כן כן, חזרתי.

יעלללללללללל../images/Emo12.gifיו באק !!!!!!!!!!!!!

ווההההההההה אני צריכה לעכל

j e n n y lopez

New member
אממ תראי מתוקה

חח טיפה קשה להגיד את זה אבל בר לא תחזר יותר לפה היא עזבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה אבל קרעתי את עצמי!!!!!!!1 חחח זה כמו שאומרים למישו שמישו מת חס וחלילה חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח

את מוזרה.

בר לא תחזור? למה? מה עשיתם לה? איפה היא?????? ברררררררר!!!!!!! *קורעת את החולצה ביאוש ומתיפחת נוראות*

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זאבי לא אידיוט

ואין לנו עדיין שום מדליה הלוואי ותהיה
ואני מצטער שלא עניתי על המסר
אבל טוב שחזרת!!!
יהההההה יעל חזרה!!!!!!!!!!!!!!!!
ברוכה השבה!!!!!!!!!!!

אריק זאבי עבר עכשיו רבע גמר...

הוא עלה לחצי הוא שהוא עבר עכשיו את החצי ועולה לגמר..... ברוכה השבה!!!!!!

טוב נכון הוא לא

אני סתם כועסת עליו. תהייה לנו מדלית ארד! כרגע הראו בטלויזיה. יופי דוווווווווווווווווווווווווווווווווו לולולולוללולולולולולולולולולולוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב נו אני כבר לא כועסת עליו. חחח איזה חמוד.... אתה יודע שלמלכת אנגליה יש 600 חדרים? אני לא מפסיקה לדבר על זה. זה פשוט הורג אותי. 600 חדרים?! אני אפילו לא מצליחה לדמיין 100! גררר... קיירה נייטלי אמרה ש'הנסיך' וויליאם נראה כמו סוס. אמנם הוא דומה לאבא שלו מאוד, אבל הוא בכל זאת חתיך. אני כבר לא אוהבת אותה יותר (מתי אהבתי???) תהייה לנו מדלית ארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווויייייייייייייייי!!!!! (הלכתי לישון בתשע בבוקר. עמכם הסליחה. אני משוגעת.)

בדיוק כך.

ספרתי. לא סתם זה כתוב לה באתר. דודה שלי סיפרה לי. מה היא עושה שם?! אני מתערבת איתכם שבחצי מהחדרים היא מעולם לא הייתה.

יעלוש נשמההה

טוב שחזרת אלינו..חסרים לי היציאות שלך... טוב אז ככה... המבצע של להיפגש יצא לדרך..שלחו לכמה חבר'ה מהפורום מסר שהם זכו.. (אני אחת מבינהם..) תבדקי ת'תיבת מסרים שלך..!! בקיצור מלא מלא מלא מלא פרשו מהפורום לחודש..או לתמיד... "כי הם לא יכולים לראות אותנו שמחים.." משו כזה.. קיצקיצ..יש פה אקשן.. חבל"ז... love you
עדוש

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
סליחה אריק זהבי אייוט???

ובקשר לחדרים של המלכה...את יודעת כמה אנשים גרים שם???? הייתי שם בחצר שלה... קיצר הטבח שלה הספר שלה המלבישה שלה...כולם גרים שם!!!

למעלה