאאא

בורכה הש!!ה../images/Emo181.gif

אני שמחה שנהנת!
את רוצה עידכונים? אם כן אז רק תבקשיייי....

חחח...

פעם שעברה התחננתי ולא נתתם לי......... יש טעם לבקש? ראיתם את הג'ימנסטיקיות?! איך הם הפלו את הרוסיות אני שונאת אותם! הן היו כל כך מדהימות! ראיתם את הסינית הקטנה?! איך היא חייכה נורא! היא הייתה כמו סוכריה קטנה! רק על החיוכים שלה הייתי נותנת לה 9.9! אגב למלכה יש גם משרתים שמלבישים אותה. איכססססססססס. שמעו משהו, כל הבנות- במשפחת המלכוה הבריטית- אחים באים לפני אחיות! גועל נפש שוביניסטי! גוועלד! למשל הנסיכה אן, היא יותר גדולה מאנדרו ואדוארד, אבל אם צ'רלס וויליאם והארי ימותו, היא לא תקבל את הכתר, אלא אנדרו! ז\ה שוביניזם מגעיל!

סליחה????../images/Emo12.gif

לא אכפת לנו????????????????? חייכנית שלי חזרה.....נראה לך שלא אכפת לי? ספרתי את הימים עד שחזרת!!!!!!!!!!!!!!! חייכנית שלייייייייי מוואההההההההההה
נהנית בחו"ל מכייפת לך עם ההייי סוסייטי??? חולה עלייך מתוקה ברוכה השבה
חייכנית לשלטון

חפציצוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנה את! התגעגעתי אליך אבל את לא נכנסת........ איזה מתוקה!!!!!!!!!! קבלי
ככה גדולה: <------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

KiShKooSh

New member
יעלוששששששששששש../images/Emo9.gifמוטי

איך היה
נהנת
טסת בלי ההורים
שרדת(נו 100% טולד יו שצתליחי
) ועכשיו העדכון
: עדכון: מיכאלה לא קרה הרבה מרחווו פרקים
גיא מבין שהוא
במיכאלה המצפון של גרשון(משה) משטלט עליו והוא מבין שהוא היה בן אדם רע
דן רוצנ לחזור ליסמין
ויובל בדיאטה
והקטע של המפגש כבר שלחו מסרים לזוכים נראה לי יהיה סתם עמוס
אז ממי מה שלומך
מוטי

באמת? טוב נו, הנה כמה דברים.

אין לי זיכרון טוב.... צדנו סרטנים....אתמול..... כאילו, ביום רביעי. אני קצת מבולבלת עם הימים..... זה היה מה זה כיף! לקחנו עוף, שמנו על החכה, וברגע שהם התחילו לטפס על העוף אז משכנו, והורדנו אותם לתוך דלי, והיה לנו אחד ממש תינוק! רציתי לקחת הביתה אבל לא נתנו לי.... כל פעם שבטעות תפסתי אחד התחלתי לצרוח עד שדוד שלי בא ושם אותו בדלי.... אני פחדנית.... הבאתי איתי מלאי שלם של קיט קאטים (36 כאלה!) למי שלא יודע זה הדבר הכי טעים בעולם (כמעט). אני הישראלית הכי אמיצה שיש. נכנסתי לים, באנגליה, ובגשם. ושחיתי. קפאו לי איברים שלא ידעתי על קיומם! בחיי לא ידעתי שאפשר לקפוא כל כך. ועוד הייתי עם הביקיני הפצפון שלי. אחר כך עשיתי אמבטיה חמהההההההההה.... הייתי ב'קובנ-גארדן' (מישו מכיר?) ו...ו...ו... קניתי שני ספרים חדשים באנגלית אבל זה לא מעניין, וראיתי את האולימפיאדה. ווי איך הם הפלו את הרוסיות זה משגע אותי! אבל למה אנגליה לא לוקחת זהב? למה הם מסתפקים על ברונזה? גררר...

מודה- אמרת לי....

כבר קבעתי עם דודה שלי שבשנה הבאה אני טסה שוב, בלי אח שלי (הוא טס עם אבא שלי לטיול הליכה.... באנגליה. אבל אני לא באה.) ואני אהייה שבועיים אצלה..... יווווווווו............ תודה על העידכון.... מוטי? חחח.... איזה פשושית...

HaDaRoSh

New member
ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אל תעזבי אותנו

למעלה